local-stats-pixel fb-conv-api

Jūrmalā notriekti četri gājēji | Kāpēc tas notika?16

126 2

2018. gada 29. decembrī tika notriekti 4 vienas ģimenes locekļi. Kāpēc tas notika?



126 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Diemžēl notriektie paši bija vainīgi!emotion
10 0 atbildēt
Tāpēc, kā 1) slāņa pāri neatļautā vietā 2) vadītājs gan jau glāstīja telefonu!!
9 0 atbildēt

Gājēju pāreja pāri 4 joslām nebūtu prātīgs risinājums. Tas krustojums nav nemaz tik tālu. Jādomā ar galvu, kur iet pāri ceļam. Tad jau visa iela jānoklāj ar gājēju pārejām.

8 0 atbildēt
Mani piecus gadus atpakaļ Juglā gandrīz tramvajs notrieca!emotion Es kārtējo reizi peldēju savos sapņos (biju samiegojies) un stāvēju uz sliedēm kad pēkšņi mani pēdējā brīdī no sliedēm pavilka nost pensionāre. Labi, ka esmu dzīvs savādāk no manis būtu palicis pāri tikai mugurkauls!emotion
5 0 atbildēt
Cik stulbam ir jābūt, lai tevi notriektu auto ? Uz bērniem es to neattiecinu.
3 0 atbildēt

Agrak tur bija gajeju pareja. bet diezgan bistama vieta.. jo uz tilta ir 70km/h. un nakot leja,reti kurs tur met pie zimes uz 50km/h. pluss vel 4ras joslas.  Man ir slinkums iet lidz luksaforam un tad tadu pasu gabalu atpakal,lai noklutu parka..  Jurmalas domei vajadzeja tur ierikot gajeju pareju ar luksaforu. Jo Esmu pamanijis,ka daudz berni skien uz parku pari celam. Ipasi vasara

3 0 atbildēt
Es pagājušo gadu redzēju kā Ādažos kaķi nobrauc! Pirmo reizi tādu skatu redzēju. Kaķim pārbrauca pāri aizmugurējai daļai tāpēc vēl dažas minūtes bija dzīvs. Viņš vēl mēģināja piecelties kājās, bet vairs nevarēja, jo bija jau paralizēts. Diemžēl viņu piebeidza nākošā mašīna!emotion Pēc tam to kaķi sētnieks gāja ar lāpstu kasīst no asfalta nost.
3 0 atbildēt

ņehu* vazāties pa vietām ,kur brauc automašīnas

2 1 atbildēt

Spriedelējumus, kas ko glāsta atstāj sev. Es braucu ar auto ilgus gadus un ir bieži bijis Rīgā, kad ielas vidū kāds stāv, jo sadomājis iet pāri. Diemžēl cilvēkam nav rentgena redze un tādus stāvētājus pamana tikai tad, kad priekšā braucošais krasi met sāņus - tādās situācijās pietiek acis nomirkšķināt, lai paķertu līdzi, jo ceļa vidū neviens negaida, kad kāds stāvēs.

1 1 atbildēt

Kur jasteidzas ????  Nedoma, pasi vainigi

1 1 atbildēt