local-stats-pixel fb-conv-api

Lūk, kā izskatītos Eminems, ja viņš kādreiz arī smaidītu8

90 4

Parasti, kad cilvēkiem nav ko darīt, viņi iet gulēt vai blenž sienā, bet jokdarim Maikam Braunam garlaicība saistās tikai un vienīgi ar radošo troļļošanu.

Lai gan iepriekš viņš jau ir paspējis «radīt» smaidu citām slavenībām un pat Ābrahamam Linkolnam, tomēr šoreiz par viņa upuri ir kļuvis pats Eminems, kurš vispār nekad nesmaida. Šķiet, ka pēc viņu apstrādāto bilžu redzēšanas, tev taps skaidrs iemesls, kāpēc viņš nekad nesmaida. Viņš izskatās pārāk jauks!

« 1  2  3 »
90 4 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Tas vairs nebūtu Eminems
5 0 atbildēt
xd avatarsxd
mom’s spaghetti
0 0 atbildēt
Smaidot rodās krunkas, tāpēc viņam to nav!🤔😅
0 0 atbildēt
9. Bildē kaut kas ar zobiem nav pareizi 😂😂
0 1 atbildēt

Kurš Eminems tev patīk labāk - tas, kurš smaida, vai tas, kurš nesmaida? - Atkarīgs no pozas, kurā bildēts. Smaidam jābūt saskaņotam ar visu citu, citādi izskatās creepy dažās bildēs. ​9.ideāli,  10-stouners,  12-hide your pain,  13- ok, smile is required, but I will do it just for picture, 17-hide your pain, ​23 - pedophile/mentally ill smile,  24- nice smile.

1 2 atbildēt

 emotion  emotion 

0 2 atbildēt
Vispār dziesmā lose yourself viņš samīļo savu bērnu bet tad man radās jautājums kā tas bērns var izturēt ka tētis ir tāds īgņa. Tāpēc domāju ka kādreiz viņš tomēr pasmaida jo ja viņš vispār nesmaidītu viņš būtu neglīts un manuprāt nebūtu forši klausīties dziesmu kuru dzied kaut kāds neglītenis
1 7 atbildēt