local-stats-pixel fb-conv-api

Urļiki uzbrūk Latvijas policijai!39

70 5

Sveiki spoki! Visiem zināms kas ir ''urla''. Šajā video ir redzams kā bars urļiku ubrūk valsts policistam! Tas nez kapēc neko nedata emotion . Citus manus raxtus skaties manā profilā!



70 5 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Krievi ir stulba tauta!!!emotion

38 6 atbildēt

Kā man besī šitie cilvēki, dirš par latviešiem, bet nesaprot, kurā valstī viņi atrodas.

20 1 atbildēt

Šoreiz tā prasijās pēc "Alfas" ar visām no tā izrietošajām sekām.

18 0 atbildēt

Beigās labi vareja redzet sejas tiem pidriem.... - krievu mentalitate, viens pats piedirš bikses ieraugot ka kaut kas briest, ja savacas apmēram 3 pret vienu tad tadi varoņi ka tik turies. ! Sakaļu un gļēvuļu nācija !!!!

18 5 atbildēt

Visus tos sūdus vajadzētu arestēt.

12 0 atbildēt

LOHS

6 1 atbildēt

Iedomājies sevi policista vietā - vismaz 50 cilvēki apkārt, no tiem 2/3 ir vīrieši. Uzbrūc tam, kas tev bauc augumā un tad vēro kā visi metās tev krāgā. Ments darīja pareizi, ka neko nedarīja citādi būtu līdz nāvei piekauts! 

2 0 atbildēt

visiem shitiem izaardit purnus un nosliicinaat daugavaa! smird tak visi krievi un vinju naacija! tas cilveeks izdomaas gaazi kas noindes tikai krievus dabus nobela premiju un karaljvalsti

1 0 atbildēt

un krievi, vel brīnās, kapēc visur viņus ienīst,, mongoloīdu, mēsli

1 0 atbildēt

Ko Jūs te cepjaties ... krievi dzīvo paralēli mums un viņiem pat nav vajadzības zināt Latvija vai Krievija, jo tas neko viniem nemaina ... Arī nav vajadzības mācīties LV valodu. Un par cik tagad SC ir pie varas šādi atgadījumi nebūs viens vien.!

0 0 atbildēt

NAV KO LATVIESHU PUNCIESHIM LIST KUR NEVAJAG. LAI EJ LAUKOS GANIT CUKAS UN KO JUS LATVIESHI TUR VEL GANAJAT UJOBKI!!

0 0 atbildēt

Huli musura :D

0 0 atbildēt

redzētu kā viņi dziedātu ja beretes atbrauktu nav vārdu par šitādiem lohiem

0 0 atbildēt

Bļe ka šķaidītu tam pidaram ģīmi kuram kamera rokās.vnk riebumu stulbā krievu mauka uzdzina.

0 0 atbildēt

Ments laikam samīzās ka no viņa speķi neizsit laukā  laikam un tie video autori pret izlietni atdauzīti dzīves pabiras un neko vairāk šeit neredzu jēgas ko teikt. Un tā kā te viens minēja , ka krievi ir stulba tauta, tad tā gluži taisnība nav, vairāk kā puse no tiem mēsliem nemaz nav krievu tautības, vienkārši par tādiem izliekas kaut arī patiesībā viņi bija, ir un būs nekas vairāk kā sabiedrības samazgas. 

0 0 atbildēt

uz suudiiga menta uzraavaas. buutu traapiijies kaads no tiem shirminiekiem, kas apsardzee klubos piestraadaa un buutu paaris uzrljiki bez zobiem palikushi, paareejie samiizushies beegtu

0 0 atbildēt

pidar prodactions

0 0 atbildēt

Dauņu bars 

0 0 atbildēt