local-stats-pixel fb-conv-api

NBA zaudē vēl vienu ikonu. NBA leģenda Kobe Bryant miris helikoptera avārijā.14

145 4

Papildināts - 27.01.2020 19:55

NBA jau ir zaudējis iepriekšējo komisāru Deividu Stern 2020.gada 1.janvārī un tagad mēs esam zaudējuši ''Los Angeles Lakers'' leģendu Kobe Braiantu 2020.gada 26.Janvārī. Apstiprina - ESPN un TMZ.

Diemžēl tikai 41 gadu vecumā NBA leģenda kopā ar savu meitu ir avarējusi Helikoptera avārijā Kalabasā Kalifornijā.Dienu pēc Lakeru komandas spēlētājs LeBrons Džeims ir apdzinis viņu karjeras punktu skaitā.Tika atklāts,ka viens no avārijas raisītājiem varētu būt migla lidojuma laikā.Daudzi cilvēki zin, ka Kobe lido ar helikopteru ļoti bieži un šajā dienā, kad Kobe lidojis uz ''Mamba'' akadēmiju uz spēli.Vēlāk tika, atklāts lidojuma ceļs zemāk 3. video bija redzams ceļš un vienā momentā helikopters apgāja ļoti jocīgus manevrus ,kas arī redzams zemāk 3.Foto

Kopumā helikopterā bija 9 cilvēki. Kobe Braiants (41), Janna Braianta (13), Džons Altobelli (56), Keri Altobelli, Alissa Altobelli, Sāra Čester (13), Kristīna Mausera un Pilots Ara Zobajan. Visi lidotāji diemžēl ir miruši.

Kobe Braiants ir dzimis 1978,gada 23.Augustā Pensilvainijā.Kobe iespējās NBA draftā izlaižot koledžu un ticis draftēts 1996.gadā 13.Izvēlē uz ''Čarlotes Hornetos'' ,bet pats Kobe negribēja spēlēt tur un pieprasīja maiņu, kura notika un viņs tikai aizmainīts uz ''Los Angeles Lakers'' un tur nospēlējot 20 gadus viņs ir 5x NBA Finālu čempions 2x NBA Finālu MVP , 1x NBA sezonas MVP, 18x NBA Zvaigžņu spēlētajs, 4x. Zvaigžņu spēles MVP 1x NBA Slam Dunk konkursa čempions un viņa numuri 8 un 24 karājas Staples Arēnā.

Lūdzu pielūdziet par vel vienu lielo zaudējumu NBA 2020,gadā.

Zemāk varat noskatīties video ar avarēto helikopteru un ''Los Angeles Clippers'' ,kura komanda atrodas tajā pašā arēnā tiesneša Doc Rivers emocionālo interviju.

Jau vairāki tūkstoši ir ieradušies pieminēt Kobe Braiantu pie Staples Arēnas

Varat noskatīties video ,kurā redzams Kobe helikopters.

Lai Vieglas Smiltis

Kobe Braiants (1978.23.08 - 2020.26.01)

JAUNĀKĀS ZIŅAS NO TMZ

12:05 PT 27/1 - Ierēdņi apgalvo, ka no avārijas vietas ir atguvuši trīs ķermeņus, bet šo ķermeņu ID nav norādījuši. Amatpersonas labi strādāja naktī uz svētdienu, taču tumsas un drošības apsvērumu dēļ nācās pārtraukt meklēšanu. Meklēšana tika atsākta pirmdienas rītā. Nav vārda par to, vai pirmdienas meklējumos ir atgūtas kādas citas iestādes.

17:55 PT - FOTO REDZAMS ARĪ ZEMĀK! TMZ Sports ir ieguvis dažus no pēdējiem fotoattēliem, kuros ir Kobe Braients ar savu meitu Džiannu, un ir skaidrs, ka viņiem abiem vienā no pēdējiem mirkļiem bija basketbols uz smadzenēm. Attēli tika uzņemti sestdien plkst. Kobes Mamba sporta akadēmija Tūkstoš Ozolu, kur Gigi komanda Mamba tajā dienā spēlēja divas 8. klases meiteņu spēles. Jūs varat redzēt, kā KB uzmanīgi vēro no malas, kā Džianna atradās laukumā. Vienu brīdi Kobe tika pamanīts dot savam mazulim dažus padomus. Nav skaidrs, vai viņš ir viņas pašreizējās izlases galvenais treneris vai nē, bet viņš noteikti bija trenera režīmā no tā, ko mēs varam pateikt. Mēs zinām, ka viņš ir vadījis citas komandas, kurās viņa bija bijusi iepriekš. Kobe sacīja, ka Džiannai ir vēlmes atrasties WNBA, un, pēc visa spriežot, viņai bija laba iespēja tur nokļūt. Viena lieta, kas no šī momentuzņēmuma brīža ir diezgan acīmredzama, ir tā, ka viņi abi bija sīvi konkurenti un mīlēja spēlēto spēli.​

16:56 PT - Kosta Mesas mērs Katrīna Foleja tikko apstiprināja viena no otra helikoptera avārijā cietušo personu identitāti ... meiteņu basketbola trenere Kristīna Mausere, kura ir precējusies ar Tijuana Dogs dziedātāju Metjū Mausera. Metjū arī pats apstiprināja ziņas. Facebook vietnē viņš rakstīja ... "Mani bērni un es esam izpostīti. Mēs šodien zaudējām savu skaisto sievu un mammu helikoptera avārijā. Lūdzu, respektējiet mūsu privātumu. Paldies par visiem laba

16:30 PT - L.A. Laika apstākļi bija ārkārtīgi miglaini svētdienas rītā, un tiesībaizsardzības avoti stāsta, ka pat LAPD gaisa atbalsts bija pamatots tā dēļ. Lidojuma izsekotāju dati rāda, ka Kobes cirtējs pirmo reizi saskārās ar laika apstākļiem, jo ​​tas atradās virs L.A. zoodārza. Tas vismaz 6 reizes riņķoja pa šo teritoriju ļoti zemā augstumā - ap 875 pēdām -, iespējams, gaidot miglas skaidrību.

Mēs zinām, ka pilots sazinājās ar vadības torni Burbankas lidostā ap plkst. 9.30 PT, un tornis zināja, ka pilots ir riņķojis apmēram 15 minūtes. Pilots galu galā devās uz ziemeļiem pa šoseju 118 pirms pagrieziena uz rietumiem un sāka virzīties virs 101 šosejas ap Woodland Hills, CA. Ap pulksten 9:40 viņi sastopas ar vairāk laikapstākļiem - tāpat kā stipri smagā miglā - un smalcinātājs pagriezās uz dienvidiem. Tas bija kritiski, jo viņi pievērsās kalnainam apvidum. Pilots pēkšņi un ātri uzkāpa no aptuveni 1200 pēdām līdz 2000 pēdām. Tomēr mirkļus vēlāk - ap pulksten 9:45 - viņi lidoja kalnā 1700 pēdu augstumā. Lidojuma izsekotāju dati rāda, ka viņi lidojuši ar aptuveni 161 mezglu.

15:49 PT - Maikls Džordans ir runājis par Kobes nāvi, sakot ... "Esmu šokā par traģiskajām ziņām par Kobes un Džannas aiziešanu. Vārdi nevar aprakstīt sāpes, kuras es jūtu. Es mīlēju Kobe - - viņš man bija kā mazs brālis. Mēs bieži runājām, un man ļoti pietrūks šīs sarunas. " Viņš piebilst: "Viņš bija sīvs konkurents, viens no spēles lielākajiem un radošajiem spēkiem. Kobe bija arī pārsteidzošs tētis, kurš dziļi mīlēja savu ģimeni - un ļoti lepojās ar savas meitas mīlestību pret basketbola spēli. Yvette pievienojas man, nosūtot visdziļāko līdzjūtību Vanesai, Lakers organizācijai un basketbola faniem visā pasaulē. "

15:01 PT - Mamba akadēmijas spēlētāji, treneri un ģimenes bija acīmredzami emocionāli, izdzirdot ziņas par Kobes nāvi ... bet sanāca kopā uz klusuma brīdi un lūgšanu

14:40 PT - Ierēdņi apgalvo, ka, viņuprāt, uz klāja atradās 9 cilvēki - 1 pilots un 8 pasažieri - un neviens pārdzīvojušais nebija. Joprojām nav skaidrs, kāpēc cirtējs avarēja, bet pašlaik notiek izmeklēšana.

14:42 PT - Varas iestādes paziņo, ka, lai nokļūtu avārijas vietā, reaģētājiem bija jāveic pārgājieni. Kad viņi beidzot nokļuva negadījuma vietā, bija skaidrs, ka neviens neizdzīvoja.

14:08 PT - Baraks Obama saka: "Kobe bija leģenda uz tiesas, un viņš tikai sāka darbu, kas būtu bijis tikpat jēgpilns kā otrais akts." "Pazaudēt Džiannu mums, vecākiem, ir vēl vairāk sirdi satraucoši. Mišela un es nosūtām mīlestību un lūgšanas Vanesai un visai Braiena ģimenei neiedomājamā dienā."

13:48 PT - Iestādes, kas atrodas netālu no avārijas vietas, gatavojas rīkot preses konferenci, kurā sīki aprakstīts fatālais incidents. Mēs visu šo spēli straumēsim tiešraidē. Sākuma laiks tika samazināts līdz plkst. 14:30 PT. Varat atrast linku uz TMZ ziņām ar preses konferenci - ŠEIT

13:46 PT - Šakila O'Nīla tikko izteicās ar cieņu Kobai ... sakot: “Nav vārdu, kas izteiktu sāpes, kuras es pārdzīvoju tagad ar šo traģisko un skumjo brīdi, kad pazaudēju savu draugu, manu brāli, mans partneris čempionu uzvarēšanā, mans frants un mana homija. " Viņš turpināja: "Es mīlu jūs, brāli, un jūs tiksiet palaists garām. Mana līdzjūtība tiek izteikta Brianta ģimenei un pārējo klāja pasažieru ģimenēm. TŪLĪT TŪLĪT TŪLĪT!"

13:19 PT - TMZ ir ieguvuši nosūtīšanas audio, kurā var dzirdēt operatoru, kurš novirza ārkārtas personālu uz avārijas vietu.

13:12 PT - Rika Foksa advokāts apstiprina, ka bijušais Lakers NAV starp tiem, kas atradās helikopterā, neskatoties uz izplatītajām baumām, kas liek domāt, ka viņš ir.

12:49 PT - prezidents Trumps tikko tweetoja par Kobe nāvi ... sakot: "Tiek ziņots, ka helikoptera avārijā Kalifornijā tika nogalināts basketbola lieliskais Kobe Braiants un vēl trīs cilvēki. Tās ir briesmīgas ziņas!"

12:35 PT - Kobes meita Džianna Marija Onore - pazīstama arī kā GiGi - arī atradās uz helikoptera un gāja bojā avārijā. Par atkārtotu informāciju Kobe pastāstīja TMZ Sports. Viņai bija 13 gadi. Mums teica, ka viņi bija ceļā uz Mamba akadēmiju basketbola praksei, kad notika avārija. Akadēmija atrodas netālu esošajā Tūkstoš Ozolu.

145 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

neceļas roka likt mīnusu rakstam par Kobes nāvi, bet nu tas Google translate  emotion  emotion  emotion 

11 1 atbildēt

RIP

6 0 atbildēt

Briesmīga traģēdija

5 0 atbildēt

Skumji!

4 0 atbildēt

Un arī viņa meita gāja bojā kopā ar viņu😭😭😭😭

3 0 atbildēt

Traģiski.

2 0 atbildēt

R.I.P Leģendas

2017. Lil Peep emotion 

2018. Xxxtancion emotion 

2019. Juice WRLD emotion 

2020. Kobe Braiants emotion 

3 6 atbildēt

nokavēji,delfos bija 21:54,noteikti leta vēl agrāk.

5 10 atbildēt