local-stats-pixel fb-conv-api

16. marts cieņa un sašutums71

117 3

Latvijā šodien piemin Leģionāru piemiņas diena, kura ir svarīga daudziem veciem cilvēkiem un cilvēkiem, kuri atbalsta šo dienu! Valsts atļāva 16.martā svinēt savus svētkus arī antifašistiem!

Visnosodošākais, ko es uzskatu ir tas, ka antifašisti ar saviem apvainojošajiem saukļiem apklaigāja! emotion emotion

Es tiešām esmu vīlies tajos antifašistos, kuri ar saviem nožēlojamajiem (krievu val.) saukļiem apsmeja un zaimoja šos cilvēkus, kuri ir vislielākajā mērā atbildīgi par to, ka mums tagad ir  brīva LV!

Ar šo rakstu, es vēlos parādīt kāds līmenis ir cilvēkiem (antifašisti), kuri dzīvo LV  un nozaimo mūsu tautas dzīvības radītājus emotion

                                     (sory pa kļūdām, pieradums rakstīt internetā bez garumzīmēm)

                                                                                                            emotion

Reklāma
117 3 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 71

0/2000

ezza tad kad tu zināsi atšķirību starp fašismu un nacismu! tad parunāsim par komunismu un nacismu! jo kā zinam Hitlers piekopa nacismu bet Itālijā mbija fašisms ar Benito Musolīnī priekšgalā! un ja tu domā ka komunisms bija baigi labāks par nacismu un nogalināja mazāk cilvēku tad tu smagi maldies! iesaku tev tomēr painteresēties no vairākiem skatu punktiem nevis no viena! jo zināms ka uzvarētāji raksta vēsturi! lūdzu nebliez dumjus komentārus!

12 0 atbildēt

Tad kad viņiem tur kaut kādas piemiņ dienas notiek,mēs neejam bļaustīties lai gan derētu!

12 1 atbildēt

'' Es (vārds, uzvārds), dzimis (dzimusi) - (dzimšanas vieta, datums), apsolu būt uzticīgs (uzticīga) vienīgi Latvijas Republikai. Apņ*s godprātīgi pildīt Latvijas Republikas Satversmi un likumus, visiem spēkiem aizsargāt tos. Es apņ*s, nežēlojot savu dzīvību, aizstāvēt Latvijas Valsts neatkarību, godīgi dzīvot un strādāt, lai vairotu Latvijas Valsts un tautas LABKLĀJĪBU.'' 

Šādu solījumi ikviens ir teicis un devis Latvijas Valstij. Antifašisti šos solījumus un likumus ir pārkāpuši, attiecīgais sods ir izvešana no valsts vai arī noņemt Latvijas valsts pilsonību, šos cilvēkus vajadzētu pakārt, kā viņi atļaujas tā lamāties uz cilvēkiem, kuri bija spiesti iet karot. 

11 0 atbildēt
FaQ avatarsFaQ

Tie Krievi vispār, dzīvo mūsu zemē, pārtiek no pārtikas kur ievesta/ražota Latvijā Ja viniem kaut kas nepatīk tad lai brauc uz savu Krieviju un tur dzīvo laimīgi un neviens viņiem netraucēs

12 1 atbildēt

Es pamatīgi šodien skatījos TV3 ziņas un tur kaut kādi kungi(neatceros kas) izteicās, ka mēs esot cīnijušies vācu pusē(nu viss jau ir pareizi) BET, MANUPRĀT, taču šo dienu cilvēki atdzīmē nevis kkādām pusēm par godu kam cīnās, bet gan kritušajiem, saviem mīļajiem latviešiem un vai nav vienalga kurā pusē viņi bija, es tiešām nesaprotu to daļu krievu, kas vienmēr tik nepamatoti izskatās un vienīgo ko māk ir tikai pabļaustīties un pateikt kaut ko sliktu par latviešiem, Tur viens krievs vecam latvju vecītim tā bļāva virsū, man tiešām iekšā bija MILZĪGAS dusmas. Stulbi dzīvot tādā valstī, kur tādi mērgļi grozās apkārt.

9 0 atbildēt

Varēja redzēt cilvēku līmeni-pie brīvības pieminekļa cilvēki mierīgi gāja nolikt puķes, bet urlas bļaustījās, izkliedza saukļus kuru nozīmi nesaprot (it īpaši tie jaunākie krieveļi, viņi nemaz nevarētu pateikt kurā gadsimtā bija otrais pasaules karš). Un vārds ''antifašisti'' ir jāliek pēdiņās, jo vienīgā fašistiskā valsts mūsdienās ir Krievija

10 1 atbildēt

Vsipār ir jēga kko teikt ?!?!?! Viņi (es domāju krievu pusi aizstāvošie) ir viens vienīgs āžu bars kuri tikai zina, Rossia bija, ir un būs pati laipnākā, labākā utt valsts, bet iemeslu, kapēc vecie ļaudis iet pieminēt savus biedrus, viņi nemaz nezin.  

