local-stats-pixel fb-conv-api

Veģetatīvā distonija!13

Labdien!Šis raksts būs par veģetatīvo distoniju,diemžēl tā arī ir man un var piemeklēt jebkuru.Kas tā tāda ir ?Neteiksim ka tā ir slimība,bet labs nekas nav.Īsumā pastāstīsu kā tas ispaužas.

*Baiļu sajūta,kura uzropdas pati no sevis.

*Tāda sajūta ka jebkurā brīdī apstasies sirds.

*Liekas ka nenokļūsi no punkta A-Z .

*Patstāvīģi galvas reiboņi un nedrošibas sajūta.

*Brīžiem grūti komunicēties ar cilvēkiem un ir tādi kā nelieli atmiņas zudumi.

*Dažreiz sākas panikas lēkmes.

Tie ir galvenie faktori,kuri izpaužas!

Es domāju ka šis raksts var noderēt jebkuram,es to tagat pats cenšos pārdzīvot un dodu dažādus padomus kā tikt vaļā no VD,Brīžiem arī liekas ka var sajukt prātā,visas skaņas sāasinātas,cilvēku pūlis utt,bet labā ziņa ir tāda ka sajukt prātā nevar jo tā nav centrālā nervu sistēma,bet gan cita nervu grupa!

Pie tādas kaites var tikt,tie kuri daudz domā,vai ir pārslogots prāts,sportisti,deputāti un biznesmeņi,kā arī vienkāršie cilvēki kuri daudz uztraucas par dažādiem sīkumiem.Es domāju ka nēesmu es tāds vienīgais šajā portālā tāds un tādu kaiti nenovēlu nevienam,jo ārstēt viņu ir grūti,jādomā pozetīvas domas un jāmaina viss iepriekšējais dzīvesveids.

Kādi ir veģetatīvās distonijas ārstēšanas pamatprincipi?

Tā kā veģetatīvo distoniju nav iespējams noteikt ar kaut kādām analīzēm vai pēc izmeklēšanas un šī kaite izpaužas katram cilvēkam individuāli atkarībā no tā, kura no organisma sistēmām reaģē visstraujāk un ir visjūtīgākā, tad arī ārstēšana ir katram sava, specifiska. Bieži vien par veģetatīvās distonijas esamību ārsti spriež pēc pacientu sūdzībām. Pēc vairāku terapeitu atsauksmēm un pieredzes, ja tiek novērotas vieglas vai mērenas pacientu sūdzības, tad ļoti labi palīdz vienkāršas terapijas metodes tādas kā pilnvērtīgs miegs, mērena fiziskā aktivitāte, pareiza un sabalansēta ēdienkarte (daudz augļu un dārzeņu), negatīvu ieradumu atmešana un, protams, nepieciešama laba un galvenais regulāra atpūta. Cilvēkiem, kas cieš no veģetatīvās distonijas diezgan nopietni un smagi, ārsti pat nozīmē nootropos un nomierinošos zāļu līdzekļus. Tāds ārstēšanas kurss ilgst pat pusgadu un vairāk.

Ja jums ir veģetatīvā distonija - Kādus nomierinošos līdzekļus ieteicams izvēlēties?

Atnākot aptiekā, var ieraudzīt ļoti lielu dabisko nomierinošo preparātu klāstu. Vai visi aptiekā piedāvātie preparāti ir tik labi un efektīvi? Nē! Priekšroku vēlams dot kombinētiem preparātiem, kuru sastāvā būtu ne tikai kāds viens baldriāna ekstrakts, bet vairāki ekstrakti (un tieši ekstrakti) ar nomierinošo iedarbību, vitamīni (sevišķi B grupas vitamīnu klātbūtne, kas ļoti labi stabilizē nervu sistēmas darbību) un bioloģiski aktīvās vielas, kas piedalās nervu sistēmas darbības regulācijā un tās stiprināšanā. Pie tādiem kombinētiem preparātiem arī pieder Nervostrong. Nervostrong ir ļoti plašs sastāvs, kas spēj iedarboties uz vairākiem nervu sistēmas regulējošiem darbības mehānismiem, nodrošinot efektīvu iedarbību, lietojot ilgāku laiku. Nervostrong nomierinošo augu ekstrakti nomierina, relaksē nervu sistēmu un mazina spriedzi. B grupas vitamīni un magnijs stiprina nervu sistēmu un paaugstina nervu sistēmas izturību pret stresiem un nervu pārslodzēm. Neaizvietojamā aminoskābe L-triptofāns nepieciešama „laimes hormona” serotonīna un „miega hormona” melatonīna sintēzei, kas uzlabo garastāvokli, noskaņojumu, miegu un palīdz uzturēt pozitīvo skatu uz dzīvi.

Ceru ka raksts jums patika un cenšaties dzīvot pozetīvi :)



54 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Vēl labi palīdzot krievu zāles ''Pohuīns'' kā arī vecai labais ''Fuckitall 100Mg''

8 4 atbildēt

otelloemotion

3 1 atbildēt

Panikas lēkmes man ir bijušas un ne tikai! Pasaki man cik daudz es tev varu ticēt ?

0 0 atbildēt

ES IESAKU DIVLITRĪGO GARO..UN NAV NE DISTONIJAS NE DIRSTONIJAS..!

 

MAZĀ FAKĀ!

1 1 atbildēt

lol. man bērnībā (pirms 25 gadiem) teica, ka man esot šitāda distonija emotion tā arī toreiz nesapratu, ko tas nozīmē. katrā ziņā nekā no minētā man nav bijis...

0 0 atbildēt

Nesāc tik raudāt!

0 1 atbildēt

Phe, besī, ka katram slaistam, vai kkādai riebīgas dabas maitai uzstāda kkādas, ķip lielās briesmīgās slimības utt... un atkal žēlojamies un mēģinam pievērst uzmanību tikai sev. Pēc tam var stāsīt njā, man ir tāda un tāda kaite, tāpēc es nevaru darīt to un šito, tāpēc es kretīniski izturos pret citiem un tāpēc es tgd raudu par to, ka kaimiņu Pēterītis ieguva labāku atzīmi utt.. Murgs! Tās tik lielākoties ir čīkstuļu, nīkuļu un žēlabainu smilkstekļu slimības. Iedomas! Aiziet vnk parunā ar psihologu, iemācīsies saprast sevi un viss, loģika. Konkrētas slinkuma un kretīnisma attaisnojums. Un es te nerunāju, par cilvēkiem, kas tiešām smagi strādā, stressa ir bez gala un kuriem beigās ir kkas ko teikt par savu veselību. Pārējie vnk ir simulanti, lai attaisnotu savu slinkumu, riebīgo raksturu.

4 10 atbildēt