local-stats-pixel fb-conv-api

TOP-10 (2012) Valstu militārais spēks.15

Šis raksts laikam vairāk būs domāts puišiem un tiem kam patīk vērot pasaules attīstītākās armijas.

Šī ir tikai statistika un militāro mantiņu skaits,bet reālo spēku izjustu tieši karā.Es varu nosaukt daudzus piemērus kur mazākie vinē lielākos.

Pieņemsim kautvai Latvija kad cīnijās pret Bermonta armiju,mēs bijām 10 x mazāk nekā viņi un mūsu seči uzvarēja to cīņu.

Otrs piemērs vācija..pirms sākās ww2 viņi bija pliki un nabagi,franči viņiem atņēma ogles,līdz arto viņiem nebija siltuma un uz vāciju skatijās kā uz zemāko škiru,nu un tālāk mēs jau visi zinām ko vācija izdarija,cik veikli un ātri,to pašu poliju ieņēma nedēļas laikā,pat bez kara..

Domāju ka šajā statistikā trūkst Irānas,tā noteikti varēja ierindoties top-5 ,kā arī z-koreja.

Ceru ka jūs arī izteiksiet savas domas,kuriem šī lieta aizrauj.

zemāk ievietoju vēl 3 video ar top,spēcīgākajām valstīm.

Ceru ka patika raksts un šī diskusija.









66 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Pa visu šito piķi varētu pasaules trūkumcietējus pabarot

7 0 atbildēt

lai gan nesu nekaads krievu fans jaatziist ka krivu militārie nezīmējas ar savu tehniku.. amerikaani visu laiku meras ar pimp..... bet kad saliidzina kas medijos ir pieejams un cik daudz no krieviem un no asv var redzeet tendenci ka no krievu militarajam tehnikam paradas vai nu shiti ( nerealistiski prototipi vai) vismaz 5 gadi veci tehnikas briinumi... turpretii asv visu laiku ziimeejas ar tehniku... ko es gribu teikt ir tas ka patiesiba krievija ir leilaka zeme ar vairak resursiem ka asv un ar lielaku teritoriju kur nosleept militaros oblektus( vairak neapdziivotas platiibas krievijaa) liidz ar to var secinaat ka skaitli par tehnikas esamibu un vienibu skaitu ir sagroziiti uz leju ( krieviem) bet asv visu laiku staipa kranu un tiem skaitli ir uz augsu....

3 0 atbildēt

Vienīgais no kā ASV baidās ir Krievijas pārvietojamās raķetes kuras transportē ar Urāliem vai Kraziem īsti neatceros...

1 0 atbildēt

A kur tā mēs esam? Ā pareizi mums tak trīs tanki viens šauj, otrs rūc un trešais tanks braucemotion  Un taspats t-55 vecais krievu tanks kurš darbojas(cerams)emotion Žēl ka tik bēdīgi, iebrukuma gadījumā ar dakšām jāiet virsūemotion

1 0 atbildēt

Jeburā gadījumā, ASV tehnoloģiju ziņā ar visiem Stealth un Raptoriem ir priekšgalā. Ja arī krievu karavīrs spēj (tjipa) izturēt lielāku salu, ASV pieder tik advancētas tehnoloģijas, manuprāt, ka uzlidinātu gaisā visus urālus, ka pižiki vien nopland. Lai arī Krievija ir liela, IKP un vara ASV ir vairāk. Un pirmajā video varējām redzēt, CIK tad ASV iegulda naudu armijā, ja salīdzinām ar Ķīnu, Krieviju utt.

Kaut vai uz tiem pašiem pavadoņiem un kosmiskajām zondēm ja paskatāmies - Kā ASV ceļo uz Marsu/Mēnesi un kā krievi/ziemeļkorejieši pat mūsu Zemes atmosfērā bez problēmām nevar uzlaist sputņiku, nerunājot par Krievijas epic fail nogādāt zondi uz Marsu - viens liels auč vien sanāca.

0 0 atbildēt

Lai gan krievi ir tikai trešajā vietā, es domāju ka krievu karavīri ir stiprāki, izturīgāki un norūdītāki.

P.s Gribētu redzēt kā Amerikāņi pieveiktu krievus ja būtu karš kautkur ziemeļos kur -40 grādi.

4 15 atbildēt