local-stats-pixel fb-conv-api

Sagādāsim Ziemassvētkus Slokas dzīvnieku patversmē!!!30

Ir atkal pienācis skaistais Ziemassvētku un dāvināšanas laiks, kad katram cilvēkam gribas paveikt ko jauku un labu ne tikai sev mīļajiem, bet arī tiem, kuriem šajā dzīvē klājas visgrūtāk un nav paveicies ar siltām mājām.
Sagādāsim svētkus visiem tiem vientuļajiem sunīšiem un kaķiem, kas dzīvo Slokas dzīvnieku patversmē un cer, ka varbūt kādreiz viņu kāds ieraudzīs, iemīlēs un paņems pie sevis uz mājām. Patversmē dzīvo apmēram 50 suņi un 20 kaķi. Vairāk informācija par Slokas patversmi mājas lapā www.slokaspatversme.lv.
2008. gada 20.decembrī tiek rīkota akcija „Ziemassvētku rūķi Slokas patversmē”. Tajā piedalīties tiek aicināti visi, kas nav vienaldzīgi. Plāns ir pavisam vienkāršs - būs jāiejūtas labo Ziemassvētku rūķu ādā un ar savu sarūpēto dāvanu maisu jādodas uz Slokas dzīvnieku patversmi.
Kā dāvanas der jebkas, kas patversmei var būt noderīgs: suņu barība, suņiem domātie konservi, mantiņas, bļodiņas, kakla siksnas, kārumi, saitītes, kaķu barība, kaķiem domātie konservi, kaķu gultiņas, nagu asināmie un viss cits, kas ir paredzēts suņiem un kaķiem. Ja Jums mājās ir vecas segas, kuras vēlaties izmest, tad padomājiet par to, ka tās noteikti noderēs patversmē. Tās būs loti noderīgas kucēniem un suņiem ziemā. Dāvanai nav jābūt lielai, galvenais, lai tā nāk no sirds. Kopā mēs savāksim lielu dāvanu maisu, kas sagādās prieku patversmē dzīvojošajiem.
Dzīvniekus varēs ne tikai apdāvināt, bet ar suņiem varēs arī padraudzēties un izvest viņus pastaigā.
Un tātad, visi gribētāji 20. decembrī pulksten 14:00 tiek gaidīti Slokas dzīvnieku patversmē Jūrmalā (Slokā), Dzirnavu ielā 8. Ja rodas kādi jautājumi, varat rakstīt uz e-pastu beinarovica.kristine@inbox.lv
Un tā, uz satikšanos 20. decembrī Slokas dzīvnieku patversmē!!!
Kristīne
32 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Ideāli, sarosās džeki un čikses :) Tas būs tāds piedzīvojums, vismaz nevazāsieties apkārt, bet ar mērķi! :)
3 0 atbildēt
Paldies par informāciju..noteikti aizbraukšu!
3 0 atbildēt
Man arī bērnība svešs suns ir iekodis, bet tāpēc jau man tagad nav slimīgs naids pret dzīvniekiem uz visu mūžu. Jā, šeit tāda dīvaina attiekme - ja saliek visādas dumjas bildītes un plikus pupus, tad baigā sajūsma, bet ja ieliek nopietnu tēmu, tad uzreiz - jāiet patversme dedzināt. Nu ko, dzīvojiet vien ar tādu ļaunumu sirdī, ja jums no tā kļūst vieglāk. Bet paldies visiem tiem, kas solās uz Sloku aizbraukt :)
3 0 atbildēt
bellydancer neviens nedzīvo ar naidu... tur mazliet ir savādāka sāpīte... emotion
2 0 atbildēt
krixi tev neviens neliek turp doties, nu ko tu uzreiz tā...emotion tu ziemassvētkos neko nevēlies saņemt??? visi vēlās arī dzīvnieciņiem!!!emotion supperbellydancer es piedalītos...pluss tev emotion
2 0 atbildēt
zeel palieks dzivnieki!
2 0 atbildēt
Tā ir tikai informācija vai drīzāk aicinājums izdarīt ko labu. Nevienam nav spiesta lieta turp doties. Ja ir sadaļa Ziemassvētki, tad kēpēc tur nevarētu ievietot šādu rakstu? Bilde taču ir. Un patversmei nav naudas, lai reklamētos, jo tā pastāv tikai no ziedojumiem.
2 0 atbildēt
zini saprotu gan tevi krixi... lai jau paliek kā ir....emotion
2 0 atbildēt
TheOne bļin esmu palaidis garām 300 Ls
1 0 atbildēt
TheOne , kurš cilvēks tad ir sēdējis 2 gadus cietumā par suņa nosišanu? Muļķības tu runā. Neviens dzīvnieku spīdzinātājus pie mums nesoda, diemžēl...
1 0 atbildēt
nezinu sen jau neizjuutu nekaadu zjeelumu pret sunjiem un kakjem - tieshi preteeji man vinji uz nerviem kriit vai varbuut ie cilveeki kas arv injiem uncinaas vel vairaak, suns sakozj cilveeku 100 ls sods varbuut, cilveeks nosit suni 2 g cietumaa. kautkaads idiotisms, bet katram savs - kameer mani neviens neaiztiek neaiztieku ari pats nevienu
2 1 atbildēt
Krixi, priecaajies ka sie sunji dziivo patversmee, nevis medii tevi ;D bellydancer - tā tureet!
1 0 atbildēt
Co6aKa 6bIBaeT kyCa4eu, oT 3bI3Hu Co6a4eu!
1 0 atbildēt
šovasar pat mani 2 reiz pasūtija (1xbij jūrmalā) pārvietojos ar savām skritulenēm pa jūsrmalu (piebildīšu, ka tas bija veloceliņš) un tur pat pa to pašu veloceliņu pārvietojās viena kundzīte (piebildīšu ka man viņa bija arī jāapbrauc, jo savā vecumā jutās kā uz riteņiem). suņuks pārvietojās pa priekšu naski skraidīja pa zaļo zonu (tas vēl nekas) apčurāja katru kociņu (arī vēl nekas) kad tiku blakus suņukam tas parādija savus zobus un leca man virsū, par laimi neko vairāk par izbīli nedabuju, jo aiz bailēm, kad man iekodīs suns vēl 4 reizi palecos un suns noraustijās... suns gan nebija nekāds lielais mans zābaks bija lielāks... bet domājat ka tāds nevar iekost?? vai arī nesāpēs, kad iekodīs?? bļin vismaz uzpurni uzlikusi būtu, bet redz tas tak nav smuki un tas nav nekāds tur krancis... bla bla bla... ienīstu šos iedomīgos saimniekus... varbūt arī tāpēc esmu par nevienam nevajdzīgo suņu iemidzināšanu / aizsūtīšanu viņšaulē /nošaušanu, nevis liekas naudas izšķiešanu viņus barojot...
2 1 atbildēt
Vispār, patversmē nav neviens nikns suns. Visi suņi un kaķi ir ļoti draudzīgi. Daudzi bērni un pieauguši brauc katru nedēļu viņus izvest pastaigās kā brīvprātīgie un suņi nevienam nekož ;)
1 0 atbildēt
bellydancer, neņem pierē :) ir labi, ja kāds dara labu... :)
1 0 atbildēt
Muahaha, uzvārds mani spārda. >D
0 0 atbildēt
Čau he-he-he-he-he tev laba doma :D
0 0 atbildēt
blackmama es īstenībā gaidīju daudz [-] par šiem komentārim :p bet zin vismaz vieglāk palika emotion izkratīju to kas iekšā sēdēja ;)
1 1 atbildēt
striipa es piemetīšu :D
1 1 atbildēt