local-stats-pixel fb-conv-api

100 trākākie seksa jautājumi :)23

21 6
1. Vai pēc vīrieša roku un kāju izmēra var noteikt, cik liels ir viņa loceklis?
Nē. 2. Es gribētu pamēģināt seksu pa telefonu ar savu puisi, taču esmu kautrīga. Kā es to varētu pārvarēt?
Vispirms pamēģini savas fantāzijas pierakstīt, tad tev būs daudz vieglāk par tām runāt. 3. Kāda ir labākā dziesma, lai dejotu striptīzu?
Madonnas izpildītā Justify My Love. 4. Mans draugs nevar sasniegt orgasmu, kad es apmierinu viņu orāli, lai ko es darītu. Vai kaut kas ir nepareizi?
It nemaz. 5. Kāda ir visizplatītākā vīriešu fantāzija?
Mīlēšanās trijatā – viņš un divas sievietes. 6. Viņa loceklis, šķiet, ir pārāk liels. Kāda poza būtu piemērotāka, lai viņš vieglāk manī ieietu?
Jebkura poza, kurā tu vari kontrolēt iekļūšanas ātrumu un dziļumu, piemēram, jātniece poza. 7. Esmu dzirdējusi, ka dažiem vīriešiem orālā seksa laikā patīk, ja meitene liek lietā zobus. Vai tā ir patiesība?
Tas patīk tikai ļoti nedaudziem, tādēļ, pirms to dari, labāk aprunājies ar viņu. 8. Kad mana drauga loceklis ir piebriedis, tas izliecas uz vienu pusi. Vai viņam par to būtu jāuztraucas?
Neliela izliekšanās ir normāla parādība. Taču, ja izliekums ir ļoti liels vai sagādā sāpes, tad gan obligāti jākonsultējas ar ārstu. 9. Vai es varu nodarboties ar seksu, ja man ir sēnītes infekcija?
Tā ir slikta ideja. Tas var beigties ar to, ka tu aplipināsi ar infekciju arī savu partneri. 10. Vai vīriešiem ir G punkts?
Jā, tas ir prostatas dziedzeris, un to var kairināt caur anālo atveri vai arī izdarot spiedienu uz viņa kājstarpi. 11. Vai ir kāds labs veids cīņai ar vaginālo sausumu?
Pārtrauc lietot antihistamīnu preperātus, pārbaudi, vai tev nav pazemināts estrogēna līmenis, un izmanto lubrikantus uz ūdens bāzes. 12. Vai ir kādi droši, mājās apstākļos lietojami STS testi, vai arī obligāti nepieciešams pārbaudīties pie ārsta?
Lai tu būtu pilnīgi pārliecināta, aizej pie sava ģimenes ārsta, kas tevi nosūtīs uz tālāku izmeklēšanu. 13. Vai prezervatīvi arī zem ūdens ir efektīvi?
Lai gan prezervatīvi ir pārbaudīti arī ūdenī, tomēr, ja kāda iemesla dēļ prezervatīvs ūdenī nošļūk, tas, protams, savas funkcijas vairs neveic. 14. Kā es vislabāk varu stimulēt viņa sēkliniekus?
Šūpo tos savos pirkstos, maigi glāsti, šad tad vari viegli uzspiest. 15. Vai patiešām viņa sēklinieki var kļūt zili?
Pārāk ilga erekcija var radīt diskomfortu sēkliniekos un kājstarpē… taču tam nevajadzētu būt sāpīgi. 16. Kā vislabāk seksa laikā var izmantot vibratoru?
Uzvelc uz viņa locekļa vibrējošo uzmavu – tādu var iegādāties interneta intīmpreču veikalā. Tas pārvērtīs tavu partneri cilvēkā – vibratorā. 17. Kādus neķītrus izteicienus es varētu lietot seksa laikā, lai pati nejustos neveikli?
“Man patīk just, ka tu esi manī”, “Tev ir tik stingrs”, “Jā, tieši tur. Tieši tur!” 18. Man pateica, ka man ir mazs klitors. Vai tas var būt iemesls, kādēļ mīlējoties man ir ļoti grūti sasniegt orgasmu?
Nē, vienkārši tev nepieciešama attiecīga klitora stimulācija, iespējams, to vislabāk būtu darīt ar mēli. 19. Ikreiz, kad mans vīrietis ir pārāk uzmanīgs un es esmu pārāk uzbudinājusies, es nevaru sasniegt orgasmu. Vai ar mani kaut kas nav kārtībā?
Nē. 20. Ja mums abiem ar draugu ir viena un tā pati seksuāli transmisīvā slimība, vai mums tik un tā jālieto prezervatīvs?
Nē, ja tu lieto pretapaugļošanās tabletes un jūs slimojat ar vienu STS (piemēram, gonoreju), un abi lietojat antibiotikas. 21. Kādā pozā vīrietis visilgāk nebeidz?
Jebkurās – jo biežāk mainīsiet pozas, jo ilgāk vīrietis nebeigs. 22. Vai ar ēdienu var ietekmēt garšu arī tur apakšā?
Piemēram, ķiploki un sparģeļi var padarīt tevi nedaudz sīvāku, savukārt tādi augļi kā ananass var piešķirt saldenu garšu. 23. Vai divi cilvēki tikai no dažiem pieskārieniem var saprast, ka starp viņiem ir seksuāla saskaņa?
Vai tu jūti vēderā taurenīšus, trīsas utt.? Trāpīts. 24. Kāpēc mēnešreižu laikā es jūtu pastiprinātu seksuālu uzbudinājumu?
Tādēļ, ka tu zini, ka tad ir mazākas iespējas palikt stāvoklī un tu esi daudz mitrāka. 25. Vai sieviete var sasniegt orgasmu, tikai domājot par seksu?
Aptuveni 2 procenti var. Laimīgās! 26. Kad mēs mainām pozu, mana drauga loceklis vienmēr izslīd no manis. Vai mēs darām kaut ko nepareizi?
Nē, taču viņš var pamēģināt sasprindzināt savu draudziņu, tas palīdzēs viņam noturēties tevī iekšā. 27. Patiesībā es orgasmu sasniedzu ātrāk nekā viņš. Vai ir kāds veids, kā to novilcināt?
Kādēļ tev jāvilcinās? Kad sasniedz orgasmu, izbaudi to un atpūties (ja tas ir nepieciešams), bet pēc tam tiecies pēc nākamā! 28. Es vēlos pamēģināt anālo seksu, bet baidos, ka man sāpēs. Kas man būtu jādara, lai tas būtu patīkami?
Pastāsti par to savam partnerim, izmanto daudz lubrikanta, no sākuma paeksperimentē ar vienu pirkstu (tad ar diviem), un gan jau lēnām aizies. 29. Vai ir kāds veids, kā es varētu biežāk redzēt erotiskos sapņus?
Pirms gulētiešanas prātā izspēlē dažādus seksuālus scenārijus. 30. Mans draugs lieto Viagru, kaut gan tas nav nepieciešams. Vai man būtu jāuztraucas par to, kādu efektu tas radīs vēlāk?
Par to, kāds efekts būs vēlāk, nav iespējams neko skaidri pateikt, taču viņš var nonākt psiholoģiskā atkarībā no Viagras. 31. Es satiekos ar vīrieti, kurš slikti skūpstās. Vai tas nozīmē, ka arī gultā viņš ir nekam nederīgs?
Iespējams. 32. Kā lai es lieku manam vīrietim gultā kļūt valdonīgākam?
Kļūsti pret viņu nedaudz agresīva – sasien viņam rokas, maigi iekod – liec viņam saprast, ka tu vēlies, lai arī viņš kļūst aktīvāks un valdonīgāks. 33. Kāpēc mans draugs pēc mīlēšanās attālinās no manis?
Hormoni, kas rodas viņa smadzenēs pēc seksa, padara viņu miegainu. 34. Kad es savu partneri apmierinu orāli, vai man viņa loceklis mutē jāpaņem pilnībā?
Nē. Ar lūpām un mēli vari kairināt tikai superjutīgo galviņu, bet pašu locekli var glāstīt ar roku. 35. Vai ir iespējams, ka es masturbēju pārāk daudz?
Tikai tad, ja orgasms tev kļūst daudz svarīgāks par algu. 36. Vai vīrietim var būt orgasms bez ejakulācijas?
Jā. 37. Kā seksa laikā es varu lietot maksts muskuļus?
Kad vīrietis ir tevī, sasprindzini muskuļus, bet pēc tam atslābini tos. 38. Vai var tā būt, ka seksa laikā esmu pārāk slapja?
Nē. 39. Kad var uzskatīt, ka notikusi priekšlaicīga ejakulācija?
Ja vīrietis nevar izturēt vairāk par divām minūtēm. Skaitās arī tad, ja viens no jums jūtas slikti. 40. Man patīk lomu spēles, bet man nāk prātā tikai banāli tēli (skolotāja un students utt.). Kādi varētu būt citi personāži, kas iederētos guļamistabā?
Taksometra šoferis un pasažieris, pusmūža sieviete un uzbudināts pusaudzis, Breds Pits un Andželīna… 41. Kāpēc mīlējoties man ir sajūta, it kā gribētos čurāt?
Tādēļ, ka tavs urīnpūslis atrodas tuvu maksts priekšējai sieniņai. Taču maz ticams, ka tu tiešām apčurāsies. 42. Vai ir kāds sievietes seksuālās apetītes pastiprinātājs?
Pārtikas dienests un Zāļu aģentūra, šķiet, tā nedomā. 43. Es ļoti kautrējos par savu apaļo vēderu, bet nevēlos iet gultā ar drēbēm mugurā. Kā lai es to noslēpju seksa laikā?
Apgulies uz muguras un ļauj zemes pievilkšanās spēkam padarīt savu vai apgulies uz vēdera, vai arī dariet to četrrāpus. 44. Es vēlos, lai mani noper! Kā lai es viņam to pasaku tā, lai tas neizklausītos dīvaini?
Vispirms noper viņu. 45. Vai iespējams zaudēt īpašās izjūtas, pārāk bieži lietojot vibratoru?
Jā, bet tikai īslaicīgi, ja vibrators atradīsies vienā vietā pārāk ilgu laiku. 46. Cik stigri man jāsatver vīrieša loceklis, ja es gribu viņu samīļot ar roku?
Tikpat stipri kā tu spied banānu, kad to mizo, un negribi, lai tas izšķīstu. 47. Es pēc mīlēšanās bieži izjūtu sāpes. Vai ir kāds veids, kā no tā izsargāties?
Izmanto labas kvalitātes lubrikantu un palūdz, lai tavs partneris ieiet tevī pēc iespējas lēnāk. Ja arī pēc tam tev sāp, aprunājies ar savu ārstu. 48. Kā lai es kopju un tīru savas seksa rotaļlietas?
Ar PH neitrālām ziepēm ieziepē maiga auduma gabaliņu un nomazgā tās karstā ūdenī. 49. Ar kādu seksīgu paņēmienu iespējams uzvilkt prezervatīvu?
Ar muti, rokas turot sev aiz muguras. 50. Mana drauga loceklis ir ļoti maziņš. Vai varu kaut ko izdarīt, lai mīlējoties man būtu sajūta, ka tas ir lielāks?
Izvēlies mīlēties četrrāpus. 51. Pēc orālā seksa es viņa spermu nenoriju, vai ir kāds pievilcīgs veids, kā no tās atbrīvoties?
Noliec blakus gultai papīra salvetes, aizbildinoties, ka tev jānoslauka seja, nemanot kādā no tām iespļauj spermu. 52. Ja vīrietis mīlējoties neizdod nekādas skaņas, kā lai es zinu, ka tas, ko daru, viņam patīk?
Pavēro, kā uz taviem pieskārieniem reaģē viņa ķermenis… vai vēl labāk pajautā to viņam. 53. Vai vīriešiem patīk, ka rotaļājas ar viņu krūšu galiņiem?
Kā kuram. Skaties, kā tavs partneris uz to reaģē. 54. Kā lai es pārbaudu drauga locekli (tā, lai viņš to neuzzina), un kādas ir pazīmes, ka viņš ir inficējies STS?
Pārbaudi locekli tad, kad tu to apmīļo. Apskaties, vai uz tā nav jēlumi, apsārtumi vai dīvaini izdalījumi un smaka. Taču tas nav īpaši drošs paņēmiens! 55. Mans puisis vēlas, lai es parotaļājos ar viņa dibenu. Kā man to vislabāk izdarīt?
Ar pirkstiem maigi glāsti to. Ja viņš uz to reaģē ar labpatiku, lēnām ievadi viņā savu (ar lubrikantu ieziesto) pirkstu. 56. Vai ir kāds veids, kā pirms lietošanas pārbaudīt prezervatīvu, lai pārliecinātos, ka tas nesaplīsīs?
Nē… veic savas pārbaudes, kad tas jau ir uzvilkts. 57. Es vēlos nodarboties ar seksu karstā vannā. Vai tā ir slikta doma?
Jā. 58. Cik daudz orgasmus pēc kārtas sieviete var sasniegt?
Neviens to īsti nezina, tādēļ sasniedz pati savu personīgo rekordu. 59. Ko es varētu izmantot, lai sasietu savu draugu?
Paskaties savā skapī – no šalles vai zeķbiksēm iznāks lieliski sasiešanas aksesuāri. 60. Vai tas ir normāli, ja es savam partnerim lūdzu, lai viņš nomazgā rokas, pirms ar tām mani aiztiek vai stimulē?
Jā. Un pie reizes palūdz, lai viņš nogriež arī nagus, tīri drošības nolūkos. 61. Ikreiz, kad mēs mīlējamies, viņš manī ieiet ļoti, ļoti dziļi. Vai ir kāds veids, kā no tā izvairīties, bet tā, lai nemazinātu viņa labsajūtu?
Izmēģiniet karotes pozu (abi uz sāniem, viņš tev aiz muguras), tas padarīs iekļūšanu seklāku. 62. Kāda ir labākā poza klitora stimulācijai?
Tu augšpusē, tā tu veicināsi maksimālu rīvēšanos pret vīrieša iegurni. 63. Kā viņš var stimulēt manu G punktu?
Vislielākās iespējas seksa laikā izjust G punkta stimulāciju ir tad, kad tu atrodas sēdus pozā uz viņa vai arī partneris tevī ieiet no aizmugures. 64. Vai ir kādi pārtikas produkti vai mājsaimniecības priekšmeti, kurus es droši varu ievadīt savā vagīnā?
Ja vien Māte Daba vai ražotājs nav radījis kaut ko, kas ir īpaši tam paredzēts, tad labāk neko nevajadzētu tur ievadīt. 65. Kad mans draugs mēģina mani orāli samīļot, man sāk tur briesmīgi kutēt. Kā lai es atbrīvojos no šāda veida izjūtām?
Atslābini muskuļus, sakoncentrējies uz uzbudinājumu un pārliecinies, vai draugs ir noskuvies. 66. Orgasms no mana vibratora šķiet ir daudz spēcīgāks nekā orgasms, ko spēj sniegt mans partneris. Kādēļ tā?
Tādēļ, ka tavu draugu nedarbina baterijas. 67. Ko man darīt, ja seksa laikā pārplīst prezervatīvs?
Ja tu nelieto pretapaugļošanās līdzekļus, tad nākamajā dienā nopērc un iedzer avārijas kontracepcijas tableti. Un veic pārbaudi uz STS. 68. Kā var mīlēties mēnešreižu laikā, bet tā, lai nesasmērētos?
Vari mīlēties dušā vai vienkārši paklāj zem sevis dvieli. 69. Kur man vislabāk atrasties, mīlējoties pozā 69 – es augšā, viņš augšā vai abi uz sāniem?
Tu augšā, taču, ja tu esi lielāka par savu partneri, tad labāk guļot uz sāniem. 70. Es vēlos nodarboties ar seksu publiskās, bet ne pārāk sabiedriskās vietās. Kādas idejas?
Pustukša bāra tualetē, klusā ieliņā automašīnā, naktī pamestā pludmalē… 71. Kad mans draugs ir iedzēris, viņam zūd erekcija. Vai ir kādas zāles pret to?
Vajag mazāk dzert. 72. Vai ir iespējams ar seksu nodarboties pārāk daudz?
Nē. 73. Kādas ir mazāk zināmās erogēnās zonas uz vīrieša ķermeņa?
Viņa galvas vidus un nāsis (nopietni). Erotiska deguna urbināšana gan nav ieteicama. 74. Vidēji cik garš ir piebriedis loceklis?
Aptuveni 14 līdz 15,5 centimetri. 75. Es jūtu, ka mana partnera loceklis ar laiku kļūst lielāks. Vai tās ir manas iedomas?
Iespējams… bet tik un tā pasaki to viņam! 76. Mans draugs ir vairāk nekā 30 centimetrus par mani garāks, tādēļ gultā mēs neatrodamies vienā līmenī. Kāda mūsu situācijā būtu labākā poza?
Lai vīrietis apsēžas sakrustotām kājām, bet tu uzsēdies viņam virsū. 77. Vai rīta erekcija nozīmē, ka vīrietis grib mīlēties?
Nē, bet viņš par to būs ļoti priecīgs. 78. Kāds ir labākais veids, kā palūgt partnerim izdarīt pārbaudi uz STS?
