local-stats-pixel fb-conv-api

Oriģinālas dāvanas svētkos 3 (Ziemassvētku tematika)4

102 3

pirmā daļa- http://www.spoki.lv/aktuali/Originalas-davanas-svetkos/231308

otrā daļa- http://www.spoki.lv/aktuali/Originalas-davanas-2-ar/231574

Heijāā!Nu tā,esmu klāt ar savu trešo ''oriģinālas dāvanas'' rakstu! tā kā pirmie divi jums patika,vismaz spriežot pēc ''+'' skaita,un,saņēmu diezgan vēstules ar lūgumiem palīdzēt izdomāt vēl davanas,veidoju trešo! :)

*Nelielu(vai tieši otrādi-lielu) sarakstu ar tām lietām,kas jāizdara līdz nākošajiem Ziemassvētkiem.[dzimšanas dienai u.t.t.]

*Iespējams,ka ne īpaši oriģināli,bet mazās māsas/brāļi būs sajūsmā par konfekšu tūtām-gluži kā bēŗnudārzā vai skolas pirmajās klasēs.

*Apglezno krūzīti/glāzi/sveci/stiklu-veikalā ir nopērkamas dažnedažādas krāsas,un nemaz tik ļoti dārgas.

*IZfilcē čības-r speciālo adatiņu dursti vilnu-ļoti siltas.Vecmāmiņai noteikti būs prieks.

*Kastē saliec:tējas paciņu,krūzīti,siltas zeķes,mandarīnus un pieliec klāt zīmīti-''tēja-aukstiem ziemas vakariem.Zeķes-lai pirkstiņi nesalst'' un tādā garā.

*Uzšuj[vai nopērc] Ziemassvētku zeķi,saber tajā saldumus vai kādu mīļu nieciņu,un dāvana gatava! :)


*Mazā linu maisiņā ieliec viskautko,kas smaržo pēc Ziemassvēkiem-kanēļa standziņu,krustnagliņas u.t.t.šo smaržīgo maišeli var pakart istabā vai kur citur,un tas lēnā garā izgaros,dodot istabai ''ziemassvētku smaržu''.

*Izveido saņēmēja dziesmu top 10[100;50; u.t.t.],dziesmas saliec diskā,skaisdti noformē vāciņu!bet ja esi īpaši apveltīts ar skaistu balsi,dziesmas iedziedi pats!

*Ziemassvēku bumbu-nezinu,kā lai to nosauc.ņem nelielu skaistas formas stikla burciņu.uz tās vāciņa[iekšpusē] ar superlīmi pielīmē ko skaistu no plastmasas vai cita materiāla.sagriez ''eņģeļmatiņus'' vai plastmasas glāzīti smalkos gabaliņos.burciņā ielej ūdeni,ūdenī ieber sasmalcinātos eņģeļmatiņus un vāciņu ar visu pielīmēto uzskrūē virsū.skaisti noformē,un liec,lai stāv otrādāk,nekā vajadzētu-ar vāciņu uz leju.kad sakratīsi burcinu-būs sniedziņš,kas snigs uz pielīmētā objekta ;]

*Izšuj apsveikuma kartiņu.

* Skaisti izdekorē medus burciņu,kārbiņā blakus ieber svaigas dzērvenes un klāt piesien čili piparu.To visu saliec kastē,un virsū uzraksti ''dabīgā aptieciņa''.

*Pagatavo puķu vāzi!ņem balzāma vaicitu tukšu pudeli,un ļaujies radošumam!glezno,greb,līme,zīmē-jebko!

*Izveido kopā ar draugiem/draudzenēm fotosesiju!brauc uz salonu,vai arī palūdz kādam pazīstamajam,lai tik spiež podziņu.Izālējieties ka nakās-jo trakāk uzvedīsities,jo lieliskakas bildes izdosies.

*Burciņā liec pa kārtām-žāvētus ābolus,rīsus,griķus,jebko.ap burciņu apsien lentīti ar novēlējumu!

*ņem apelsīnu vai mandarīnu, un tajā visapkārt saspraud krustnagliņas.smaržos vienkārši dievīgi.

*uztauisi pulksteni ar ģimenes bildi vai ko tamlīdzīgu-noperc lētu sienas pulksteni,uzmanīgi noņem stikliņu.No papīra izgriez vēlamo attēlu apļa formā-tik lielu,cik pulkstenis.vienu malu līdz pusei iegriež,tā,lai rādītājus varetu ielikt.Nu,tad papīru[bildi] ''uzmauc'' uz pulksteņa-nu to vietu,kur tika iegriezts,uzslidinot tur,kur ir radītāji.uzmanīgi uzliec atpakaļ stikliņu-un darbs padarīs!

PAGAIDāM VISS,BET IR VēL IDEJAS,TA Kā GAIDIET CETURTO DAļU! :)

102 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

*ņem apelsīnu vai mandarīnu, un tajā visapkārt saspraud krustnagliņas.smaržos vienkārši dievīgi.

gribētu redzēt manu draugu reakciju uz šādu dāvanu:D:D

5 0 atbildēt

Es nezinu , kas ir ziemassvētki tādus jau sen nesvinu kopš kādas 8kl,  esmu apradis ar domu , kad uz ziemassvētkiem neko nesgaidīšu , tapēc man ziemassvētki ar neko vairāk nesaistas : )

0 1 atbildēt

nu nekas īpaši orģināls

es savam Iphone nokačāju alfas dāvanu gidu. tur gan ir šis tas vērtīgs ieteikts. 

0 1 atbildēt