local-stats-pixel fb-conv-api

Pamesta Skola BEZ GRĪDĀM11

55 10
55 10 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Šādi video automātiski jābloķē, vajag kādam bērnu invalīdu.

12 0 atbildēt
Obligāti jāizceļ BEZ GRĪDĀM, ak dievs, tas uzreiz man liek noskatīties tavu video, tik kreizī čalis tu esi, īsta sensācija. emotion
8 0 atbildēt

šo vietu vajag aizklapēt ciet, lai šādi video autori netiek iekšā, tas var beigties letāli.

6 0 atbildēt
Lielais R ar mazo P.
4 0 atbildēt
Neatbalstu vazāšanos pa citu īpašumiem, tutklāt tik bīstamos apstākļos. Liels kauns vecākiem, par tik neaptēstiem bērniem.
4 0 atbildēt
Tas ir SIA "Rīgas mežu" īpašums Āgenskalnā.Par iekļūšana sajā ēkā Jums draud pamatīgs sods.
3 0 atbildēt

Lasharas

2 0 atbildēt
Man vajag tās daudzās osb plāksnes! Labs materiāls priekš saimniecības! 😁 Bet tiem sīkiem pi.... toč vajag normāli ielikt pa ribām. Kur vispār smadzenes! Un vēl tāda nostāja ka nez kādu varoņdarbu būtu paveikuši!
2 0 atbildēt

Man būtu bail tur ložņāt.

2 0 atbildēt

Labi, ka viss beidzās bez traumām.

2 0 atbildēt

grīdas demontāža tika sākta no augšējā stāva uz zemāko un tās OSB plāksnes tur bija saliktas kā drošas, ņemot vērā to, ka kritiena gadījumā jākrīt būs tikai viens stāvs. Staigāt pa augšējo stāvu OSB plāksnēm tad, kad apakšējos stāvos nav grīda, ir pilnīgs vājprāts. Tās plāksnes tak var salūzt bez problēmām. Staigāt pa sliedēm-sijām ir pilnīgs vājprāts. Nekad nevar zināt vai kājā krampis neiemetīsies, jeb bomži no lejas sāks kliegt un izbiedēs, paslīdēsi un tā tālāk... Reāli - fuj, banu vajag šim video, jo tajā pilnīgi viss ir slims un tas noteikti iespaidos citus, ari stulbākus un mazāk spējīgākus, kuriem būs vēl lielāka iespēja nosisties.

1 0 atbildēt