local-stats-pixel

Mantracker2

30 0

Mantracker ir Kanādas realitātes šovs, kurš norisinās brīvā dabā un to ir izveidojis Ihor Macijiwsky. Šovs tiek uzņemt jau kopš 2006 gada, un tiek uzņemts vel joprojām.
Terijs Grants ir eksperts pēdu dzīšanā un viņš tiek saukts par mantracker ,katrā epizodē viņam ir cits sabiedrotais ar kuru kopā viņš cenšās noķert prey (upuri) . Prey uzdevums ir 36 stundu laikā nokļut no starta līdz finišam ,attālums parasti ir 30- 38 kilometri. Katrā epizodē ir divi prey kuri parasti, bet ne vienmēr ir pazistami savā starpā . Parasti prey ir dažādi izdzīvošanas līmeņi un fiziskās sagatavotības līmeņi. Lai tiktu no starta lidz finišam prey izmanto karti lai zinātu ceļu un kopasu , lai zinātu virzienu. Viņiem ir līdzi nepieciešamās lietas izdzīvošanai ūdens, ēdiens , telts un t.t.

Mantracker pirms starta nav kartes un kompasa ,bet tikai infrasarkais binoklis un viņam japaļaujas tikai uz savām izsekošanas prasmēm. Mantracker nezin kā izskatās cilvēki kuri viņam jānotver, viņš uzzin virzienu pec petardes šāviena gaisa, tas skaitās starts . Mantracker un viņa sabiedrotais pārvietojās uz zirga. Mantracker un prey attālums startā ir apmēram 2 kilometri.

Prey parasti dodās pa dažādām takām, kalniem, meža ceļiem, biezokņiem, upēm un pat ezeriem lai sasniegtu finišu un izvairītos no Mantracker. Nakti gan Mantracker ,gan prey pavada zem klajas debess ,bet ļoti retos gadījumos ja prey atrod kadu mazu māju meža tad viņi paliek tajā. Kaut arī prey savu ceļu veic ar kājām viņiem ir atļauts izmantot citus pārvietošanās veidus. Piemēram vienā epizodē prey izmantoja automašīnu lai nokļūtu līdz finišam un vinnētu. Veidi kā Mantracker var noķert prey manuprāt ir tikai trīs. 1.Ja Mantracker piekļūst prey aptuveni 2-3 metru attālumā tad viņi var iesaukties ''tu esi noķerts'' , 2.Mantracker var mest laso , 3.Mantracker var ar roku pieskarties prey. Kad Prey ir noķerts Mantracker vienkārši paspiež roku noķertajam un dodās talāk ķert otru Prey ,bet pats Prey dodas uz finišu un gaida tur kad ieradisies otrs biedrs ja viņš netiek noķerts.Diemžēl par uzvaru nekādas balvas nepienākās.

Tas laikam arī viss , nevertejiet skarbi ,jo šis ir mans pirmais raksts !

Reklāma
30 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 2

0/2000

Labprāt, gribētu piedalītes. emotion

0 0 atbildēt

šito es Kanādā katru 5dienu skatos, ļoti labs šovs, interesants. Mantracker pats ir vnk nepērspējams ar savām ''ķeršanas'' metodēm !

0 0 atbildēt