local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēj sadzīvot ar savu izskatu un pumpu dēļ izdara pašnāvību.163

2336 24

Patiess stāsts par kādu talantīgu, gudru meiteni vārdā Melisu, kura savu dzīvi aprāva saņemot apvainojumus par tās izskatu..Šīs bildes vecāki atrada kur meitenei nebija vel izteiktas pinnes,jo meitene nekad nevēlējās,lai viņa tiktu redzēta ar pumpām!!

2336 24 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

Jo ir tādi debīli vecāki, kuriem ir žēl nenopirkt sev aliņu vai kārtējo šmotku un noziedot tam bērnam 20ls dermatologam + ārstējošajam krēmam. Pusaudži ir jūtīgi. Man draudzenei 22 gados joprojām trauma, jo bija pumpaina un neglīta, bet mamma nedeva naudu, lai sakārtotu veselību.

3 0 atbildēt

Starpcitu, pumpas metās arī no stresa. Viņa baigi stresoja, pārdzīvoja, ka  viņai ir pumpas, + viņu apsmēja - beigās sanāk pavadīt katru dienu stresā. 

3 0 atbildēt

Secinājumi šim rakstam ir nepareizi! Cilvēki nekļūs iejūtīgāki, it īpaši tie sīči, kuriem prāta tā pamazāk! Tā vietā būtu jādomā, kā cīnīties ar pieaugošo "skaistuma" kultu, kurš plešas plašumā biedējošā ātrumā un bieži vien arī paskatā... emotion

3 0 atbildēt

vēl skumjāk ir tas, ka tikai tagad cilvēki saka, cik viņa skaista bija(un bija arī), kāds jau varēja viņai pateikt to arī, kad viņa vēl bija dzīva. viens teikums var kādam paglābt dzīvību, bet pretēji- viens teikums arī var dzīvību atņemt. piedomājiet pie tā, ko sakāt.

2 0 atbildēt

Modes upuri.

2 0 atbildēt

Man arī ir pumpas, un arī es krītu izmisumā šad un tad.. Lielākais, ko esmu darījusi - esmu raudājusi, bet nevienu brīdi par pašnāvību negribējās domāt.. Par laimi, ārstu izrakstītās zāles uzlabo stāvokli.. Ļoti žēl meitenes.. Viņai tomēr bija tikai 18 gadu.. Un 18 gadi jau ir tikai daļa no tā ceļa, kas ejams, lai atbrīvotos no pinnēm.. 

2 0 atbildēt

Dzīves realitāte ir skarba. Diezgan banāls teksts, ko teikšu, bet agrāk pārāk ilgi ļāvu citiem mani salauzt, tai skaitā vecākiem, kas paši ne īsti saprot kā mūsdienās izsisties. Tad kad sāku programmēt, tad ļāvos citu iespaidam un atmetu to, jo likās ka tas ir mūžīga sēdēšana pie datora bez dzīves.

Tagad lielai daļai to pašu cilvēku ir priekštats, ka tas ir vajadzīgs un pieprasīts, jo par to labi maksā. Bet es varētu būt ar daudz lielākiem sasniegumiem, ja vien būtu bijis dumpinieks un vairāk darījis to, kas patīk pašam, nevis klausījies ko saka kāds cits. 

Apsmiešana/apcelšana noveda pie tā, ka sākās psiholoģiskas problēmas pat iepazīties ar meitenēm, jo likās ka neesmu nekad pietiekoši labs.

Pašnāvība- jā, esmu bieži par to domājis, jo biežāk ir sajūta, ka tieku izmantots, tad kad kādam vajag mani, bet tajā pat laikā reti kāds ir gatavs palīdzēt un noticēt man, reti kādam ir kādi reāli ieteikumi.

Tomēr ir paveicies ka ir vismaz daži draugi, ar kuriem varu izrunāties no sirds. Ja viņu nebūtu, tad visdrīzāk būtu tāds pats liktenis kā šai meitenei. Bet kamēr dzīve nebeidzas, ir visas iespējas visu izmanīt.  Vienīgais ko nevar izmainīt- tas ir citu attieksme, lai kā gribētu būt, lai visiem patiktu tavi panākumi, vienmēr atradīsies kāds idiots, kas pateiks ko sliktu vai arī pateiks, ka tas ko dari ir nevajadzīgs, un vēl kaudze ar idiotiem, kas saka ka centies daudz nav vērts, jo tāpat visi beigās nomirsim.  Jā, kad nomirsim, būs vienalga par visu, jo neko no tā neatcerēsimies.

Bet tikmēr, kamēr esam dzīvi, ir iespēja vismaz censties kaut nedaudz pagrābt no dzīves plašo iespēju klāsta, cik nu tas ir iespējams. Stipru cilvēku nav, vienmēr salaušana atstāj izpostītus cilvēkus un sekas, psiholoģikas problēmas, ar kuriem šiem cilvēkiem tālāk ir jādzīvo, un apcelšana/kritizēšana būs vienmēr.

2 0 atbildēt

Dzivoja labos apstakljos ,viss viegli naca,nebija jadoma par,,dzives sikumiem,, .Un tad ,negaidot,tik ,,briesmiga ,,lieta -PINNES.....Meitenes psihe nebija sagatavota pat mazakajam stresam,nepalidzeja ari  psihologs(kam tad tie vajadzigi, ja ar tadiem sikumiem netiek galaa) .Vispar tai meitenei kaut kas tomer nebija kartiba ar galvu un vecaki to zinaja,un psihologs ari gadijas su***s.Neveiksmiga apstaklju sakritiba un tads luk rezultats.

4 2 atbildēt

Lūdzu, izlabo virsrakstu.

2 0 atbildēt

Varbūt vajag arī mazāk izplatīt šādas ziņas. Dažam labam tas var kalpot tikai kā pamudinājums īstenot savas vēlmes. "Skat! Viņa jau izdarīja pašnāvību! Varbūt man beidzot saņemties un darīt to pašu?"

2 0 atbildēt

Būtu pārcietusi dažus gadus un viss būtu pārgājis un būtu ok ... 

2 0 atbildēt

Ko tik es neesmu pārdzīvojis pusaudžu gados-šī problēma skar katru valsti .....

Vienkārši daži indivīdi nedraudzējas ar galvu un pārējā klase (daļa) seko tam,vienmēr atrodas klases līderis XD .var teikt,ka viņam tagad vajadzēs dzīvot ar to,ka dēļ tā nogalināja  cilvēku-drošvien,pat nav iedziļinājies tajā.....

Pusaudži(liela daļa) ir ļauni radijumi-tagad iet vēl trakāk nekā kādreiz :s

2 0 atbildēt

Kurā brīdī viņas psihologs pārtop par psihiatru?

2 0 atbildēt

ar laiku visas kaites pāriet :D

1 0 atbildēt

Nu, kā lai to ņem. Tā ir ja izskats ir svarīgāks par veselo saprātu. Man arībija pumpas pa visu seju 5 gadus no vietas, tagad ir pārgājušas. Toreiz pat mana māsīca teica - kas tev tās par pumpām, fuj un kas tik vēl nebija. Bet, tad es sāku kopt ādu, vēl par daudz noberzu, bija sārta, tad mēnesi gaidīju un āda pati no sevis savedās kārtībā. Tikai taukainība vēl mazliet ir. Bet tagad liekas, nepateiksi, ka man jebkad ir bijušas pumpas.

1 0 atbildēt

izlasot rakstu padomāju vai nolvadex palīdzētu šaja gadījumā? :D

1 0 atbildēt

 Tāda lūk ir dabiskā atlase - galīgi pajoliņi neizdzīvo pat mūsdienu maigajos apstākļos.

5 4 atbildēt
pieņēmuši privaatskolotaju būtu labāk.
1 0 atbildēt

Nez kapēc man arvien vairāk sākt trūkt ticības šiem rakstiem, jo vienmēr ir izteiktas sakritības, kā šajā gadijumā(psihologs bija devies komandējumā un pēctam saslima), bet nu ko var zināt, pasaulē daudz dīvainas lietas notiek!

1 0 atbildēt

Nezheeliigaa muusdienu jaunatne... :(

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »