local-stats-pixel

Ābolu plātsmaize9

104 0

Slinkam svētdienas rītam.

Sastāvdaļas:

Mīklai:

180g mīksta sviesta

0,5 glāzes skābā krējuma

1 tējk. bez kaudzes cepamā pulvera

2,5-3 glāzes miltu

Krēmam:

1 glāze skābā krējuma

1 ola

1 nepilna glāze cukura

2 ēd.k. miltu

1kg ābolu

Secinājumi:

Kūka garšīga, sulīga, ideāla ābolu skābuma, mīklas neitrālās garšas un krēma salduma kombinācija. Kūku var ēst arī siltu, tikai tad to grūtāk sagriezt un tā negaršos tik labi, kā nākamajā dienā tikko no ledusskapja.

Mans vērtējums 8/10

Citas ābolīgas un ne tik ābolīgas receptes Te

Medainā ābolu tarte

Riņķveida ābolkūka

Lepnā saldskābo ābolu kūka

Ābolkuka angļu gaumē

Gardā ābolu kūka

Ābolu strūdele

Reklāma
Reklāma
Reklāma
104 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 9

0/2000

Varēji vel izveidot daļu kā tikt līdz tavai mājvietai,un nogaršot visus labumus ko veido:D

6 0 atbildēt
Mother of cake..
1 0 atbildēt
mm. Gardi :)
0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt