local-stats-pixel

Par seksu - P.Koelju "Ka aizplustosha upe"16

152 3

Neliels fragments no P.Koelju gramata "Ka aizplustosha upe" par temu kas manuprat varetu likties tiri interesanta un shis raksts varbut ari kadam varetu nodereet :)

...

Saruna ar skolotaju

Mana dzive bija laiks, runajot precizi, no 1982.-1990.gadam, kad pierakstiju burtnicaa sarunas ar Ž., pirmam kartam draugu, bet ari skolotaju, kursh iemacija saprast pasaules simbolu valodu. Cetri nakamie raksti atspoguljos dazus sho piezimju aspektus.

(shoreiz es uzrakstishu tikai par vienu bet ja publikai bus velme izlasit ari parejos tad jau velak uzrakstishu vel (: )

Sekss

- Kapec sekss kljuva par tabu?

- Tapec, ka tas ir alkimijas cienigs process. Tas parversh fiziska veidolaa visu milzigo garigo energiju, ko saucam par milestiibu.

Seksu nedrikst izprast musdienu vienkarshotaja vidaa - kaa atbildi uz noteiktiem fiziologiskajiem kairinajumiem. Patiesiba seksa nozime ir daudz lielaaka, shaja nodarbe ietverta visa cilveka un cilveces kulturas bagaaza. Atrodoties jaunas seksualas pieredzes priekshaa, mes medzam saglabaat visas iepriekshejaas - labas vai sliktas - pieredzes, ka ari uzskatus, kas laika gaita parvertushies par likumiem.

Taa nedrikst buut, apzinja janoskanjo uz tada viljnja, lai ikkatra seksuala pieredze butu vienigaa, tapat kaa vieniigaa ir jebkura milestiba.

- Tas ir ljoti gruuti.

- Jaa, gruuti. Bet jamegina to dariit, jo gandriz visi cilveki izjut nepiecieshamibu pec seksa. Taatad, vispirms jasaprot, ka sekss sastav no diviem galejiem stravokljiem, kas akta laikaa saplust vienaa - no atslabuma un sasprindzinajuma.

Kas shos pretejos stavokljus sabalansee? Ir tikai viens panjemiens - ar atdoshanos. Kaa atdoties? Aizmirstot vakardienas triecienus un nelolojot ceribas par ritdienu - tas ir, ljaujoties orgasmam. Kaa to panaakt? Ljoti vienkaarshi - NEBAIDIES KLJUDITIES.

Diemzeel cilveki ljoti biezi baidas no izgashanaas jau pashaa seksualo attieciibu sakumaa. Pat ja kas tads notiktu - kaada tam nozime? Svarigi apzinaties, ka sniedzat labako, kas jums ir, un izgaashanas parvertisies panakumaa.

Kameer atdodoties tiecamies peec baudas, juutam, ka kermenis saspringst kaa uzvilkta loka stiga, bet prats atslaabst - kaa bulta pirms izshaushanas. Smadzenes vairs nekontorle notiekosho, tagad valda sirds. Un sirds, lai izpaustos izmanto piecas manjas.

- Piecas manjas?

- Tausti, ozu, redzi, dzirdi un garshu - iesaistitas ir visas. Savadi, ka cilveki seksualajas attiecibaas galvenokart izmanto tausti un redzi, taadaa veida noplicinot pieredzes pilniibu.

- Abiem partneriem tas viss butu jazina?

- Ja viens partneris atdodas pilnibaa, tas salauz otra pretestibu, lai cik speciga ta butu. Jo atdoshanas akts nozime - es tev uzticos. Shada spontana attieksme partneri atbrunjo, un sakumaa nedaudz biklais speeles dalibnieks atslabinaas. Luk shis ir briidis, kad speelee iesaistaas iistaa seksualaa energija.

Un shii energija neatrodas tikai taa sauktajas "erogenajas zonaas". Taa izstaro pa visu kermeni, aizplust pa katru matinju. Tagad katra adas pora izdala ipashu gaismu, ko uztver partnera miesa, kas saplust ar to.

Kad tas notiek, nonakam tada ka sena ritualaa, kas piedava iespeju parversties. Ikviens rituals, lai kaads tas buutu, pieprasa gatavibu kljuut par jaunas pasaules uztveres subjektu.

- Vai tas nav paaraak saresgiiti?

- Daudz sarezgitaak nodarboties ar seksu ta, ka to dara shodien, mehaniski, un tas akta laika rada sasprindzinajumu, bet galaa - tukshumu. Viss gariigais speej izpausties redzamajaa veidaa, viss redzamais speej parversties gariigaa energijaa. Neticu ka to saprast buutu gruuti. Galu galaa, mees zinaam, ka piedzimstam ar miesu un dveseli. Ari seksualajam attieciibaam piemit tas pats vai ne?

Reklāma
Reklāma
152 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000

Ljoti patiikami palasiit, tikai atbalstu sada satura rakstus..emotion

Ceru ka sagaidiisu naakamo...

8 0 atbildēt

Ja gribi rakstit nākamo, tad lūdzzu ar garumzīmēm

2 0 atbildēt

esmu lasiijis tjo grāmatu.. ļoti laba manuprāt.. ;) īteniibā ļoti patiik daudzas P.Koelju graamatas. xDD. ;] emotion

0 0 atbildēt

P.Koelju - superīgs rakstnieks,viņš raksta satriecošas grāmatas par attiecībām,seksu utt. ++

0 0 atbildēt

Tieši tā - nevajag baidīties kļūdīties.

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Kad izlasīju Alķīmiķi, gribēju uzrakstīt šim autoram vēstuli, lai viņš atdod pāris manas dzīves stundas.

1 2 atbildēt