local-stats-pixel fb-conv-api

Legālo narkotiku iespaids uz cilvēku. Reāls dzīves piemērs.56

273 11

Velejos paradit citiem jauniesiem lai nemeginatu to dranki lietot! Sis jaunietis atbrauca uz Angliju stradat , bet saka lietot legalas narkotikas un nu jau gadu dzivo uz ielas. Vina dienas uzdevums dabut 20£ lai dabutu 3g legalo narkotiku un tas ir viss ko vins dara gada garuma!! Ir bijis jau cietuma del zagsanas,bet ne ilgak ka 5 nedelas nav bijis.

Pipesanas process
Otra dala. Meginam atvadities no ciemina.
273 11 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

Nebraucat atpakaļ uz Latviju, un nesakat ka esat latvieši un vispār nerunājat latviski vairs!

17 0 atbildēt

Nū veči.. jūs, kas to video filmēja, tomēr totāli deģenerāti esat!!

Ja jums tas čalis tā rūp, vai vispār jebkas cilvēcīgs nav svešs - tad jūs neļaujiet viņam pīpēt, nedodiet naudu pīpēšanai.. Nevis ļaujiet uzpīpēt, ielaidiet mājā apdolbījušos un bezspēcīgu.. un tad sāciet viņu dzīt ārā un baigi dižmanīgi spriedelēt, kādā bezcilvēcīgā kondīcijā viņš AR JŪSU PILNU AKCEPTU ir nonācis.

Skatījumu prostitūtas jūs, ne veči esat! Paņirgājāties par nariku.. un vēl tēlo no sevis baigos sociālos karotājus. Ujoboki jūs esat, ne veči. Būtu kāds no maniem paziņām.. es te komentāru nerakstītu. Tupa zobos tādiem iedotu.

Pa lielam.. jūs viņu nevariet nosodīt - jūs viņa rīcību akceptējāt. I pīpēšanu akceptējāt, i iekšā iesaucāt.. un esat vienkārši divi krāni, kas izdomāja nariku nevis izvarot vai piekaut, bet tutrubā ielikt.. lai dabūtu savus klikšķus.. jo jūs klikšķu prostitūtas jau nekas cits neinteresē.

17 1 atbildēt

Īstenībā labi vien ir, ka šādi deģenerāti brauc uz UK

11 1 atbildēt

Nu baigie varoņi, paši ielaiž savā mājā slimu cilvēku, lai viņš apdolbās līdz bezpalīdzībai un pēc tam filmē, nodirš un izmet ārā. emotion emotion  

10 0 atbildēt

Huh labi, ka nekad neēsmu meiģinājis kurīt legālo. Atbalstu tikai Marihuānu! emotion

9 1 atbildēt

Paši ļau pīpēt un pēc tam tādā stāvoklī izmet uz ielas... Izskatās, ka tikai dēļ video - lai būtu ko youtube ielikt? Tikpat labi tas čalis tādā stāvoklī uz ielas var pakrist un visādi var beigties... 

7 1 atbildēt

Žēl cilvēka protams ,bet tas pats kas ar alkoholismu neviens cits nav vainīgs. Nekādā gadijumā nesalidziniet šo ar marihuanu ,negrasos aizstāvēt ,bet efekts ir pavisam savdāks un cilvēks kuram ir izdevies "pārkurīt" atluzt un netiek aizvests līdz slimnīcai. "Legālās narkotikas" vielu saraksts mainās ik pēc nedēļas , vielu aizliegumi neko nepanāks ,jo katra 2-3 partija tiek sintizēta no jauna. Šo var tik salīdzināt ar crack vai ar opiatiem , kauns arī par video nevajadzētu cilvēku norakstīt ,bet palīdzēt kaut vai pie radiatora ar ķēdem piekalt ,lai viss sliktais ar laiku iziet ārā.

5 0 atbildēt

malacis puika. Talu tiks. 

3 0 atbildēt

Tam ko vins tur pipeja ar zali vispar nekas kopigs nav. Viņi uztaisa ķīmisku maisījumu un ar to aplaista visparastāko tēju. Patiesiba ķīmiskā formula ir ļoti līdzīga krekam vai metamfetamīnam, tapēc arī ātri veicina atkarību. 

3 0 atbildēt
Vot tas ir bļin kumars. Nu nezinu marihuani man čoms pipeja ka kojas dzivoja viņš nedeļu no vietas novilka dienu diena vilka kaukada sesdiena viņs pat vardu vairs nevareja sev acereties ,kas par daudz tas par skadi un vienalga kadu draņķi pipe vai dzer. emotion
8 6 atbildēt

tā lamāšanās vairāk nokaitināja, kā tas narkomāns

2 0 atbildēt

Nja, šitam čalim game over... emotion

1 0 atbildēt

Staigā ar to ūdens pļurkšķināmo pļurrr.

1 0 atbildēt

ja ar vārdu bridgaa biji domājis pilsētas, jeb vietas nosaukumu tad varēji pacensties uzrakstīt ar lielo burtu pirmo, bet es reāli nesaprotu un ne tikai es kas dirsā ir tā tava bridgaa, laikam jau rajons.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

emotion vāks. tā čalis jēgu pāršāvis. tfu, to legālo. nafig. kāds prikols šitā apsisties? tas jau nav kaifs. bālo paķēris. Marihuānu esmu pāršāvis. šitā neuzvedos, bet tomēr. ;d pāršauties nav diezko patīkami. 

0 0 atbildēt

Un dēļ  šitādiem narkušņikiem cieš nevainīgi cilvēki un notiek visādas nelaimes.Kas tā Anglija galīgi saspiedusies-Tā ne ko "LEGĀLĀS NARKOTIKAS"!!!???!!! emotion Kā tas čalis teica:-"Tas cilvēks jau ir miris..."Tā pēc draugi mīļie ,NU NELIETOJIET TOS MĒSLUS,PAT NEMĒĢINIET!Atrodiet JEB KURU narko dīleri un NOKAUJIET TO!Cilvēce būs tikai priecīga un pateicīga par to!

1 1 atbildēt
Tiesi ta un mes pat taja video bridinajam vinu nepipeet,jo savadak nespes aiziet!! Uz ko vins atbildeja man tak nekas nebus,nelietoju pirmo reizi emotion Tas 4alitis smags gadijums tiesam!
0 0 atbildēt
Nav jau tik viens reize vien,vins ikdiena to dranki lieto un nevelas pats mainities tik ka tik kaut ka apsisties vajadzigs! Ko tad vinam katru dienu laut nakt pakaifot un izguleties lai pec tam no rita mau*tu pi*dot!! Un tie ir tikai ziedini emotion Domaju ka nevienam launakajos murgos tas neraditos emotion Nespried pec viena sizeta ko vins dara. Ir ar ka apsitaas ar kaut ko niknaku un ardaas ka negudrs un blauj,tie ta saucamie gluki.
0 0 atbildēt

Takš izsauciet mašīnu viņam, lielie umņiki stāv un kaut ko gudri di.. Nomirs cilvēks ar insultu vai sirdstrieku un tad paliks uz jūsu rokām...

1 1 atbildēt