local-stats-pixel fb-conv-api

13g.v. puika veiks DNS testu7

4 3
Pagājušajā nedēļā diezgan daudzi neticībā iepleta acis, kad izlasīja ziņu par 13 gadus veco Alfiju no Anglijas, kurš kļuva par tēvu meitenītei, kuru pasaulē laida viņa 15 gadus vecā draudzene Šantelle.
Tagad parādījusies vēl kāda ziņa - tiks veikts DNS tests, lai noskaidrotu vai Alfijs tiešām ir bēbja tēvs, jo pēc tam, kad informācija par jaunajiem vecākiem parādījās presē, uz potenciālā tēva vietu pieteikušies vēl 2 meitenes draugi, kuriem bijušas attiecības ar Šantelli. Citi avoti ziņo, ka jaundzimušajai meitenītei varētu būt vismaz 6 potenciālie tēvi, taču Šantelle šīs baumas noliedz.
Viens no potenciālajiem tēviem - Ričards ir 16 gadus vecs, bet Tailers - 14 gadus vecs. Ričards atzinies, ka labprāt būtu bēbja īstais tētis, jo jau tagad jaundzimušajā saskatot daudz līdzības ar sevi, turklāt uz tām norādījuši arī viņa draugi un mamma. Otrs potenciālais tēvs Tailers bijis diezgan satraukts par faktu, ka viņš varētu būt īstais tēvs, jo visi draugi viņu par to tagad ķircinot.
Abu jauno vecāku vecāki pauduši atbalstu DNS testa veikšanai, lai beidzot noskaidrotu patiesību un pieliktupunktu mediju saceltajai ažiotāžai, kam paralēli izskanējuši pārmetumi, ka abu tīņu ģimenes uz publicitātes rēķina tagad cenšas nopelnīt smuku naudiņu.
Info un vairāk foto no abu jauno vecāku dzīves: Daily Mail
4 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Nu ta vecene kautkada shmara, 15 gadi, 3 dzeki iespejamie teevi...
1 0 atbildēt
15 gadi,un jau!!
0 0 atbildēt
nu tad ir tevs vai ne ?
0 0 atbildēt
nu cik var??!! nav jau apnicis??!! emotion emotion
1 1 atbildēt
debiilais
1 1 atbildēt
nu blin, kas tad vinja kaada palaistuve ka 6 dzeki paargaajushi paari vinjai?
0 0 atbildēt
nu tak nav , tas ir gandriiz neiespeejami , ka tas viens vieniigais spermatozoiids ( ja vinjam taadi vispaar var buut ) , kas no vinja var iznaakt aaraa taadaa vecumaa , nonaaktu liidz galam , nav reaali
0 1 atbildēt