local-stats-pixel fb-conv-api

13.06.2009. ATB ogres estrādē5

12 3
13.06.2009. ATB IN CONCERT

Pārskatot pasaulē pazīstamu mūziķu koncertgrafikus vienmēr ir patiess prieks tajos lasīt Latvijas vārdu. Un 13. jūnijs ir svētki visiem dīdžeja ATB (Andre Tanneberger) cienītājiem. Pasaules līmeņa zvaigzne, kas šobrīd pelnīti atrodas labāko dīdžeju topa desmitniekā, 13. jūnijā sniegs koncertu Ogres estrādē. Un ne tikai koncertu. Tas būs grandiozs priekšnesums – šovs ar pirotehnikas un lāzertehnikas jaunāko sasniegumu paraugdemonstrējumiem, kas šogad solās būt vēl labāks, vēl atraktīvāks un vēl iespaidīgāks nekā iepriekš.

9 PM (Till I Come)”, „Don’t Stop”, „ Killer”, „Let U Go”, „Ecstasy”…tie ir nosaukumi, kas dīdžeja talanta cienītājiem komentārus neprasa. Savas radošās darbības laikā dīdžejs izstrādājis savu personīgo mūzikas stilu – tas ir elektroniskās mūzikas, popa un roka apvienojums, kas ļauj kaut uz brīdi aizmirsties un ļauties mūzikas valdzinošajam spēkam.

Šoreiz kopā ar DJ ATB pasaules koncertturnejā dodas arī talantīgā britu dziedātāja Tiff Lacey, kuras noslēpumainais vokāls spēj piepildīt skaņdarbu ar dzīvām emocijām un maigumu. Tiff Lacey muzikālā karjera aizsākās 2002. gadā, kad hīts „Hypnotized” ar viņas piedalīšanos iekļuva Paul Oakenfold albumā „Bunkka”, kurš kļuva par labāko deju mūzikas albumu ASV. Turpmāk Tiff Lacey sadarbojās ar tādām haus- un trans- mūzikas zvaigznēm kā The Flash Brothers, Conjure One, Matt Darey, First, State, Cosmic Gate, Wippenberg u.c.

Ja Tiff Lacey atradusi savu „es” deju mūzikā, tad Jan Loechel plūc laurus vairākās mūzikas nozarēs. Viņš raksta dziesmas vairākiem rok- un pop- dziedātājiem (H-Blockx, Reamonn, Christina Sturmer), sacer kino un TV ievadhītus, un darbojas citos projektos.

Kopā ar DJ ATB 2009. gada koncerttūrē dodas arī viņa tuvākais sadarbības partneris Rydy Ditmann, plašāk pazīstams kā DJ Josh Gallahan. DJ Josh Gallahan patstāvīgā mūziķa karjera sākās 2008. gadā, kad kopā ar DJ ATB tika sacerēts hīts „Wake Up In Yellow”, kurš kļuva par vācu elektroniskās mūzikas festivāla Nature One himnu. DJ Josh Gallahan ir pavadījis DJ ATB koncerttūrēs jau agrāk, kopā viņi muzicēs arī šogad Ogrē.

Priekšnesumā tiks iekļauti ne tikai zināmi un iecienīti skaņdarbi, bet arī jaunumi, vērtēt kurus esat aicināti 13. jūnijā Ogres estrādē.


12 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Labi ka kāja lauzta, tā jau aizšautu.
0 0 atbildēt
Izklausās labi , bet man vienam negribētos braukt uz svešu vietu :l
0 0 atbildēt
MrT avatarsMrT
atkal taa noplukusii ogre.. pilns ar urlopaaniem.. daudz kautinju un citas nejedziibas. biedejoshi.. Butu Atb areena riiga, es saprastu..
0 0 atbildēt
pff.. biju gan uz Tiesto, gan uz ATB- tas nav tā vērts! emotion Estrāde paredzēta aptuveni 10 tūkstošiem, bet reāli tur ir 18.. nav vietas ne dejot, ne kkur aiziet, ne vispār kko citu. es labāk samaksāju vairāk, bet zinu, ka varēšu kaut mazliet pakustēties.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt