local-stats-pixel fb-conv-api

jampampiņš ar ferrari ietriecas taksī18

79 33

taksometra vadītājs un pasažiere gāja bojā. ferrari pasažiere un motociklists kas arī bija iesaistīts avārijā izdzīvoja.

ferrari vadītājs pagalam, labi ka tā. lai viņam smagas smiltis. not rest in peace. tāpat visiem ānusiem kas iedomājas ātri braukt ar savām debilajām kastēm uz riteņiem.

pārējiem vieglas smiltis.



79 33 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

- par tizlu tekstu sākumā. Brīžiem vajadzētu arī padomāt ko runā.

18 1 atbildēt

- par autora idiotismu

12 2 atbildēt

Ar šo rakstu parādiji netikai tā šofera līmeni, bet arī savējo.

10 0 atbildēt

Nu jebaķ.

2 0 atbildēt

Vairaak kaa nepaveicaas.

0 0 atbildēt

Oh, shit... :(

0 0 atbildēt

Kur šitā pa pilsētu var nesties tas jau tuvu pie 200 km/h vilka!

0 0 atbildēt

un ko tas deva ? ej sienā iebrauc ja gribi nosisties, bet nu tā tāpat nav jārunā.

0 0 atbildēt

Protams Ferrari vadītājs ir vainīgs, bet šoferis arī idiots - nepievērš kas notiek citās puseš, tikai brauc uz priekšu. Vienmēr vajag pārliecināties par visu, pārāk daudzi idioti uz ceļa ir tapēc nekad neko nevar zināt un jābut piesardzīgam.

0 0 atbildēt

aazis tu esi koncenijs !

0 0 atbildēt

Katru dienu notiek avārijs. Gan neuzmanības dēļ, gan pārāk ātras braukšana,s gan dzerājšoferu pārdrošas braukšanas rezultātā. Tikai tādēl ka šajā avarijā ir Ferrari uzreiz jāpriecājas ka cilvēks ir miris? Diskutabls jautājums, kurš šajā gadījumā ir jampampiņš.

0 0 atbildēt

lieki piebilst, ka tas ir viens no dārgākajiem un jaudīgākajiem ferrari. Nu būtībā jau lai brauc ātri ja grib, problēma ir citu satiksmes locekļu apdraudēšanā. Ja šādi pārgalvji paši sitas nost, lai jau, bet nevajag raut citus līdz. Līdzīga situācija ir šiem motociklistiem, kas raujas uz ~150 pa centru, nez vai viņi apzinās to, ka ja radīsies avārijas iespēja, avārija ir garantēta, jo nobremzēt tik ātri vienkārši nav iespējams

0 1 atbildēt

Un tas kurš nofilmēja arī pajobaks, notiek avārija bet šis pohujā brauc projām. Īsts kretīns, varbūt kādam viņa palīdzība būtu noderējusi.

3 5 atbildēt

lai viņam smagas smiltis emotion

1 6 atbildēt