local-stats-pixel fb-conv-api

Šarona Stouna7

24 0

Šārona Stouna ir dzimusi 1958. gada 10. martā Pensilvānijas štata ziemeļrietumu pilsētiņā Midvilā, ASV, fabrikas strādnieka ģimenē. Kino pasaule viņu iepazina 1980. gadā, kad daiļā blondīne debitēja režisora Vudija Alena filmā Zvaigžņu putekļu atmiņas (Stardust Memories). Taču ceļā uz slavu jaunajai aktrisei bija jāpārvar ilgi neveiksmju gadi - tikai pēc 12 gadiem līdz tam mazpazīstamā Šārona Stouna, nospēlējusi galveno lomu pretrunīgajā režisora Pola Verhovena erotiskajā trillerī Pamatinstinkts (Basic Instinct), kļuva par pasaules mēroga zvaigzni, kas atnesa viņai ne tikai slavu, bet arī ievērojamu honorāru. Trilleru rakstniece un slepkava Ketrīna Tremela vienā acumirklī pārvērta viņu no pelnrušķītes par īstu princesi.

Šodien Šārona Stouna ir viena no Holivudas seksīgākajām aktrisēm, kura joprojām filmējas un apgalvo, ka ir pilna radoša spēka un enerģijas.

Tiesa, pirms pāris gadiem vēlreiz atveidojusi Ketrīnu Tremelu pasaulslavenā psiholoģiskā trillera turpinājumā Pamatinstinkts 2 (Basic Instinct 2), Šārona Stouna piedzīvoja vilšanos - filma nekļuva par kases grāvēju. Un tomēr piecdesmitgadīgā Holivudas zvaigzne apgalvo, ka viņas pamatinstinkti ir dzīvi un viņa joprojām ir gatava pikantām kino ainām.

Brīvās mīlestības piekritēja

Lai arī seksdīvas Šāronas Stounas privātā dzīve jau daudzus gadus tiek vazāta pa bulvārpreses slejām, viņa savus vīriešus neslēpj. Tāpat kā viņa neslēpj to, ka arī sievietes viņas vecumā grib seksu...

Kopš 2003. gada, kad Holivudas zvaigzne izšķīrās no sava otrā vīra - The San Francisco Chronicle galvenā redaktora Fila Bronšteina (viņi apprecējās 1998. gada Valentīndienā) -, viņa savus mīlniekus maina kā zeķes, un to saraksts strauji papildinās. Un tomēr aktrise neslēpj, ka joprojām dzīvo ar cerību sagaidīt princi baltā zirgā, un atklāj, ka viņai patīk «vecmodīgi puiši ar labām manierēm». Un tas nekas, ja gadu ziņā viņš varētu būt viņas dēls, tieši otrādi - aktrises kaislība ir iet uz randiņiem ar jauniem puišiem...

Pēc divām neveiksmīgām laulībām (aktrises pirmais vīrs bija McGyver producents Maikls Grīnburgs, ar kuru viņa apprecējās 1984. gadā, bet izšķīrās pēc diviem gadiem) Šārona Stouna, kuru joprojām apvij skaistas un seksapīlas sievietes oreols, secinājusi, ka viņa nav piemērota ģimenes dzīvei, un viņa noliedz jebkuru iespēju, ka vēl kādreiz varētu doties pie altāra. «Esmu brīvās mīlestības piekritēja,» viņa atklāti paziņojusi.

Bet ne tikai vīrieši interesē daiļo Holivudas princesi - viņa vienmēr ir ilgojusies arī pēc bērniem, taču liktenis viņai nav devis iespēju dzemdēt pašai. Šodien daiļā Šārona Stouna paralēli aktrises darbam rūpīga pilda arī mātes pienākumus - viņa audzina trīs adoptētus bērniņus: 2000. gada maijā kopdzīves laikā ar Filu Bronšteinu adoptēts puisītis Roans Džozefs Bronšteins, 2005. gadā viņam piebiedrojās mazulītis Leirds Vons Stouns, bet pirms diviem gadiem - arī puisēns Kvinns.

«Dēlu laime ir mana galvenā prioritāte,» apgalvo lieliskā aktrise. Viņa nenoliedz, ka apvienot karjeru un mātes rūpes ir ļoti grūti, taču atzīst, ka tas ir iespējami.

« 1  2  3 »
24 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

atbildot uz donorvo komentāru " Autor, ja nevelies lai raksts nonāk sadaļa ti... "

OK, mazliet pielaboju, tgd visam jābūt korekti! PALDIES!  

1 0 atbildēt

23 - vecums dara savu kruutiim...

0 0 atbildēt

Interesants raksts :)

0 0 atbildēt

Autor, ja nevelies lai raksts nonāk sadaļa tiņiem+ ir jāizņem bildes ar plikumiem, vai arī tie jāaizkrāso!

 

p.s Trekns + no manis par rakstu!

0 0 atbildēt

Paldies tev! :)

0 0 atbildēt

hmm. manuprāt viņai piemīt dabisks seksapīls

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt