Sastāvdaļas:
0,5l brūkleņu
80g sviesta
1olas dzeltenums
4 olu baltumi
60g pūdercukura
150g miltu
1tk cepamā pulvera
1ēdk piena
150g maltu lazdu riekstu
170g cukura
1ēdk ruma
pustk kanēļa
Citas ābolīgas un ne tik ābolīgas receptes Te
Sastāvdaļas:
0,5l brūkleņu
80g sviesta
1olas dzeltenums
4 olu baltumi
60g pūdercukura
150g miltu
1tk cepamā pulvera
1ēdk piena
150g maltu lazdu riekstu
170g cukura
1ēdk ruma
pustk kanēļa
Citas ābolīgas un ne tik ābolīgas receptes Te
Sastāvdaļas.
Sviestu sajauc ar olas dzeltenumu un pūdercukkuru.
Pievieno ar cepamo pulveri sajauktus miltus, pienu un samīca.
Liek uz pusstundu vēsumā.
Riekstus samaļ
Tos sajauca ar 70g cukura un kanēli..
Piejauc divus olas baltumus un sajauc.
Iemaisa arī rumu.
Mīklu klāj veidnē.