local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tu domā, ka māki dejot?10

124 16

Šeit ir tikai labākie no labākajiem, viņiem jamāk dejot pilnīgi visi deju stili, lai varētu pat tuvumā tikt līdz pusfinālam.

Visinteresantākais ir skatīties protams pirmās atlases, kur parādas fantastiski talantīgi dejotāji un kuri pat ir izgudrojuši pilnīgi jaunus deju stilus. Diemžēl lielākā daļa, lai arī cik labi būtu netiek tālāk, jo nemāk dejo arī citos stilos.

Liels pluss šim šovam, ka žūrijā pārsvarā visi ir profesionāli horeogrāfi un saka visu ko domā, jo viņiem tiešām ir jaizvēlas labākie no labākajiem, atšķirībā no sviestainajiem ".. Got talent" šoviem.

Ja patīk dejot vai izbaudīt dejošanu, tad 100% šis šovs ir jaredz! emotion







124 16 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

To 2. video es jau esmu pirms tam redzējusi. Vienmēr fascinējuši tās sievietes smiekli. :D

8 2 atbildēt

Šis deju stils ir ideāls (no mana skatījuma). 2.video esmu daudz reizes redzējis. Bet runājot par pirmo video, tiešam nelikās kad viņš būs tāds.. kā lai pasaku drošvien paši sapratīsiet. emotion

2 1 atbildēt

par pedejo video esmu vnk sajūsmā emotion

2 1 atbildēt

love this show emotion

1 1 atbildēt

autor,saliec vismaz komatus...

0 1 atbildēt

Es to meitieti ballē, laikam, nelūgtu uz deju emotion

0 1 atbildēt

1. video es nogriezu skaņu un fonā uzliku dupstepu - un tad tas bija AWESOME!!! emotion

1 3 atbildēt

Kādreiz nodarbojos ar dejām-Tautiskām,sporta,modernajām,bet ja tev žūrija sēž redaktors no Kurzemes vārda,domes deputāts un kautkada šmara kas laiza viņam olas,tad kāda sūda pēc ir tāda žūrija kas neko nesaprot no dejām,bet vērtē vels zina ko,tapēc Latvijā līdz tādam līmenim tālu. Par video +

4 9 atbildēt