local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvnieki, kurus mēs ēdam | Vai vardarbība ir normāli?29

83 4

Gribu pabrīdināt jūs, ka šis video satur daudz nepatīkamus kadrus. Tāpēc ja jūs esat jūtīgi pret vardarbību, lūdzu neskataties tālāk!
Šājā video es gribu ar jums padalīties ar to kā izturās pret dzīvniekiem fermās un fabrikās.

83 4 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Protams protams parāda pāris piemērus, kur Idiots nemāk nokaut dzīvnieku, vai Indutriālo lopu un putnu audzēšanu, un mums visiem tagad ir kopīgi jāsāk šausmināties, gaļas ēsšana ir jāaizliedz. Visi tagad rīsim tikai zaļbarību.. Kamēr lielās pārtikas industrijas sitīs plaukstas.... Kapēc sitīs. Padomāsim..

Gaļa, Olas, piens, un visi produkti kas nāk no Dzīvniekiem ir ļoti nozīmīga tirgus daļa, šīs pārtikas ražošanu ir ļoti grūti kontrolēt, ja cilvēkam ir ganām pulks tad viņš šo ganāmpulku var pavairot. Atšķirība piemēram no graudu kultūrām kur sēkla ir jāpērk katru gadu, un ir pat izveidoti hbrī kur pats augs dod graudu bet tas grauds nedīgst. Ideja ir sekojoša vienkārši izspiest dzīvnieku produktus vai vismaz samazināt to patēriņu Lai augu valsts produkti aizņemtu maksimāli daudz tirgus, lai pēc tam ar pārtikas produktu cenām varētu vieglāk manipulēt.. Jo cilvēks ēst grib vienmēr...

Es piekrītu ka Rūpniecikā dzīvnieku audzēšana ir Pretīgs pasākums... Kad vista ne reizi nav kašājusies smiltīņās, govs kas nav nekad ēdusi svaigu zāli, vai cūka kas pat sauli nav redzējusi, tas ir necilvēcīgi..

Taču uzskatu ka Fermas kur ir kādas 200 govis ir normāls pasākums, kas slikts ja kāds sev laukos tur pa kādai cūkai vai vistiņai, tā ir lauku dzīve, tas ir darīts gadu tūkstošiem..

Ja kāds man te grib iestāstīt ka graudkopība nodara mazāku ļaunumu lai padomā vien vēlreiz. Cik kustoņu aiziet bojā, Lauku pastrādes procesā ti. Miglošana aršana kultivēšana.. Mežu izciršana... Cik daudz Meža zvēru būtu janogalina lai novērstu kultūru postīšanu??

Visa šī vegānisma propoganda ir GALĒJĪBA... Un Galējas nostājas nav NORMA... Tā ir tikai demogoģija..

12 0 atbildēt

Tāda necieņa vnk pret tiem dzīvniekiem. Kaut kā esmu  dzīvojusi laukos, tur bija tomēr lielāka cieņa pret kaujamiem lopiem pat  a te viņus mētā kā pēdējos sūdus.

6 0 atbildēt
Kad būs izgudrota mākslīgā gaļa tad cilvēki dzīvniekus vairs nekaus!!!Bet,cūkām ar laiku varētu notikt evolūcija un viņas tad redzēs kā cilvēki pret viņām ir nežēlīgi izturējušies,līdzīgi kā vācieši pret ēbrejiem!!!Cūkas noteikti pret cilvēci taisīs Nirnbergas tribunālu numur2!!!
7 2 atbildēt

Es jau pats nekautu dzīvniekus, bet ja reiz kāds to jau izdarījis, tad būtu grēks laist zudumā gaļu.  emotion 

4 0 atbildēt
Cilvēkiem vajag apzināties, kā strādā gaļas industrija. Daudziem tiek ielikta bilde, ka dzīvnieki laimīgi dzīvo fermās. Es pati esmu veģetāriete jau vairāk par gadu. Tas ir arī daļēji, ka gaļas kavlitāte kā tāda ir pasliktinājusies, jo šiem dzīvniekiem arī grūž antibiotikas un citas ķīmijas. 🐄
4 0 atbildēt
Šādas masveida dzīvnieku audzētavas vajadzētu aizliegt ar likumu. Galvenokārt par necilvēcīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, bet arī tāpēc ka puse no šīs gaļas vienkārši aiziet zudumā,ko lielveikali vienkārši izmet miskastē, jo nevar notirgot laikus. Un nemaz nav nepieciešams tik milzīgs gaļas produktu daudzums. Pareizi autors saka, ka derētu atbalstīt mazās saimniecības, kur dzīvnieki ir aprūpēti un dzīvo brīvībā. Gaļai, olām un pienam ir pavisam cita garša un kvalitāte ja dzīvnieciņš dzīvojis brīvā dabā un nav bijis grūzts iekšā ar antibiotikām un augšanas hormoniem jau no pirmās dzimšanas dienas.
4 0 atbildēt

noderīgs video. derētu aizdomāties visiem. pluss no manis. emotion

3 0 atbildēt

Tas nav nekas jauns. Nu žēl ko lai vairāk saka, bet kotletes šā vai tā man garšo un garšos.

3 0 atbildēt

Ēdiens ir ēdiens, man īšti nepiš kādos apstākļos tur lopiņš dzīvojis, galvenais ka gaļa un pārējie produkti labi. Bet es labāk izvēlos tomēr nopirkt tirgū gaļu, kur +/- var uzzināt kas un kā, cik dzirdēju, tad vācijā tie kas audzē un kauj lopus (mazie fermeri) tie var daudz uzpelnīties uz tiem, kam interesē kā dzīvnieks tur dzīvo un tā tālāk.

Ēdiens ir ēdiens, teikšu tā, ja ir interese par to kā ēdiens ir dzīvojis, droši jautājiet tirgū tiem cilvēkiem, varbūt pat labākajā gadījumā viņi piedāvās arī parādīt kā tur lopiņiem ir. 

2 0 atbildēt
Kaut kāds idiotisms, parāda kaut kādus ārvalstu fermu materiālus, kur cilvēkiem vispār nav nekādas ētiskās normas un tagad nu traki šausminās. A tu zināji, ka tu zāli pļaujot nodari pāri zālei? Augiem arī sāp
2 0 atbildēt
Vispretīgāk ir ēst dzīvnieku bērniņus,kā jēriņus,teliņus un mazos sivēnus!!!emotionNez,kā justos sieviete kad viņai citplanētieši atņemtu bērnu un viņas acu priekšā to bērnu aprītu ar gardu muti??!
2 1 atbildēt

Negribi neēd to gaļu, rij savus dārzeņus, bet atceries, ka tie arī ir dzīvi organismi un tu tik un tā esi slepkava.

1 0 atbildēt
Esmu veģetāriete emotion
1 0 atbildēt
Es neēdu,GOVI,ZIRGU,KAZU,AITU,JĒRU,PIENA SIVĒNU,SAMU,ČŪSKU,SUNI,KAĶI,TRUSI,ZAĶI,PĒRTIĶUS,ZILONI,ŽIRAFI,OPOSUMU,ŽURKAS,NĪLZIRGU,ALIGATORU,PELIKĀNU un VAli.Pārējo es visu ēdu kā šņakst vien!!!Ā,vēl es ezi arī neēdu!
0 0 atbildēt

Jā, ok, neatbalstu. Bet tik pat labi varētu celt traci par skumbriju zveju ar tīkliem, kur izceļ ārā veselas ģimenes, no kurām atšķir bērnus un izmet miskastē, jo nav atbilstoša lieluma (vai samaļ kotletēs, nezinu   emotion  .)

vai, ja muša jums visu laiku lidinās apkārt un reālu ļaunumu nedara, bet jūs viņu nositat un aizsitat ar knipi kaut kur tālāk.

Tad vēl akvārija zivtiņas, kuras nekad nav redzējušas ezeru, visādi kāmīši un jūrascūciņas...

Te jau var prātā sajukt, lai kādu dzīvnieku/kukaini/zivi neapvainotu un izturētos pret to ar cieņu (pirms nokaut vai nolaist podā)

0 0 atbildēt

man personīgi vienmēr prieks, kad redzu livelīkeriešus vārāmies par kaut kādu kucēnu, kuru izliek uz ielas stendes. cūkas ir gudrākas par suņiem (laikam izšķīra no sociālās empātijas smth google). man iet apmēram tā suņi < amerikāņi < cūkas  pēc iq

0 7 atbildēt