Aiziet pārbaudīties kopā. 79. Ko man darīt, ja man nepieciešams pārtraukums laikā, kad sniedzu viņam orālo seksu?
Ar siekalām saslapini roku un tad apstrādā viņu ar pirkstiem un plaukstu, vienlaikus skūpstot viņa gurnus un vēderu. 80. Vai anonīms interneta sekss skaitās krāpšana?
Ja tu to slēp no sava partnera, tad jā. 81. Ko varētu nozīmēt, ja vīrietis seksa laikā nesasniedz orgasmu?
Iespējams, viņš par kaut ko ir uztraucies, lietojis antidepresantus, noguris – vai tad tu nekad neesi saskārusies ar kādu no šiem iemesliem? 82. Kas man jāņem vērā, ja gribu uzfilmēt erotisku video kopā ar savu draugu?
Labāk filmē kopainu – tikai, lūdzu, bez ginekoloģiski tuviem skatiem! Un izvēlies maigu apgaismojumu, piemēram, sveču gaismu. Noskaties uzfilmēto un tad nekavējoties izdzēs to. 83. Vai tiešām prezervatīva izmēram ir tik liela nozīme?
Lielākā daļa prezervatīvu der vairumam vīriešu. Taču, ja tas ir pārāk ciešs un sagādā neērtības vai arī pilnībā nenosedz locekli, jāizvēlas piemērota izmēra prezervatīvs. 84. Kādēļ mans partneris pēc mīlēšanās dreb, it kā viņam būtu auksti?
Ķermeņa temperatūra seksuālā uzbudinājuma laikā paaugstinās, bet pēc orgasma sasniegšanas pazeminās. Šādi drebuļi ir dabiska orgasma sastāvdaļa. 85. Vai sieviešu prezervatīvi palīdz izsargāties tāpat kā vīriešu prezervatīvi?
Tie ir mazāk efektīvi, jo pastāv lielāks izslīdēšanas risks. Un diemžēl pie mums sieviešu prezervatīvi vēl joprojām nav pieejami. 86. Ja man nezinot, vīrietim ir noslīdējis prezervatīvs un tas ir palicis manī, vai tas ir bīstami?
Tas var kļūt par iemeslu kādai infekcijai un, protams, pakļaut tevi STS un grūtniecības riskam. Tādēļ katru reizi pārbaudi sevi. 87. Vai ir kāds veids, kā pastāstīt partnerim par savu erotisko fantāziju, bet tā, lai viņu neatgrūstu?
Pastāsti, ka redzēji erotisku sapni (kurā bija arī viņš), un pajautā, vai viņš vēlas dzirdēt arī sīkākas detaļas. 88. Ko man darīt, lai mans draugs justos ērti un mēs kopā varētu izmantot seksa rotaļlietas?
Viņam redzot, izmanto nebiedējošus (lasi – mazus) vibratorus, vēlāk palūdz, lai viņš pats pamēģina ar vibratoru tevi pastimulēt. 89. Dažreiz seksa laikā man no vagīnas iznāk kaut kādas dīvainas skaņas. Ko man darīt, lai tā nenotiktu?
Grūdienu laikā neļauj partnerim pilnībā iziet no tevis un izvairies no pozām, kurās tev augstu jāpaceļ kājas. 90. Vai izmēram ir nozīme… ja runājam par vagīnām?
Vagīna ir elastīga un pielāgojas vairumam dzimumlocekļu, nebūtiskas blīvuma atšķirības vīrieši nejūt. 91. Kā pareizi apieties ar neapgraizītu locekli?
Dažiem vīriešiem patīk, ka priekšādiņa tiek atvilkta, savukārt citiem tas šķiet pārāk jutīgi. Kautrīgi palūdz, lai viņš nodemonstrē, kā tev to darīt. 92. Vai pieredzējušiem vīriešiem joprojām patīk, ka viņus dažreiz samīļo ar roku?
Protams. 93. Kā man pateikt savam draugam, ka es nevēlos, lai viņš beigtu manī, pat mīlējoties ar prezervatīvu?
Pasaki viņam to pirms mīlēšanās, nevis pirms paša orgasma. 94. Vai dzimumloceklis var salūzt?
Tā kā kauls ne, taču, to traumējot, iespējams saraut dzīslas. Lieki teikt, ka nekavējoties jāvēršas pie ārsta. 95. Vai ir kaitīgi vienā dienā pārgulēt ar vairākiem puišiem?
