local-stats-pixel fb-conv-api

6 veidi kā tik vaļā no apnicīga pielūdzēja14

4 2
Ja tavs puisis vai pielūdzējs tev ir kā nagla papēdī, bet izšķirties vai vienkārši pateikt Starp mums viss ir cauri, tad varbūt tev noderēs daži ieteikumi, kas padara vīrieti gluži vai traku, un attiecības pajuks pašas no sevis.
(Iespējams, ka pirms-valentīna-dienas noskaņās nemaz negribēsies pamest puisi... Varbūt noderēs pēc tam)




Mazie raganīgie triki.
Ņem puisi līdzi iepirkumu tūrē
Lielākā daļa vīriešu ienīst iepirkšanos, it īpaši, ja šī nodarbe ilgst vairākas stundas un papildus visam tu kļūsti par neizlēmības kalngalu, kas tielējas un nespēj izšķirties starp zilo un rozā džemperi. Galvenais nepārtraukti prasi pēc puiša padoma! Sākumā puisis nopriecāsies par domu, ka tev rūp viņa viedoklis, bet, ja jautājumu Kā man izskatās? uzdosi n-to reizi, tad puisis sāks apsvērt domu par bēgšanu.

Esi emocionāla
Činksti un uzsprāgsti emocijās par katru norisi. Ja tev ielūzt nags, padari to par īstu pasaules gala situāciju. Kā pipari ēdienā būs tava nemitīgā raudāšana, ko izraisa dažādi iemesli. Piemēram, sliktie laika apstākļi, nelaimīgas filmas beigas, slikta frizūra u.t.t..

Runā nepārtraukti
Katru reizi, kad puisis uzdod jautājumu Kāda bija tava diena? izplūsti 40 minūšu garā stāstā, ietverot ikkatru sīkumu, kas normālā situācijā liktos pavisam ierasta lieta. Akcentē dažādus notikumus, kas absolūti nav būtiski. Bet galvenais nedod iespēju puisim pārtraukt tevi vai iespraugties ar savu komentāru. Pēc garā dienas pārstāsta nemaz nemēģini painteresēties par viņa dienu.

Kritizē puisi
Liec noprast, ka tikai tavi uzskati un tavs viedoklis ir vispareizākais. Ķircini un izsaki indīgas piezīmes par visiem viņa izgājieniem vai uzskatiem. Nav svarīgi, ko viņš dara svarīgāk ir, ko tu negribi, ka viņš dara. Vīriešiem ļoti nepatīk, ja viņu viedoklis tiek noniecināts un pazemots.

Tin puisi ap pirkstu
Liec viņam piepildīt visas savas vēlmes. Katru mirkli nāc klajā ar pavisam negaidītām iegribām. Bet, kad puisis izpilda ko gribēji, izliecies, ka tas bija tik nesvarīgi, ka pat neievēroji, ka to prasīji. Protams, pastāv risks, ka tu vari kļūsi par savtīgu raganu. Mēģini nepārspīlēt ar uzspēlētu princeses izteiksmi.

Velc apģērbu un krāsas, kas puisim nesimpatizē
Domā par drēbēm un krāsām, kas izraisa riebumu tava puiša acīs. Izmanto informāciju par ģērbšanās stilu, ko puisi neatzīst, ievies to kā savu jaunās dzīves meklējumu veidu. Pielieto savu fantāziju, lai izceltos (negatīvi) puiša priekšā!

Lai arī cik amerikāņu filmu stilā ieturēti nebūtu šie ieteikumi, tā tomēr ir patiesība – izmēģini kā joku kādu no šiem ar savu puisi un redzēsi, kāda būs viņa sejas izteiksme par šādu tavu izgājienu.
Bet, ja no tiesas gribi atbrīvoties no kāda jaunekļa, tad jārēķinās, ka pastāv risks - pazaudēt nevēlamo puisi un iegūt jaunu reputāciju kopīgo paziņu lokā. Bet dažreiz drīkst pajokoties!
4 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
A kā tikt vaļā no meitenes?Nav iespējams laikam vai nevienam arī nav izdevies :D
5 0 atbildēt
nespēju iedomāties cik nežēlīgam jābūt šopingam lai pamestu dēļ tā kādu emotion emotion
4 0 atbildēt
pilnīgs sviests, ja kāda meitene varētu izmantot kaut ko tādu, tad nekād sev čali nevarētu atrastemotion
3 0 atbildēt
naintīnvan no meitenes war tikat waljaa pasakot- tu esi resna, man ir cita.. un wiss.. naw nekas jaateelo..
2 0 atbildēt
diezgan jau nežēlīgi. :D
1 0 atbildēt
cacu padomi! jaasmejaas - reputaacija savaa lokaa laba...bet aarpus loka - kuce un padauza, nekas vairaak!
1 0 atbildēt
Galigs suds
1 0 atbildēt
Sities ar galvu pret sienu!!!!!!! emotion emotion Lieciet šo ieteikumu 1. vietā, kad vairāk vispār nevienu nevarēsiet atrast!!!!
1 0 atbildēt
Tas ir nezelogi un to var iedomaties tikai sievietes! Jobani vrot nevar pateikt VIIS un miers?!Nevis te cakaret pratu calim+ novelt pec tam visu vainu uz vina sirdapzinu!
1 0 atbildēt
SHOPING nogalina!!!!
0 0 atbildēt
ļooooooti nezheeliigi :D
0 0 atbildēt
chalic - domaa mazliet ar galvu , lai saadi puisi pamestu , buus vajadziigs vairaak laika un visu so laiku tu vinju saapinaasi Bet ja tu to izdariisi dazaas minuutess pasakot ,ka pamet vinju , aiztaupiisi sev puulinjus un nebuusi tik liela maita , tikai patiesa.
0 0 atbildēt
:D:D:D:D Shitais raxts ownz :D:D:DD
0 0 atbildēt
uz mani tikai peedeejais nostraadaatau. a paareejam es varu piemiekt acis......
0 0 atbildēt