local-stats-pixel fb-conv-api

Vācijā liesmas aprij bēgļu centru – pūlis sajūsmā gavilē un pat kavē tā dzēšanu!56

Saksonijas pilsētā Vācijas rietumos aizvadītajā nedēļas nogalē bēgļu centrā izcēlies pamatīgs ugunsgrēks, par ko sajūsmā esot gavilējis aculiecinieku pūlis, ziņo The Independent.

Likumsargi norāda, ka ugunsgrēkā neviens necieta, tomēr bariņš cilvēku to vērojuši “izsakot noniecinošas piezīmes un izrādot neslēptu prieku”.

Trīs cilvēkiem tika pavēlēts pamest notikuma vietu, bet vēl divi tika apcietināti par dzēšanas darbu kavēšanu.

Izmeklētāji uzskata, ka ugunsgrēks ticis izraisīts ļaunprātīgi.

Nav zināms, kad ēka varētu tikt atjaunota. Saksonijā bāzējas anti-imigrācijas grupējums Pediga.

Pilsētas iedzīvotāji jau iepriekš bija izrādījuši neapmierinātību par bēgļu izmitināšanu viņu pilsētā, bloķējot pat autobusu, kas pārvadāja bēgļus:

516 1 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

A nafigam ugunsdzēsēji brauca? Būtu pateikuši, ka pa ceļam vākā uzmeta, aizkavēsies, lai nav tie smirdīgie teroristi jāglābj. Ne visi, protams, ir teroristi, bet tas, ko viņi darīja un darīs ar Eiropu ir kaut kas reti tizls.

7 1 atbildēt
The roof is on fire!
4 0 atbildēt

Nu ja jau friči negrib pieļaut dzēšanu atliek tikai Angelai personīgi uzčurāt lai apdziest. Bet atmetot jociņus, ko gan citu tie dvieļugalvas gribēja pēc Ķelnes jaunā gada?! Lai priecājās ka pažarnieki ūdeni ar degvielu nesajauca nejauši.

2 0 atbildēt

Es piemēram nedzīvoju sīrijā, un man par to mēslu bedri naw jāatbild, kur cilvēki, nē nebūs pareizi, kur mežoņi , kā lopi kas nokāpuši tikko no koka un dodas laimei pretī...kuri pieraduši darīt......neko.

un padomā tagad loģiski - kāpēc Eiropas Savienībai būtu jāuzņemas kkādas saistības??? Ja karu sīrijā uzsāka ASV, tad lai ASV arī savāc tos savus 'bēgļus'.

Un par slinkumu, vai tu esi dzirdējis, tie kuri ir Latvijā strādā vai integrējas sabiedrībā....nēē.

Latvija tik dod pabalstus, un tādus pabalstus, kādus pašiem Latvijas pilsoņiem nedod.

2 0 atbildēt

Uz laipnu sagaidīšanu eiropā var vairs necerēt (lielākoties), tākā...

2 0 atbildēt

Šeit 9 no 10 cilvēkiem pat ziņas nav papūlējušies palasīt pirms kādu linčo... ļoti saturīgi komentāri. Kauns par mūsdienu jaunatni...

1 0 atbildēt

kurs var man pateikt ko vini tur blava uz viniem

0 0 atbildēt
Tas nu gan nebiij smuki, cilveeks vai kaadas tautiibas vins buutu vins tomeer tik un taa paliks cilveeks. Un ne visi imigranti uzreiz ir teroristi
4 5 atbildēt
Beerni neskaitaas cilveki? Ziidainiem arii jaiet karot?
1 3 atbildēt
Bet ne visi viņi ir vienādi, izvarotāji un hvz kas vēl ir vīrieši starp melnajiem, tos jau jāsit, bet bērni un sievas, kā arī pensionāri, nav vainīgi! Nav visus jānonicina, paši esam ne labāki, arī starp mums, mūsu pašas tautas pārstāvji ir tādi paši, kā viņi!(Jus sapratat par ko es domāju)
2 4 atbildēt
Ja godīdi, es neatbalstu bēgļus! Bet viena izdarībās nevajag visus vainot!
11 13 atbildēt

Mēs neesam labāki par tiem, kurus nosodām. 

1 10 atbildēt

Tikai barbari par šo priecājas.

1 16 atbildēt