Nē, ja tu izvēlies drošu seksu. Bet starp draiskošanās reizēm gan ieteicams ieiet dušā. 96. Mans draugs apgalvo, ka prezervatīvs mazina viņa izjūtas. Kāda ir alternatīva?
Superplānie prezervatīvi. Viņam patiks. 97. Ko man darīt, ja uzreiz pēc orālā seksa, ko sniedzis man draugs, es nevēlos skūpstīties?
Skūpsti viņa kaklu vai krūtis, nolaidies pie viņa locekļa – strādā pie tā, lai atrisinātu šo problēmu. 98. Cik daudz kaloriju var sadedzināt seksa laikā?
55 kilogramus smaga sieviete 30 minūšu mīlēšanās laikā sadedzina apmēram 115 kalorijas. Ar 15 minūšu priekšspēli var atbrīvoties no 135 kalorijām. 99. Vairums lubrikantu man rada iekaisumu. Vai ir kādi alternatīvie līdzekļi?
Pamēģini, piemēram, Durex Play Aloe Vera, antialerģisko lubrikantu Lu:b vai lubrikantu Naturelle. 100. Vai manam draugam patiktu skatīties, kā es masturbēju?
Protams, jā.
21 6 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000
“Man patīk just, ka tu esi manī”, “Tev ir tik stingrs”, “Jā, tieši tur. Tieši tur!” :D par šo + dažiem ir noderīgi emotion
3 0 atbildēt
nu es nezinu gan. Trakākie jautājumi- noteikti nē! Manā izvirtušaj;a galvā ir vel daži nepieklājīgāki jautājumi, bet pa lielam.. raksts- nu, cerams, kādam noderēs. man, personīgi, īpasi interesanti nebija.
3 0 atbildēt
35. Vai ir iespējams, ka es masturbēju pārāk daudz? Tikai tad, ja orgasms tev kļūst daudz svarīgāks par algu. 42. Vai ir kāds sievietes seksuālās apetītes pastiprinātājs? Pārtikas dienests un Zāļu aģentūra, šķiet, tā nedomā. pērles. labs raksts, uzlabo garastāvokli :D
3 0 atbildēt
Diezvai jautājumu uzdevēji smējās lasot :D Viņi tur nabadziņi gaidīja savas sasāpējušās problēmas skaidrojošo izklāstu un še tev..... :D
2 0 atbildēt
mazie beerni tagad zinaas visu emotion emotion
2 0 atbildēt
lasīts.. no cosmopolitan.. emotion atbildes ir ļoti "noderīgas", ja nu tiešām vajadzētu kārtīgu atbildi. emotion
1 0 atbildēt
:D:D njaa :D:D
1 0 atbildēt
35. Vai ir iespējams, ka es masturbēju pārāk daudz? Tikai tad, ja orgasms tev kļūst daudz svarīgāks par algu. šis bija labs :D
1 0 atbildēt
Jautājumi nav traki, bet atbildes...
1 0 atbildēt
ADBILDES VISLABAKAS
1 0 atbildēt
nē protams, bet nu es jau kuro reizi saku, ka īstenībā skumji, ja netā vai kaut vai tajā pašā cosmo ir jājautā šitādas lietas :/
1 0 atbildēt
vecss cosmopoliten
1 0 atbildēt
35 :DDD
1 0 atbildēt
vai naw bijis?
1 0 atbildēt
Vai pieredzējušiem vīriešiem joprojām patīk, ka viņus dažreiz samīļo ar roku? Nu tāds jautājums. haha.
1 0 atbildēt
Labs :)
1 0 atbildēt
es ar par dažām atbildēm sasmējos :D
0 0 atbildēt

1...var noteikt cik garš pēc īkšķa.....vnk puisim ir tik garš cik viņa īkšķis x3  ......;]

0 0 atbildēt

emotion  

pikanti :D

0 0 atbildēt
Nu sākšu ar to, ka man ir draugs kopā esam jau 6 mēnešus un man pašai ir 15gadu un viņam 18 gadu.Nu tad mēs vienu dienu izdomājam, ka abi vēlamies seksu nu vis bija pirmajā reize kartība tikai izņ*t to, ka man nebija orgasma un ari nebija asinis un vēl to, ka mēs nesen to darījām tikai 3. reizi un man atkal nebija orgasma .Es gribēju paprasīti vai man ir viss kartība ,jo es ļoti uztraucos pa to :(
0 0 atbildēt