local-stats-pixel fb-conv-api

2012.02.18 – vēsturiskais datums13

44 8

Labdien visi, kas lasa šo rakstu, kaut arī tas ir garš, tas lasīšanai ir vērts...

Jā, 2012 gada 18 februāris ir ne tikai vēsturisks latviešu tautai, bet arī krievu tautai. Šajā datumā mēs visi kopā varam pierādīt, ka krievs nav dunduks, bet latvietis nav vienkārši pakļaujama tautiņa.

Sākšu ar latviešiem:

Latvieši ir neliela tauta, kas dzīvo visvairāk pie Baltijas Jūras, pieder neatkarīga demokrātiska valsts ar 4 novadiem – Kurzemi, Zemgali, Latgali, Vidzemi (Būtu labi, ja no Zemgales atdalītu Sēliju, bet tas lai paliek deputātu rokās).

Par latviešiem saka, ka viņi ir strādīga, centīga, komunikabla tauta. Kā arī saka ka mēs esam ļoti gara auguma, spēcīgi, gudri, bet rakstura ziņā nedaudz atgādinām ebrejus (neapvainojaties lūdzu, ja kādu aizvainoju, man nav pretenziju pret ebrejiem). Man personīgi nepatīk tas, ka latvieši uzvedās riebīgi – tad nav labi, šitā nav labi, tur nav labi, vispār nav labi, bet MAN vienmēr ir labi. Latvieši mīļie, domājiet arī par citiem un citi domās par jums, jo latvieši nav pakļaujama tauta.

Un tagad par krieviem:

Krievi ir liela tauta, kas dzīvo visvairāk Krievijā, kas pārņem gandrīz visu Ziemeļāziju, Latvijā, pat Izraēlā un citur. Pieder neatkarīga valsts ar vairākiem novadiem, autonomajām platībām un autonomajām republikām. Krievi ir spēcīga, gudra un sirsnīga tauta. Neskatāmies uz tiem, kas ienīst Latviju, bet dzīvo Latvijā. Tie ir ne īsti latvieši, ne krievi – varam saukt viņus par rietumkrieviem, baltokrieviem , bet pasē viņiem visticamāk ierakstīts:

Tautība: Latvietis/Krievs

Krieviem ir diemžēl liela problēma – Krievijā notiek protesti, bet imperāliskās tieksmes kā nepāriet, tā nepāriet. Ja jūs pakļausiet Baltiju, Ukrainu, Baltkrieviju, tad varu noderēt, ka pēc apmēram 15 gadiem Krievija sadrups tik sīki, ka Kanāda būs pati lielākā valsts. Bet tās ir tikai manas domas.

Nu tagad pie lietas:

Referendums par krievu valodu, kā otru valsts valodas statusa piešķiršanu Latvijai jeb referendums par krievu valodu kā otru valsts valodu ir ne tikai kā otras valodas pievienošanu Latvijai, bet arī tautu šķelšana un izsmiešana.

Kāpēc tā? Tāpēc, ka pa 20 gadiem Latvijā var iemācīties vismaz elementārākos teikumus – labdien, uzredzēšanos, cik maksā..., cik ir pulkstenis? utt.

Ja ievelkat par, tas nozīmē, ka esat dunduks un nevari iemācīties elementārākos vārdus latviešu valodā. Nevis nevarat, bet negribat, jo visas valodas var iemācīties, ja grib (izņemot, ja ir kāda slimība vai trauma, kas padara par invalīdu vai muļķi, kas nevar neko iemācīties). Vēl Jūs parādāt necieņu pret Latvijas Demokrātisko Republiku. Protams var būt darba iemesls arī, kāpēc balsojat par, bet kapēc tad jācieš visai Latvijai tāpēc, ka jums neiet darba vai kādos citos jautājumos.

Ja ievelkat Pret, tad Jūs cienāt Latvijas valsti, es un lielākā daļa latviešu, krievu u.t.t. lepojamies ar jums un zinām, ka Jūs ciena Latviju, zemi, kurā dzīvo, kurā strādā. Jūs esat lojāls Latvijas Valstij.

