local-stats-pixel

Medus kūka - savādāka mīkla nekā ierasts27

322 1

Visiem medus kūkas faniem!

Gatavojot šīs medus kūkas mīklu, es neizmantoju sviestu vai margarīnu, kā to parasti dara citās receptēs. Mīkla sanāk krēmīgas konsistences un to ir vieglāk uzklāt uz cepamās plāts, kārtas sanāk daudz plānākas.

Uzskatu, ka šī recepte ir vienkāršāka un ātrāk pagatavojama.

Šo medus kūku gatavoju kā pasūtījumu uz 80 gadu jubileju, tāpēc arī tāds noformējums:)

Receptes sastāvdaļas (gatavais iznākums ~ 2,5kg)

Mīkla:

1. 5 olas

2. 1 glāze cukurs (~220g)

3. 250g medus

4. 20-30g cepamais pulveris

5. 400-500g milti (3 - 4 glāzes, jo vienā glāzē ~150g milti)

Krēms:

6. 1,5kg skābais krējums

7. 170g cukurs (ja grib saldāku, tad pieber vairāk)

8. vanilīns vai vaniļas cukurs pēc garšas

Rotājumiem var izmantot:

šokolādes vai krāsainās skaidiņas, šokolādes krēmu, augļus vai var arī saberzt kārtu atgriezumus un tos pārkaisīt kūkai.

Labu apetīti (:

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
322 1 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27

0/2000

Izkatās tā it kā to būtu gatavojuši profesionāli konditori! ++emotion

47 0 atbildēt

Eij tu Dīiiiiii i Norītu visu :D

17 0 atbildēt

Vot šis ir pavārmākslas skills. :) 

13 0 atbildēt

Jā, esmu taisījusi šo kūku, vienkārši super. + par rotājumu labs emotion

4 0 atbildēt

blh blh blh blh blhin nhoriiju meeli emotion

2 0 atbildēt

viena medus kūka jau stāv favorītos, tagad būs vēl viena, bet vienalga nevaru saņemties uztaisīt, lai arī kādus ēdienus jau būtu taisījusi ;D ++++ un ideāls noformējums :)

2 0 atbildēt

ļoti skaisti sanācis...

1 0 atbildēt

jeez, norītu to kūku aci nepamirkšķinot... o_O

1 0 atbildēt

Man tieši kautko tādu gribas

1 0 atbildēt

KRUTI!!!!!!!!!!

1 0 atbildēt

kaut tu butu mana mamma ;D

1 0 atbildēt

Cik daudz laika aizņem kūkas pagatavošanai?

1 0 atbildēt

IZskatās easy.. būs jāpamēģina, paldies par recepti.

1 0 atbildēt

emotion Ņammmm

1 0 atbildēt

ooo

0 0 atbildēt

es uzcepu torti peec shiis receptes, taa bija nenormaali gashiiga, visiem viesiem kuri bija atnaakusi ciemos torte ljoooti garshoja... +++++++

0 0 atbildēt

pie favoritiem!A cik biezas tās kartas smerēt pirms cepšanas?

0 0 atbildēt

mmm garšīgi,bet melns  liecina par miršanu ta,ka uz 80 ir,ka ir :D

0 0 atbildēt

Raksts ir tiešam kolosāls.

Vienreiz kaut kādu medus kūku esmu taisījis, atceros ka krēms sanāca pašķidrs.

0 0 atbildēt

Pamēģināju un man ar sanāca tada pati emotion

Te tik nav minēts,ka meduskūkai (vismaz pec profisionāļu viedokļa) jābūt 6 biskvīta kārtām, tas tā...

0 0 atbildēt