local-stats-pixel fb-conv-api

ASV skolenu protestakcija18

98 0

Amērikas savienotajās valstīs norisinājas protesta akcija , kurā tika protestēts pret budžeta samazināšanu izglītībai, un tadejādi palielinot izmaksas par to.

Studnti un pasniedzēji no vairākam valstu augstskolām sapulcināja cilvēkus, un uztaisija masveida protesta akciju, kuru dēļ arī dažviet sākas nemieri. Vairākkart, lai mazliet nomierinātu studentus, policija izšāva viņu virzienā gumijas lodes.

 

 


98 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Malači... jācīnās par izglītību

5 0 atbildēt

"5. Protestu d*nstretāju vidu bija arī kāda kas spelēja tamburīnu." :D tas nu gan bija dikti svariigi .. :D

4 0 atbildēt

atbildot uz SFopSS komentāru " 7. Studenti ar plakātiem proteste par to, ka ... " Jā, bet jasaprot, ka viņiem tas miljards ir no svara, viņiem izglītības līmenis arī augstaks neka pie mums, un tadejādi summa ir diezgan piemērota!

3 0 atbildēt

atbildot uz Peleensmur komentāru " Malači... jācīnās par izglītību " Par augstāko gan vajadzētu maksāt

2 0 atbildēt

atbildot uz Inkaso komentāru " neizskatās pēc skolniekiem -drīzāk reāli dīk... " KĀ TAD, TAVUPRĀT, JĀIZSKATĀS SKOLĒNAM ??? Atradi, kam piekasīties! emotion

3 1 atbildēt

Izskatas ka obama ir piekasis studentus BIG TIME, ar saviem tuksajiem solijumiem. 

2 1 atbildēt

Ja gribi izglītību maksā par to, man ar nepatīk tie budžeta snobi. Vienlīdzību visiem, ja es maksāju nodokļus tad par manu naudu mācos tikai es.

2 1 atbildēt

Malači tā arī vajag !!!

1 0 atbildēt

atbildot uz Inkaso komentāru " neizskatās pēc skolniekiem -drīzāk reāli dīkd... " un tu izskaties pēc dauņa 

2 1 atbildēt

Tur pikete arī skolotāji ja kas!

0 0 atbildēt

Mala4i, vinji vietaa es arii ietu :)

0 0 atbildēt

atbildot uz Pops37C43781mn37C437 komentāru " Autoram piezīme: lūdzu citreiz ieliec skaidru... " Ok! nākam reiz tiks ņemts vēra!

0 0 atbildēt

redz puskomentāru vari izrakstīt kā cilvēks, bet pēc tam tev atkal žults nāk laukā... Pirmkārt virsraksts ir par skolēniem - un pirmajā komentā es arī sabraucu augumā, kas tie par skolniekiem? Sekoja tavs intelektuālisms...

atbildot uz Artexons komentāru "EM>atbildot uz Inkaso komentāru " atbildot uz H... "  

0 1 atbildēt

atbildot uz Inkaso komentāru " atbildot uz Harmony komentāru "EM>atbildo... " Cik paradoksāli tikai bez izglītības ir problemātiski virzīties pa karjeras kāpnēm, + kur ir raxtīts, kad  neviens no viņiem nestrādā visi viņi ir studenti un katrs pelna iztiku kā var un papildus mācās vienkārši asv augstākā izglītība ir astronomiski dārga, līdz ar to tāds students vnx vairs nav spējīgs savilkt galus kopā, ja nesaņem papildus finansējumu no valsts. Un protams ir tādi  kuriem senči var atlauties gadā tērēt 50,000 $, lai viņu berns varētu mācīties papildus nestrādājot. Bet tādu ir ļoti maz. 

Un jā man ir gadījies lekcijās sēdēt ar 32 gadniekiem, kas nolēmuši iegūt maģistra grādu, un kas tev liek domāt, ka viņi nestrādā, daudzi no viņiem jau ir izsitušies savās jomās Tapec savus gailiskos atsaldētos komentārus vari paturēt pie sevis. 

0 1 atbildēt

un tu pēc minoritātes

atbildot uz Artexons komentāru "EM>atbildot uz Inkaso komentāru " neizskatās pē... "  

0 1 atbildēt

tur tak 2/3 ir vecumā virs 30 - es pis* tādā vecumā ir jāstrādā nevis galdiņš jāurbina!

atbildot uz Harmony komentāru "EM>atbildot uz Inkaso komentāru " neizskatās pē... "  

0 1 atbildēt

neizskatās pēc skolniekiem -drīzāk reāli dīkdieņi

1 3 atbildēt

atbildot uz Rokijs7777 komentāru " "5. Protestu d*nstretāju vidu bija arī kāda... " protest akcija nav protest akcija, bez tamburiina meitenes :D

2 5 atbildēt