local-stats-pixel fb-conv-api

9.maijs.... :(48

29 10
9.maija svinības....kapēc neviens no mūsu Latviešu puses negāja pie Uzvaras pieminekļa un nesauca:"Okupanti,okupanti vacīties uz mājām", tapēc ka Latviešu galvās ir domā ka mums nav jākrīt tik zemu un jāapsaukā kāds...

Tas nenozīmē ka Krievi ir zemi krituši...tie kas bija 25.martā ar saviem melni/oranžajām lentītēm....un kliedza ka mēs esam fašisti....un ka mēs esam okupējuši šis valsts teritoriju...žēl ka tur arī bija tādi kas dzīvo jau aptuveni 50 gadus Latvijā un zina tikai to kā pateikt "Labdien", un tas jau nekas, ka citās pasaules valstīs neviens neprotestē pret to, ka eksāmeni jāliek valsts valodā, parādiet kaut vienu arvalstnieku, kas dzīvojot *Amerikas Savienotajās Valstīs,*Lielbritānijā,*Vācijā,*Izrēlā vai *kur citur, un protestē pret to ka viņam ir jāzin valsts valoda.

Nu jā dusmas mani riktīgi tirda.


P.S.:Aizmirsu piebielst par pušiem kas ir Anti-Fašistu kustībās...jums tiešām ir slikti ar vēsturi nejau mēs okupējām vai tagad gribējām cīnīties "SS" bataljonos, bet vienkārši ieradās karaspēks un pateica: "Tagad tu un tu, un tu dosies mums līdzi", saģērba "SS" uniformās un aizveda lielgabaliem par gaļu, un vēl tas ka jūsu krievi drosmīgie arī pārbēga uz vācu karaspēka pusi, un zināji ka tālāk varēs doties un tām pašām pieminētajām valstīm kas ir minētas pie * izņemot lielo vareno PSRS(tagadējo Krievijas Federāciju), ja jau jums te tik ļoti slikti un apkārt vieni maitas, nu ta kravājiet mantas un tinās un KF.Neviens jums netur pie deniņiem ieroci un neliek te dzīvot.


Ja ienāks vēl kas prātā, papildināšu rakstu!

P.S.S:ŠIS RAKSTS NAV NAIDA KURINĀŠANA, VIENKĀRŠI VĒLĒJOS IZTEIKT SAVU VIEDOKLI, JA TAS NAV SAPROTAMS, MIRSTI NELAIMĪGS!!!! TIK PASAKI KAD VĒLIES MIRST! :):)

P.S.S.S.:Nebiju cerējis ka šis raksts izvērtīsies par AŽIOTĀŽU šādā mērā, kā jau rakstā minēju ka šis ir TIKAI VIEDOKĻA IZTEIKŠANA, nejau kaut kāda naida kurināšana, nepatīk tas ka te kāds kādu apzākā...tas vairs nav smuki.

Piekrītu cilvēka kas minēja ka Latviets Latvieša ļaunākais murgs.....noteikt aizbraucot pastrādāt/atpūsties ārzemēs to ļoti pamanīju sadraudzējos ar Zviedriem, Lietuviešiem un Krieviem... kompānija dikti jautra un nevienam nekādu aizspriedumu...
Piekrītu arī PRAPOR komentāram, vai kad mēs skrienu ugunsgrēka mēs prasītu kas viņš ir pēc tautības....????

Runa gāja par šiem ĪPAŠI izglītotajiem jauniešies, kas gāja un pieminēja 25.martā un apzēkāj18-80gadus vecus vīriešus, kas mēģināja pieminēt kaujās kritušos: *braļus *draugus *vai vienkārši pieminēt savus aizstāvjus!!!

Redz šodien paklīda jaunums ka ar tiesas lēmumu šis gājiens kas notika 25.maijā tika atdzīts par NELIKUMĪGU, bet piemiņas pasākums(kuram braucu garām un to visu redzēju), jeb vienkārši vecu vīriešu un sieviešu, pilngadīgu un nepilgadīgu jauniešu dzerstiņs ir LIKUMĪGS, tas man iekoda visvarāk sirdī :(


Vai tas ir taisnīgi?? Pasakiet man to!!!

Bilde izmantota no vietnes tribine.lv
29 10 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 48

0/2000
Ak, drausms. Kādēļ tieši viena vēsturnieka domas? :) Vai nevarētu būt tā, ka vēsturnieka domas sakrīt ar pārējo vēsturnieku domām? Un vice versa? Atveriet dajebkādu hroniku par Otro pasaules mahachu un palasiet par plāniem attiecībā uz Baltiju. Domāju varu droši apgalvot, ka OST pastāvēja. Un ņ*t vērā to, ka nacisti bija pārkāpuši pēdējo necilvēcības slieksni, kad ne-āriešu rases tika pakļautas prastai bez*ciju iznīcināšanai, es domāju, ka OST tomēr tiktu realizēts.
2 2 atbildēt
kad sāksim kniebt nost mašīnām antenas, pie kurām ir piesieta strīpaina, melni-oranža lenta?
3 3 atbildēt
Nebiju cerējis ka šis raksts izvērtīsies par AŽIOTĀŽU šādā mērā, kā jau rakstā minēju ka šis ir TIKAI VIEDOKĻA IZTEIKŠANA, nejau kaut kāda naida kurināšana, nepatīk tas ka te kāds kādu apzākā...tas vairs nav smuki. Piekrītu cilvēka kas minēja ka Latviets Latvieša ļaunākais murgs.....noteikt aizbraucot pastrādāt/atpūsties ārzemēs to ļoti pamanīju sadraudzējos ar Zviedriem, Lietuviešiem un Krieviem... kompānija dikti jautra un nevienam nekādu aizspriedumu... Piekrītu arī PRAPOR komentāram, vai kad mēs skrienu ugunsgrēka mēs prasītu kas viņš ir pēc tautības....???? Runa gāja par šiem ĪPAŠI izglītotajiem jauniešies, kas gāja un pieminēja 25.martā un apzēkāj18-80gadus vecus vīriešus, kas mēģināja pieminēt kaujās kritušos: *braļus *draugus *vai vienkārši pieminēt savus aizstāvjus!!! Redz šodien paklīda jaunums ka ar tiesas lēmumu šis gājiens kas notika 25.maijā tika atdzīts par NELIKUMĪGU, bet piemiņas pasākums(kuram braucu garām un to visu redzēju), jeb vienkārši vecu vīriešu un sieviešu, pilngadīgu un nepilgadīgu jauniešu dzerstiņs ir LIKUMĪGS, tas man iekoda visvarāk sirdī :( Vai tas ir taisnīgi?? Pasakiet man to!!!
2 3 atbildēt
*dzer vakardienas rūgteno tēju un smīkņā* mhhhhh :)
2 3 atbildēt
nesauca,jo 1 dalja latvieshu ir pietiekami toleranta attieciibaa pret citu tautu kult utt, ne visi ir aprobezoti moraalie kropli, kas visaa launaa saskata tik krievus emotion aa nu ja, otraa puse vienk ir gleevilji.
3 4 atbildēt
poprobuj!!!emotion
4 6 atbildēt
Jus nevar iedomaties , ka man besi tie joban** krievi .! Katru reizi kad es ieraugu krievu , man vinam gribas iebelz pa seju , jo tieši vini aizņem visas LV darba vietas un dēļ tā latvieši ir spiesti braukt uz Iriju .. emotion emotion Lai tie dauni priecajas , ka seit Latvijaa viniem vispar ier tiesibas dzivot un nenorauties pa purnu ! emotion Paraak daudz prasības vini te kačaāa emotion
4 7 atbildēt
Liela gimene ne bez kroplja
2 7 atbildēt
« 1  2  3 »