local-stats-pixel

-Nostradams-16

33 4
Nostradams pilnajā vārdā Mišels de Nostradams bija ļoti apdāvināts cilvēks un bija studējis dažādas zinātnes. To starpā Medicīnu [ko arī uzskatīja par savu darbu],Astronomiju, Matemātiku un vairākas dabas zinātnes. Daudzi mūsdienu un sendienu zinātnieki uzskata viņu par šarlatānu, kaut gan citi par mulsinošu ģēniju.
Manuprāt Nostradams bija Jauno laiku ģēnijs. Kurš gan nevar kļūdīties, tas ka daži nenozīmīgi pareģojumi nav piepildījušies tas tomēr nav nekas uz to pareģojumu bāzes kuri piepildijās. piemēri: Čarlza I galvas nociršana 1649 gadā, Luija XVI turēšana gūstā, pat slepkavība Sarajevā kas izraisīja 1 pasaules karu! Bet pats dīvainākais, ka daudzi pare;gojumi atkārtojas citos Centūrijos... Luija XVI turēšana gūstā (VIII,37;IX,34;IX,39)... Tas tiešām liek aizdomāties... Sajā sakarā man nav ko teikt!
Ļoti interesanti , ka Nostradama slavenākās vārsmas ir izteiktas kā mīklas..

Šo uzskata par veinu no slavenkākajām, tādu kas deva Nostradamam lielu slavu.


"Jaunais lauva pārspēs veco
Ķaujas laukā divcīņā:
Zelta būrī viņš tam izdurs acis:
No divām brūcēm [flotēm] viena, tad baisā nāvē mirs."


Sajā vārsmā ir itkā vēstīts par karaļa Anrī II nāvi, itkā par divcīņu [ kas patiešām notika] un par baismīgo nāvi [ galvas nociršanu, ja nemaldos].

Un tikpat bieži vai pat vēl biežāk ir gadījies, ka pareģojums nav piepildījies vai arī tā patiesā nozīme kļuvusi skaidra tikai pēc paša notikuma — kā bieži piesauktie Nostradama pareģojumi, no kuriem daļa piepildījās gaišreģa dzīves laikā un tiem pretsvarā — daudzie pasaules gala pareģojumi, kuri tā arī līdz šim nav piepildījušies.

Un še Nostradama pareģojums 2008. gadam ->Kāds joprojām meklē sev attaisnojumu
Un grūti atsakās no netīrām vēlmēm,
Reliģijas ir šokā un atsakās no saviem murgiem,
Slāvus, kā uzvarētājus godina.

Viss mainījies ir un slēptais ir atklāts,
Mazāk ir ciešanu, nāves ir aizmirstas,
Pravieša tautām nosauktais laiks ir atzīts,
Kas neatzīs, tiem dzīvības nebūs.


Miers un labums būs slāviem
Tie neradīs Derībā pretrunas,
Noziedzniekiem beidzot kļūs kauns,
Viņu neticībā laimi tiem neredzēt
Kur Derības nav, būs bailīgi dzīvot
Debesu vēstnesis izsakās skaidri:
Laimes jums nebūs, ja lepnība valdīs
Nelaimes atnāks vēl vairāk kā iepriekš.
Turībā garīgas uzvaras negaidi,
Nepiedot, tas ir slikti pavisam.
Vēl daudz pēc būtības atriebes kauju
Un daudzi ies bojā no ierašām ļaunām


-Pati arī lasu Nostradamusa grāmatu,un ziniet,nav pārāk ok lasīt,viņš arī pareģoja 3.pasaules karu..Un kas tagad notiek?Padomājiet,varbūt tomēr viņš būs?Gruzija ar Krieviju jau karo.Un tur ir iesaistītas arī citas valstis,ja Krievijai kas nepatiks tā metīsies virsū arī citām valstīm un tā arī sāksies 3 pasaules karš.Varat domāt,ka tā nebūs,bet ja tomēr būs???Nostradamuss nav vienīgais,kurš runā par karu!Par 2012/13. gadu viņš saka,ka būs atomkarš.Un iznīks lielākā daļa pasaules,būs krīze!!!Bet tagad jau arī nav labi. emotion Iesaku palasīt par Nostradamu,daudz kas ir piepildījies tomēr!!!
Bikškīt baisi... :p

Un par pasaules galu arī gribu pieminēt,VAIRĀKI TO IR PAREĢOJUŠI VIENS GADS,VIENA DIENA!DAŽĀDI CILVĒKI,DAŽĀDI LAIKI..BET VIENĀDI PAREĢOJUŠI!!! GALVENAIS VAIRĀKAS KULTŪRAS,VAIRĀKAS RELIĢIJAS...
BAISI TAUTA

P.S. 3 video best ;)






33 4 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
spokos ir paaraak daudz reklaamaas !
1 0 atbildēt
aiii, nu kāpēc viss tik negatīvi?
1 0 atbildēt
ir arī tāds teiciens... sliktī rādās, bet labi būs! emotion
1 0 atbildēt
Gudrs cilvēks reiz vinjs bija Es ceru ka viss tomer būs labi Vnk ļoti skumji tgd spokos aktuālākā tēma ir pasaules gals,3pasaules karš,un tml Nu ja arī tā būs varbūt beigsim runāt par visu šo skumjo un pievērsisimes labajam ???
1 0 atbildēt
copy ,paste intersanti vai arso rakstijis duraks [nejau es ] ;)
1 0 atbildēt
Katrām mašīnām ir instrukcijas,kā tās vadīt !Bet mūsu instrukcijas pēckā jāvadās un jāmācās ir Bībele !Svētā trīsvienība,DIEVS Tēvs,Dievs Dēls un SVētais Gars,kas mūs vada ja to lūdzam,kas dod visus skaidrojumus !Ir tikai tam jātic un jaatdzimst no augšas !Kas ir ar mani,tas taps glābts,kas nav ar mani,tas ir pret mani un sadegs elles ugunīs !Tā rakstīts Bībelē !Izvēle mūsu priekšā ! emotion emotion
1 0 atbildēt
Pilniba tev piekrītu-Tanguerine
1 0 atbildēt
Anonīmais [2008-08-12 09:12:49] pareizi saka - nav teikts, ka tas un tas notiks tajā un tajā dienā. Nostradamus pareģoja ļoti daudz, pat piefantazēja - apmēram: cilvēki lidos, brauks bez benzīna, roboti spēlēs futbolu pret cilvēkiem, u.t.t. Ja kāds "pareģo" ļoti daudz notikumu, un tie kādreiz piepildās, visi ir šokā - kā viņš to zināja... Bet, ja tā būtu - vai tad tas nebūtu skaisti?
0 0 atbildēt

KATRS JACKYJS VAR kai=uko parehgot kas var nevbut

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt