local-stats-pixel fb-conv-api

18 lietas, kuras šķiet normālas vietējiem iedzīvotājiem, bet tūristiem nē20

382 3

Vai tu esi kādreiz bijis ārzemēs un redzējis kaut ko «dīvainu» un pie sevis nodomājis «pie mums gan tā nedara»? Šeit būs 18 piemēri, kas lieliski iederās zem šī jautājuma!

Jauniešu iecienīta aplikācija «TikTok» ir ne tikai lielisks laika kavēklis, bet arī interesantu faktu ģenerators, jo šī platforma sniedz unikālu iespēju sasniegt lielu auditoriju, kas aptver visu pasauli. Tā dēļ var tapt šādi apkopojumi, kas nav viena žurnālista ražojums - tas ir balstīts uz dažādu cilvēku pausto informāciju.

382 3 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Somijā dzīvokļos ir saunas (c) - arī Latvijā dzīvokļos ir saunas.

Šveicē visam ir jābūt uzrakstītam vismaz 3 valodās (c) - arī Latvijā tā ir 😄

Labs raksts, ir ok, nekas īpaši neizbrīna, par Dāniju incanti, arī par Argentīnu 🙂

5 0 atbildēt

Krievijā vispār ar tām pasēm ir interesanti..

Sibīrijā ir veseli ciemi, kur cilvēkiem netiek izsniegtas pases.. ārzemju pases izsniedz - ja tev dod atļauju izbraukt no valsts..

Par bērnu atstāšanu ārā- padomijas laikos ziemā tā bija normāla prakse.. (saprotams ka ne ļoti lielos mīnusos.. bet līdz mīnus 10-15 noteikti..

3 0 atbildēt

Latvijai varētu būt bērzu un sulu tecināšana, kā arī sēņošana.

3 0 atbildēt

Nu daži ir WTF

3 0 atbildēt

Da visi pārsteidz 🙉

3 0 atbildēt

Tas, ka Dānijā ja neesi apprecējies līdz 25 gadu vecumam, tevi apbērs ar kanēli, tiešām izklausās dīvaini

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Īsti mani nepārsteidza neviens, esmu padaudz ceļojis. Mani bērni tepat, kad bija mazi, gulēja arī arā. Protams, sievasmātei to bija labāk neuzzināt.

Krievijā tā ir jau gadsimtu tradīcija, vēl no dzimtbūšanas laikiem. Brīnums, ka viņiem pases vispār dod. Tu bez pases arī labāk pa pilsētu nedauzīties, kā kaŗalaikā, pasei jābūt vienmēr līdzi.

Un ar ārzemniekiem, t.i. mums, tur ir "īpaša" attieksme.

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Arī LV, ja ir motivācija un pacietība, par cilvēku googlē var atrast pietiekami, veiksmīgāk, programs, ja *upuris* aktīvi izmanto sociālos tīklus

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Pieņemu, ka "matildes" dzimtā valoda ir krievu, jebšu skolā viņa nav mācījusies ilgāk par pusotru gadu. Piemēram, šis - "Zviedrijā pret sieru attiecas ar cieņu" LATVIEŠU valodā būtu "Zviedrijā pret sieru IZTURAS ar cieņu".

0 0 atbildēt

Par ķīnu un maskām jau es sen biju ievērojis. Domāju sliktā gaisa dēļ. Smējos, kad viņu tūristi maskās staigāja šeit vai pat pa mūsu laukiem 😄

ASV norm - vesterns viņiem asinīs laikam 😄

0 0 atbildēt