local-stats-pixel fb-conv-api

Tev nozaga pusdienas? Iedod pa galvu! Pamācība138

147 60

Tev nozagad pusdienas skolā? Iedod pa galvu, lai vairs nezog! Šeit parādīšu pareizu paņēmienu, kas tevi pataisīs par sitēju!

147 60 138 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 138

0/2000

Sūds, kā vienmēr!  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

22 4 atbildēt

pēc šiem video izskatās ka jūs bieži pa smadzeni esat dabūjuši

18 1 atbildēt

idioti

14 2 atbildēt

Jums laikam bieži tās pusdienas atņem

15 3 atbildēt

kruta!tagad sīkie saskatīsies šo hu*ņu un sāks skolā tā darīt..aizies mājās ar zilām acīm...debīliķi jūs abi esat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14 3 atbildēt
Trulums nu pilnigs trulums. Vitu emotion
10 0 atbildēt

Njā, degradācijas pakāpe 99%

11 2 atbildēt
Raxts huinna.
9 0 atbildēt

Es piesakos brīvprātīgi.Noorganizējiet cīņu un es piedalos.

Labprāt jūsu sejas pataisītu tiešām Fun!

8 0 atbildēt

lūzers esi tu sīkais muļļa..fanshit mēsls nekas vairāk..degradē tādus kā tu..prāts jums nav un nebūs..tikai var dzirdēt sūdus no tevis sīkaļa .filmas sācis te vēl pieminētemotion atsaldeņi esat kopa ar sūda funshit!!!!!!!!!!!!!! emotion 

10 2 atbildēt
Zini ir tads teiciens ka ir cilveki kuriem nesanak un labi vien ir ka viņiem nesanak. Taka vajadzetu klapet ciet šo boditi.
8 0 atbildēt

aizej paārstējies slimais loh!!!ienācis pi*ar* un tēlo varoni šeit...atsaldenis totāls esi..tēlo baigo izsitēju..var redzēt pa ko funsūds pārvērš cilvēkus tados debīliķos kā tu...

7 0 atbildēt
Nesaprotu tevi tu te lamajies tapec ka tev ir mazs krāns vai tapec ka tev vienkarši pratiņš nau. Žēl man tevis , to jau es vislaik meģinu pateikt ka viņi to peleko šunu tik trulina un nu tu esi lielisks piemers tam. Žēl ka ta un pieļauju ka tev vairs talak tads izglitots un pratam sarežģitu darbu neredzet. Bet nu varbut tu nemaz tadu nevelejies un viņi tev atviegloja dzivi , vienkarši notrulinaja tik talu ka tev vairs nau izveles ka tikai darit pratam ļoti ļoti vieglu darbu. Ja tev vispar bus darbs.
6 0 atbildēt

trekns mīnuss nopelnīts (y)

7 1 atbildēt

  Atpazinu sejas vairāk neskatījos...

5 0 atbildēt

Reāli pietiekami daudz info esi jau devis.

Gaidu aptuveni 92kg smagu zemnieku,kas nodarbojas ar vīngliemežu pārdošanu,vai varbūt pat audzēšanu un dzīvo velns viņu zina,kur!

5 0 atbildēt
Es jau neesu krievs. Nu ja tas tik dēļ tā ka vienreiz tavu fftv pastijos un jau stulbaks paliku tapec vairak neskatos viņus. Nu tava gramatika ar tapat ir zem katras kritikas , nu tu esi ritigs paska
6 1 atbildēt

Jā, šeit mēs redzam pie kā noved ilgstoša FFTV videoklipu skatīšanās...

Pilnīga degradācija!

6 2 atbildēt

Kāds tu cēlsirdīgs, vienmēr visus palaid vaļā... Nu protams! Pastāsti mums visiem, kurus heiterus tu jau esi tā saspiedis, ka viņi palikuši sarkani kā Lollipops? Tikai bez fleitēšanas un fantazēšanas. Nopietni, pastāsti!

4 0 atbildēt

tev fetišs uz govju slaukšanu vai vnk patīk kko raustīt??? 

pārējais ko pateici tukša diršana no interneta kaujinieka mutes, kā lielākā daļa tavu komentāru

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »