local-stats-pixel fb-conv-api

11 joki par horoskopiem, kas patiks tiem, kuri tiem netic14

270 2

Neatkarīgi no tā, cik tuvas attiecības tev ir ar savu horoskopu, tomēr iesaku apskatīt šos pāris jokus, kas, visticamāk, raisīs tevī pozitīvas emocijas.

270 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Kāda sakritība  emotion 

14 0 atbildēt
Esmu dzimis 29.decembrī ,bet nesapratu par ko tuek runāts 11ajā...
9 0 atbildēt
Labs
8 0 atbildēt

Cilvēkiem ir slikta nostāja par horoskopiem tikai tāpēc, ka salasījušies visādu šarlatāņu prognozes iekš interneta un avīzēs. Patiesībā viņi pat neapjauš ka tas ir labs instruments, lai sev palīdzētu vai sevi labāk izprastu. Un nav ne mazākās sajēgas, ka ir tiešām tādi horoskopi, kas tiek veidoti personīgi cilvēkam ņemot vērā viņa datus nevis virspusēji ko varētu attiecināt uz ikvienu, un šādi unikāli horoskopi tiešām pasaka par cilvēku visu bez izdomātiem meliem. Protams, tas viss maksā naudu un ir no svara pie kāda profesionāļa tu vērsies. Ne par velti šāda profesija vēl eksistē, un, domāju, tas lielākoties ir pateicoties bagātiem klientiem, biznesmeņiem kuriem ir svarīgi savas darbības rūpīgi sakārtot pēc plāna. Un, protams, visi par to jau skaļi nerunās. 

7 1 atbildēt

Nevajag lasīt tvnet horoskopus. 

5 0 atbildēt
Diānas kundze lai iepazīstas ar šo rakstu. Kaut gan neizskatās ka to horoskopu rakstu štancēšana ir brīvprātīga izvēle, izskatās pēc apmaksātas lobēšanas.
8 3 atbildēt

emotion emotion emotion emotion emotion emotion

5 0 atbildēt

emotion emotion emotion Labi. 

2 0 atbildēt

😐

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Horoskopi-sviests!

6 6 atbildēt

😁

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt