local-stats-pixel fb-conv-api

Kā dabūt atpakaļ naudu no Steam, ja nepatīk kāda spēle?19

116 1

Ja kādreiz esi vēlējies atgūt naudu par kādu spēli iekš Steam, un neesi mācējis atvērt googli un ierakstīt tajā šo jautājumu, tad šis video ir domāts tieši tev!

Piebilde:

Es neatbalstu ļaunprātīgu 'refund' sistēmas izmantošanu, lūdzu veic naudas atgriešanas pieprasījumu tikai tad, ja tas ir ētiski atbilst tavam morālajam kodam. Atceries, ja neviens nemaksās par spēlēm, tad neviens arī netaisīs tas.

116 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 19

0/2000
Sen zināms. emotion
1 0 atbildēt

Tā ir stulbi darīt... 

0 0 atbildēt
Šis nav ar video īsti saistīts, karoč ir tāda lapa g2a games kur pārdod tās pašas steam spēles ĻOTI lēti, bet ar iespēju, ka kādu dienu savā steam kontā ieraudzīsi smuku vēstulīti ar nosaukumu Your product ‘ievadi spēles vārdu’ has been revoked jeb tava spēle tikusi atņemta bez naudas atgriešanas, jo acīmredzot šis g2a pārdēvējs pārdevis zagtu mantu un viss… gribēju pabrīdināt, jo la youtube bieži skandina šo saiti emotion
0 0 atbildēt

Pilnīgi nepiekrītu, ka būtu jāņem refund no steam par spēli ko esi pircis. 

Ja tu gribi zināt kāda ir spēle, tad paskaties atsauksmes, paskaties kādus gameplay. Ja nepatīk, tad neņem.

Ja spēle nestrādā, vai arī kaut kāds error metās, tad var pameklēt informāciju kāpēc neiet spēle. Vai arī ja spēle ir jauna, un vienkārši kādas funkcijas spēlē nestrādā, tad drosi var rakstīt developer kādā forumā, jo jaunie izdevēji skatās atsauksmes un arī ieklausās spēlētājos.

Bet nu jā, ja pērc spēli, tad labāk apskati informāciju kas dota par spēli, un pameklē informāciju, pirms tu nopērc un pēc tam prasi refund.

0 0 atbildēt

Par steamu- Ja tirgo cs:go skinus, un piem. uzej to carambit knife skin, kurš teorētiski maksā dārgi, tad to naudu viņu pārdodot var izņemt tikai iekš steam account, vai arī pārskaitīt arī uz bankas kontu?

0 0 atbildēt

Motivēji mani refundot vienu sūdainu spēļu kolekciju. emotion 

0 0 atbildēt