local-stats-pixel fb-conv-api

Zivju lietošana uzturā ir veselīga vai tomēr bīstama?!7

75 0

Tev garšo zivis? Jo īpaši kāda lašmaizīte ar sīpoliņu, pipariņu un citronu?

Vai Tu ēdot šo pašu lašmaizīti, piemēram, aizdomājies no kurienes nāk šī zivs un kādos apstākļos tā ir augusi?

Protams, ikviens uztura speciālists Tev pateiks, ka zivs ir veselīga, jo satur neaizstājamās Omega-3 taukskābes un protams, arī ir gardas.

Pēdējo 40 gadu laikā zivju patēriņš pasaulē ir dubultojies, bet ņemot vērā, ka zivis tāpāt vien tāpēc nesāks vairoties un augt ātrāk, talkā nāk zivju fermas, tai skaitā tepat netālu esošās zivju fermas Eiropā. Jā, šis video nebūs tikai par to, kā viss patiesībā notiek Āzijā vai citur pasaulē, bet tepat, pie mums Eiropā, tepat Baltijas jūrā.

Un ne jau vienkārši audzējot vairāk zivis, bet barojot tās ar barību, kas veicina ātrāku augšanu, antibiotikām, kas nomāc saslimšanas, jo zivju uz fermu kvadratūru ir daudz pa daudz un nemaz nerunājot par ķīmikālijām, kas tiek pievienotas ūdenim un finālā, gribot, negribot nonāk zivju organismos un uzkrājas tās audos, jeb vienkārši runājot - filejiņā.

To cik nopietna ir visa šī lieta pierāda arī tas, ka zinātnieki, kuri uzdrošinās veikt pētījumus par tajā pašā valstī vai saistīto uzņēmumu fermās notiekošo zivju audzēšanas jomā, īsā laikā vienkārši paliek bez darba.

Protams, vai ticēt katram vārdam, vai būt kritiskam pret jebkuru sniegto informāciju ir Tava izvēle! emotion

75 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Statistika atbild visabāk uz šo jautājumu - cilvēki, kas bieži ēd zivis, ir veselīgāki un nodzīvo garākus mūžus. Bet vienmēr jaatceras - visu lietot ar mēru un ievērot dažādību.

13 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts  emotion 

8 0 atbildēt

Kāda starpība vai es ēdu to pārstūķēto zivi, vai kaut ko citu, kur ir n-tās ķimikālijas klāt.

8 0 atbildēt

Dziivot ir kaitiigi, no taa mirst emotion

5 0 atbildēt
Man tāpat negaršo zivis...
0 0 atbildēt

Ja Tu draudziņ zinātu no kā taisa desas. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt