local-stats-pixel fb-conv-api

10 dīvainākās profesijas pasaulē..10

22 2
Interneta portāls "Travel + Leisure" veicis pētījumu ar mērķi noskaidrot desmit pašas jocīgākās profesijas pasaulē, informē "Travelnews". Piedāvājam jums iepazīties ar šo sarakstu, bet jāņem vērā, ka profesiju kārtībai šajā sarakstā nav nozīmes.
- Santabarbarā (Kalifornijas štats) viesnīcā Biltmore Four Seasons var sastapt piekūnu uzraugu, kurš viesnīcas viesiem rīko arī dažādus šovus ar vanagiem.
- Cīrihes lidostā strādā mednieki, kuri ķer pasažieriem izbēgušos putnus un dzīvniekus.
- Senttomasa salā (Virdžīnu salas) viesnīcā Ritz-Carlton ir profesija "kokosu riekstnieks - inženieris drošības tehnikas jautājumos". Viņa uzdevums ir sekot līdzi krītošajiem kokosa augļiem tā, lai tie netraucētu viesnīcas klientiem atpūsties.
- Helsinkos ir taksometru vadītāji, kuru automašīnas ir aprīkotas ar karaoki. Attiecīgi šāds taksis izmaksā krietni vairāk nekā parastie.
- Memfisā (Tenesijas štats) viesnīcā Peabody var satikt pīļu treneri. Viņa pienākumos ietilpst pīļu gājiena organizēšana no jumta līdz viesnīcas strūklakai.
- Savukārt japāņi ir ieviesuši tūrisma vēstnieka profesiju. Šie vēstnieki propagandē savu valsti, un viņu galvenais mērķis ir piesaistīt vairāk tūristu.
- Parīzē strādā kanalizācijas sistēmas gids. Šis nosaukums izsaka visu viņa darba būtību.
- Kompānijā Legoland (Karlsbāde, Kalifornijas štats) ir profesionāls Lego klucīšu salicējs. No slavenā konstruktora klucīšiem cilvēki veido pat ainavas.
- Viesnīcā Amanbagh (Radžastāna, Indija) ir pērtiķu atgaiņātājs, kura uzdevums ir atgaiņāt šos uzmācīgos dzīvniekus no tūristiem.
- Venēcijā pastāv tikumības policija. Šo policistu uzdevums ir rūpēties, lai tūristi nebūtu par daudz atkailināti un viņu kopējais izskats būtu pieklājīgs.
22 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Jā jā pie mums arī, vismaz senāk, bija karaoke taksis, man pat bija kaut kur vizītkarte.
4 0 atbildēt
Neteikšu , ka tās visas būtu baigi dīvainās profesijas . Cilvēki Legolendā ir diezgan profesionāli mākslinieki ;) Tāds karaoke taksis braukā arī Japānā , un pie mums arī tāds ir :)
3 0 atbildēt
Foršas profesijas, neredzu neko dīvainu :)
3 0 atbildēt
Dazi ir interesanti.....
3 0 atbildēt
cik nu dīvainas profesijas, riekstnieks vienīgais dīvainis :)
2 0 atbildēt
Tas skaitās dīvaini?
2 0 atbildēt
dea avatarsdea
patika pēdējie 4. emotion
2 0 atbildēt
nu labi, jocigakas profesijas...
2 0 atbildēt
1 0 atbildēt
Neko jau :)
0 0 atbildēt