local-stats-pixel

ASV armija plāno rekrutēt imigrantus (uz priekšu, tautie6

8 0
Kā ziņo amerikāņu laikraksts „The New York Times”, pirmoreiz kopš Vjetnamas kara laikiem ASV armija sāks imigrantu, kuri atrodas valstī ar pagaidu vīzām, rekrutēšanu. Pēc izdevuma rīcībā esošās informācijas, šis jaunievedums ļaus imigrantiem, kuri ir apguvuši kādu profesiju, iespēja jau pēc pusgada saņemt Savienoto Valstu pilsonību. ASV rekrutēšanas resors arī uzskata, ka šādiem imigrantiem būs priekšrocības pār daudziem amerikāņu brīvprātīgajiem izglītības, profesionālas sagatavotības un svešvalodu zināšanas jomās.
Laikraksts ziņo, ka iespēju stāties amerikāņu armijas rindās saņems imigranti, kuri dzīvo valstī kā minimums divus gadus un šajā laikā nav atradušies ārpus ASV ilgāk par 90 dienām.
Interesanti, ka Pentagonā presei pavēstīts, ka aizsardzības resorā dzirdējuši par šo rekrutēšanas dienesta iniciatīvu, taču nekādas plašākas informācijas militārpersonām pagaidām neesot. Pēc dažām ziņām, šīs programmas darbības pirmajā gadā armija saņems tūkstoti jauniesaukto - imigrantu, kuri var tikt nosūtīti uz medicīniskajām, tulku un izlūku apakšvienībām. Bez citiem pārbaudījumiem, visiem pretendentiem būs nepieciešams nokārtot angļu valodas eksāmenu.
8 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Pareizi dara emotion
2 0 atbildēt
Sudigi ka janodzivo 2 gadi :(
2 0 atbildēt
ASV jau gatavojas karam (3.P.K. vai kaut kam tādam) tādēļ jau laicīgi palielina to cilvēku skaitu, kurus sūtīt bezjēdzīgā nā vē, lai no tā visa nopelnītu.
2 0 atbildēt
nja tik tiesam 3. pasaules kars vairs nav aiz kalniem... Jenki bez aprekina neko nedara...
2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Ko jus visi runajat par 3.p.k? nebus, un ja bus tad nez kad
0 1 atbildēt