9 0 atbildēt

nemaz negribās šeit lasīt komentārus, jo negribās strīdēties šādā dienā. Tā ir domāta lai mēs pieminētu mūsu varoņus, nevis lai strīdētos ar tādiem kas skolā nav mācijušies un bļausāts paši nezinot par ko.

9 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Varēja redzēt cilvēku līmeni-pie brīvības pie... " tas bija vnk pretigi ka vini kliedza!! es nesaprotu kadam tur prata limenim ir jabut lai kko tadu dabutu gatavu emotion

8 0 atbildēt

atbildot uz ezza komentāru " Jūs tiko nosaucāt fašiszmu un Waffen-SS kā L... " tu zini kapēc tajā laikā brīvprātīggi cilvēki iestājās vācu armijā! ja nē tad es tev pateikšu! viņi to darija (tas ir  runājot par latviešiem) tapēc ka gribēja atbrīvot Latviju no PSRS lai atgūtu brīvu Latviju! lielākai daļai bija vienalga par to ka kāda idaloģiajs pusē viņi nostājas! doma bija iegūt brīvu Latviju! un manuprāt par šādiem centieniem viņi tomēr ir jāgodina nevis jāapvaino par slekpavām!  komunisms nogalināja un izsūtija daudz daudz reizes vairāk cilvēku nekā nacisms!

8 0 atbildēt

atbildot uz panx008 komentāru " Tad kad viņiem tur kaut kādas piemiņ dienas n... "

vo vo tad viniem buutu punki un asaras pa gaisu  

8 0 atbildēt

Nu ko tad iesim mēs 9.maijā uz uzvaras pieminekli. Pabļaustīsimies un visticamāk mums pieteiktu karu vai kko tādu ! Ja nemaldos bija tāda kustība "Pērkonkrusts" , kas viņu gribēja uzbliezt gaisā, bet kkas nezidevās ! 

8 0 atbildēt

atbildot uz IndieKid komentāru " Varēja redzēt cilvēku līmeni-pie brīvības pie... "

Tie jauni urlas ir jaunā raža viņiem jau no bērnības špricē naidu utt,tad brīnās kapēc degpunktā lielāko tiesu galvenās lomās ir krievi!  

7 0 atbildēt

atbildot uz green17 komentāru " Es protams esmu savējo pusē, bet kāpēc vajadz... "

pieminai ar velta dziesmas

 

6 0 atbildēt

Es biju. Tiešām patīkams pasākums iznāca. Es ceru, ka ar katru gadu tas kļūs arvien apmeklētāks no latviešu puses. Un ne jau tāpēc, lai kādu provocētu, bet, lai pieminētu tos, kuri cīnijās par Latviju.

 

Ar nožēlu gan jāsaka, ka atkal mēs plēšamies savā starpā pat šeit. Ceru, ka nākotne tas mainīsies.

5 0 atbildēt

atbildot uz Foxdais komentāru " ja tas ir saprotams ka mes cinijamies bar b... " Latvieši gaidīja kad atkārtosies pirmā pasaules kara beigu notikumi-krievija būs sakauta, vācija novājināta, un anglija nāks palīgā atjaunot Latvijas valsti, leģionāriem vācijas uzvara nebija vajadzīga, Leģions bija vienīgā tā brīža iespēja cīnīties pret PSRS.

    Un es strīdos jo man nepatīk skatīties ka cilvēki raksta muļķības un man ir garlaicīgi.

5 0 atbildēt

atbildot uz ezza komentāru " neuztraucies, man liekas tu to tik zini ka ... "

da labi... nomerdējot badā lielāko daļu Ukrainas, komunistu sūdi bija izcili varoņi, ja?  

5 0 atbildēt

Uzskatu, ka pie sho "antifashistu" izgaajieniem un vispaar pie fakta, ka taadi tur pulceejas ir savaa zinjaa vainiigi esoshie un bijushie valstsviiri, kuriem buutu bijis un ir pienaakums izskaidrot, aciim redzami, neizgliitotajiem "antifashistiem" , kam par godu vispaar ir 16. marts un kaapeec shie vecie ljaudis tad ir sanaakushi pie piemineklja nolikt ziedus.....

4 0 atbildēt

Latvieši cīnījās zem nepareizajiem karogiem, bet katrs cīnījās pret pareizajiem ienaidniekiem.

4 0 atbildēt

Žēl, ka cilvēku vēlmi pieminēt savus bojāgājušos, padara par politisku pasākumu. Nu neinteresēja viņus tas, ka vācieši bija nacisti, viņi tikai bija problēmu nomocīti un gribēja kaut ko mainīt. 

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »