local-stats-pixel fb-conv-api

Mode - pilnīga hu*ņa???12

Mode ir pārņēmusi visu pasauli. Manuprāt, tas ir slikts ieradums pasaulei, jo tagad cilvēki skatās nevis uz drēbi, bet uz zīmolu, kurš ir uzlikts uz paša apģērba. Kāpēc es tā nolēmu? Paskatījos video. Iečeko arī tu!

75 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
Sviests.
2 0 atbildēt

Labs, bet Tu nepateici neko jaunu, vismaz man. Pabrauc sabiedriskajā - katram zīdainim ir galīgi ne lēts telefons- pieļauju, ka ne mazums ir tādu, kuriem vismaz viens (vai abi) no senčiem pelna līdz 500e- domā, tas ir baigi adekvāti? Bet pamēģini to iestāstīt bērniem. Tāpat arī pieaugušajiem - kā tad pārējie lai uzzina, cik es foršs?

ps. man ir bijis, ka mūzikas veikalā uzprasa - a nauda tev ir?  emotion 

2 0 atbildēt

Pat neskatiishos, taapat viss skaidrs. Cilveeki kaa bezsmadzenju bars. Pat neaizdomaajas par to, ko vinjiem nemanaami uzspiezj zombikaste/mediji...   emotion   

1 0 atbildēt
Video protams neskatiju, jo zemāk nebija īss atreferējums. Bet! Mode ir kā F1. Tag ir ūber krūti un ikdienā ne noderīgi. Bet! Tā ir tendce, lai ar norādīta, ber šinī virzienā strādās mazās kompānijas un tad tas ienāks mūsu ikdienā, un tad tas ne tikai būs krūti, tad tā būs ikdienas. Kurš vēl ikdienā valkā velveta bikses?
1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt