local-stats-pixel

8 apģērbi, kam jābūt katras meitenes skapī7

10 0
Lai kaut kā ierobežotu ekonomiskā uzplaukuma laikā ierasto iepirkšanās tempu, ir vērts padomāt, kas ir nepieciešamākās lietas sievietes garderobē. Tas, protams, ir ļoti atkarīgs no katras dzīvesveida, darba, gaumes utt. un mums nebūt nav jāizskatās visām vienādi. Bet dažreiz ir vērts sakārtot galvā, kas ir vajadzīgs un kas nē, lai ieejot veikalā neapjuktu un nopirktu īsto mantu :)
Šīs modes speciālisti uzskata par pamatlietām, ar kurām vajadzētu būt pietiekami, lai sievietei vienmēr būtu, ko vilkt.
1. MMV jeb mazā melnā vakarkleita. Pastāv neskaitāmas variācijas šim apģērbam, vislabāk, protams, izmeklēt sev piemērotāko – ar piedurknēm vai bez, ar garumu virs ceļgala vai garāku. Labāk atturēties no kaut kādām vienas sezonas detaļām un efektiem – klasiskāks variants būs vieglāk sakombinējams un kalpos ilgāk.
2. Balta blūze. Šis droši vien ir ļoti atkarīgs no valkātājas gaumes (zinu, ka man balta blūze nu gan nešķiet must have). Bet sava taisnība ir tiem, kas saka, ka BB iet kopā ar visu – klasiskām biksēm vai džinsiem, svārkiem, bie baltas blūzes var likt kaklasaiti, pārvilkt pāri vesti un citādi radoši izpausties.
3. Vienkārsš džemperītis vai bītlene – vēlams kašmira, jo tas izskatās smalkāk un kalpo ilgāk, bet var, protams, arī vilnu vai sintētiku.
4. Zīmuļsvārki – labi izceļ sievietes figūru un saskaņojami ar dažādiem topiem - blīzēm, džemperiem, krekliņiem.
5. Melnas augstpapēžu kurpes – tās ir ļoti rūpīgi jāizvēlas, lai būtu ērtas un varētu valkāt pie dažādiem apģērbiem. Melnas augstapēžu kurspes ir vienkāršākais un efektīvākais veids kā izskatīties sievišķīgi un seksīgi.
6. Baletkurpes – papēži ir super, bet nevajag aizmirst par savām kājām. Melnas, vienkāršas baletčības derēs pie visa, tas ir neiztrūkstošs elements jebkuras stila ikonas garderobē - sākot no Bridžitas Bardo un beidzot ar Sāru Džesiku Pārkeri.
7. Bikškostīms vai žakete – tā ir viena no lietām, ko ir visgrūtāk nopirkt kvalitatīvu un piemērotu, bet, atrodot īsto, to varēs izmantot nebeidzamās variācijās.
8. Klasisks plašķis/ mētelītis – plašķi radīja modes klasiķis Thomas Burberry... karevju vajadzībām 1. pasaules karā. Taču tas ātri nonāca sieviešu garderobē, jo ir praktisks un elegants.
---
Es vēl no savas puses gribētu piebilst devīto – neviena garederobe nav īsti pilnīga, ja tajos nav vieni ērti, kvalitatīvi džinsi.. :)
Reklāma
Reklāma
10 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
pfff
0 0 atbildēt
not my type, you know..
0 0 atbildēt
mana nav :D
0 0 atbildēt
sūds šitais sarakts. es tā domāju. ja nu kas, katra skapī atstās to kas viņai visvairāk patiks vai būs visērtākais. un kurpes nav apģērbs bet gan apavs, tā ka 6 lupatas, kuras šajā galerijā man atgādināja garlaicīgas juristes garderobi, ir pilnīgi di*sā. jāa, piekrītu raxta ievietotājam - trūkst džinsu, sasodīc. :)
0 0 atbildēt
Anonīms komentārs 2009-02-04 15:21:55 whateverusay,tu esi daunis ** avai,anonīmais,cik mīļi un jauku.. :) nāksi ārā paspēlēties?! diviem dauņiem kopā jautrāk! :) bez tam, esmu MEITENE! :) nav smuki piešūt oliņas.. :D
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
whateverusay,tu esi daunis
0 3 atbildēt