„Ja krievam nepatīk, lai brauc prom” to es dzirdu katrā šāda tipa rakstā. Bet kāpēc viņi nebrauc? Tāpēc, ka Krievijā būs jāsāk viss no nulles. Latvija ilgu laiku bijusi zem PSRS – ap 50 gadiem. 50 gadi, ik pēc 25 gadiem piedzimst jaunā paaudze, tad parēķiniet, kādēļ tik liela daļa ir nelojāla Latvijai – viņiem mācīta apgrozīta vēsture – latvieši pievienojās brīvprātīgi. MURGS!!! Latvija pievienojās, jo baidījās, ka latvieši iznīks – būs leģenda tikai par Latviju, tās pamattautu latviešiem. Bet tad sākās lielā izsūtīšana, kur necilvēciskos apstākļos tika izsūtīti milzīga daļa latviešu u.c. tautību pārstāvju un iesūtīti, arī piespiedu kārtā krievi, kuru bija vēl vairāk, nekā izsūtīto. Kāpēc viņi to darīja? Tāpēc, lai tautas iznīktu un būtu tikai vieni krievi. To īstenoja gruzīnis Staļins.

Taču es pieļauju, ka pēc referenduma vēl būs šādi paši referendumi, viņi darīs to tik ilgi, kamēr neizsūtīs viņus ārā, kas īsteno to. Viņi neapstāsies...

Neļausim ebrejam izsmiet mūs! Balsojam pret!!!!

Orģinālraksts, ieguldīts vairāk nekā stunda laika izstrādē.

Paldies visiem, kas lasīja šo rakstu.

44 8 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 13

0/2000

Nu jā. Mēs sapratām Jau. Pietiks.

7 3 atbildēt

Dzīvoju UK, uz blakus pilsētu netieku, jo nav transporta lai aizbrauktu un paziņa latvietis ir ļoti PAR krievu valodu, bik galvu saspiedis:( 

0 0 atbildēt

Labs raksts, ja kas. Man te ir viens par to pašu tēmu - http://www.spoki.lv/aktuali/Tu-zini-kas-Tev-jadara/515246

0 0 atbildēt

Kurš mudaks, var ielikt -?

0 0 atbildēt

Es tikko nopirku spēju "spiegs" un atklāju, ka mīnusiņu ielicis Stasits - re kur viņa konta saits - www.spoki.lv/profils/stasits

0 0 atbildēt

tā kā manu rakstu diez vai pievienos rakstīšu komentāros. neesat slinki! izlasiet!

 

Labs vakars visiem. Visiem zināms, ka latvieši vinnēs referendumā, bet tomēr jūs nesaprotat to galveno referenduma ideju un mērķi. Jā, valstī jābūt vienai valodai, ja valsts ir Latvija, tad arī valodai jābūt Latviešu. Bet šajā referendumā neiet runa par to valodu. Es esmu polis, runāju krieviski, poliski, latviski, angliski un vel dažās valodās, bet balsošu par, jo manai izvēlei ir pamatojums.

Tē tāda atkāpe par + un -. Nevērtējiet lūdzu patika raksts vai nē, droši vien nevienam nepatiks, bet lieciet plusus ja jūs neesat apmierināti ar mūsu mātes Latvijas valdību, un lieciet mīnusus ja esat apmierinati ar mūsējo valdību.

Tagad par referendumu un tā ideju. Nav svarīgi kas ielika plusu, kas mīnusu. Referenduma ideja un mērķis nav iznīcināt Latviešus un Latviju - mūsu māti. Mērķis ir tāds - jāsavāc 300 tūkstoši krustiņu "PAR" un tad varēs droši vērsties uz EiroTiesu Strazburgā, kura domās ko lai dara ar Latvijas valdību. Ja arī nebūs 300 tūkstoši balsu tiesa notiks, bet ja būs tie 300 tūkstoši tad būs vairāk izrēdžu vinnēt un Latvijā var būt kaut kas mainīsies! Cilvēki jums tak nav vienalga! Nobalsojiet par, un pieradiet ka jūs varat arī upurēt kaut ko sev svarīgo savas tautas un savu bērnu labā! Tas tiešam ir svarīgi.

Visiem krieviem ir vienalga kāda ir valsts valoda, jo mēs esam pieraduši rakstīt dokumentus latviski, lasīt latviskas reklāmas utt. Bet mums nav svarīgi lai viss būtu krieviski. Svarīgi ir lai mūsu valstij būtu gaiša nakotne! Lai mūsu bērni varētu dzīvot!

Padomājiet, tauta! Ir tomēr vērts nobalsot par, neskatoties uz saviem uzskatiem un patriotismu. Paldies tiem, kas izlasīja.

1 9 atbildēt