local-stats-pixel fb-conv-api

Kur iegādāties un pārdot Bitcoin17

Sveiki! Tā kā bija jautājumi apmēram tādi: Kur var iegādāties bitcoin un kā pārvērst atpakaļ naudā. Tad uztaisiju tādu rādio formāta video, kur mazliet pastāstu par vietni Coinbase. Manuprāt viss ir ļoti uzricami, esmu iekša vairāk kā mēnesi un esmu gan iemaksājis viņiem palielas summas, gan arī viņi ir skaitījuši man uz DNB bankas karti, Viss reāli. Vai tā ir labākā, drošākā vai lētākā vieta neņemos teikt un labprāt uzzinātu par alternatīvām, kas ir pieejamas mūsu Dievzemītē. Ceru kakādam būs noderīgi!

57 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Atkal?

Laikam šito piramīdu darboņi sevišķi aktīvi paliek kad sāk just ka pakaļā sāk piedekt...

Kāda pelnīšana - BC burbulis agri vai vēliu plīsīs... Ķīna bija pietiekami gudra, un ar likumu šo prieku piegrieza..

Šobrīd vel šis viss strādā, bet nu jau iesaistijušies tik daudz cilvēku, ka piramīda vairs nevar izplesties.. papētiju visu to būšanu, faktiski piramīda.. gan ne tāda kā klasiskā, bet idejiski tas pats..

Tiko vairs nebūs jaunpienācēju, tā viss apstāsies, un tad vienā brīdī, tas kāršu namiņš sabruks..  

Tūlīt sāksti stāstīt cik viss ir labi un skaisti. to darija arī MMM akcionāri, kamēr saprata ka ir ļoti skaisti piekāsti.. Te jau viens mega projektu arī stutē SW...  

Vienreiz vajag saprast ka reālu naudu var dabūt tikai par reālu preci, ja taustāmas preces dabā nav, tad tā ir finanšu piramīda, kas 100% vienā brīdī sabrūks..  BC nekāda fiziska seguma nav, tiek tirgoti elektronu sakopojumi, itresanti, un no matimātiskā viedokļa skaisti, bet nekas vairāk. Tas ka skaiti kādai kompānija naudu, un viņi tev atpakaļ, tas nav nekas neparasts finansu piramīdās..

Bankas Baltija gadijumā sākumā cilvēki arī saņēma labus procentus, un bija daudzi kas pat neslikti nopelnija, bet tie ir tie kas paspēja sākumā. (bankas gan ir cits stāsts) Visam kopīgs ir tas ka tiek solīti liela peļņā ātrā veidā.. Nu nav tā, un nekad nebūs, šajā gadijumā 99% būs zaudētāji un tikai 1 % no iesaistītajiem gūs peļņu un no tā procenta daži gūs pasakainu peļņu..   

1 0 atbildēt

Ja puslīdz nopietni grib ar šo lietu nodarboties, domāju, ka labāk izmantot eksčendžu - eirozonai un tai skaitā Latvijai piemērotākie - Bitstamp, GDAX (tas ir Coinbase eksčendžs) un Kraken (man gan nepatīk viņu interfeiss). Uz/ no visiem minētajiem piejami SEPA pārskaitījumi par zemām komisijas maksām. Lai lietotu eksčendžu būtu jāsaprot, kas ir limit order, market order, jāmāk lasit candlestick diagramma un orderbook - prinicpā nekas grūts.

0 0 atbildēt
Cik ilgu laiku aptuveni aiznem euro parskaitijums no coinbase uz bankas kontu?
0 0 atbildēt

Coinbase nav tas labākais kantoris dēļ savām augstajām komisijas maksām ir labāki kantori, manuprāt labākais ir Bitstamp, bet arī tur domas mainās, labāko biržu var izvēlēties šeit BTC/EUR pārim top biržas jauniem dalībniekiem ir slēgtas, tāpēc jāsāk meklēt no TOP 20 uz leju.

https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/

0 0 atbildēt