local-stats-pixel fb-conv-api

Spoku Pilsēta: Paziņojums (Pierādījumi) !!!47

280 13

Pagājušajā nedēļā, kā solīts, devāmies 00:00 uz SPOKU PILSĒTU, divatā, apbruņojušies ar lukturiem, nažiem un kamerām. Gāja FENOMENĀLI, esam šokā no tā, kas tur notika, bet vēl vairāk šokēti pēc tā, ko videoklipos dzirdējām.

Tomēr notika tehniska kļūme, tas ir, videoklips no galvenās kameras izrādījās neatpazīstams, to nevar atjaunot. Tāpēc materiāls ir pieejams tikai otrā kamerā, kur nav tik kvalitatīvs materiāls kā daudzi vēlētos. Tāpēc uzdodam jums jautājumu, vai jūs gribat redzēt pilno videoklipu SPOKU PILSĒTAI? Šajā videoklipā iekļāvām dažus atgadījumus no tā, kas tur notika.

BRĪDINĀM! VĒLAMS KLAUSĪTIES AR AUSTIŅĀM. DAŽI SKAŅAS KLIPI VAR IZRĀDĪTIES PATIEŠĀM BAISI!



280 13 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Jums jāiet vēlreiz un jabeidz mīst botās.....plīiiiiizzzzz!

0 0 atbildēt

par to aukstumu runājot.. nezinu vai tā ir patiesība, bet nu ir teikts tā - ja blakus ir spoks, tad momentā mainās temperatūra un paliek auksts. ar draugiem arī vienreiz gājām uz vienu māju, bet dienas laikā un vienu brīdi bija tāds vējš iekšā un palika tāds auksts un tāda nepatīkama sajūta, kad izgājām arā tur vispār nevienam kokam, neviena lapiņa nekustējās no vēja un ārā arī bija diezgan silts. bet runājot par to vai vajag - jā. 

0 0 atbildēt

Velos.

0 0 atbildēt

Kad jūs bijat tur. nebija loti auksti?

0 0 atbildēt

Nu pēc video es secinu to, ka tur nekas tāds baiss nav. Tā rūkšana man atgādināja siseņus, kas nakts laikā to vien dara. Tie soļi nebija jūsējie? Ja iekšā paliek auksts, tas nozīmē, ka ir caurvējš. Vismaz iepriekšējos Jūsu video esmu redzējis, ka ir divas ieejas. Un pazudušais video nav gadījumā Nokia Lumia problēma?

Nu es vienkārši esmu pa pusei laucinieks un pazīstu dažādas skaņas.

Tas ir tikai mans viedoklis. ;)

0 0 atbildēt

JAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion 

0 0 atbildēt

Esat interesējušies par ēkas vēsturi? ;)

0 0 atbildēt

ar nokia čaļi jāfilmē - ar nokia emotion

0 0 atbildēt
Kuram tad vajag miegu ne?
0 0 atbildēt

gribu redzēt jūsu epiku

0 0 atbildēt

Šādās pamestās vietās ir zema svārstību frekvence, kas arī izraisa baiļu sajūtu. Kas attiecībā uz skaņām, nu ganjau kāds dzīvnieks, piemēram kāds vilkatis emotion

0 0 atbildēt

Neko dižu es tur neredzēju un nedzirdēju tikkai sienāžu sisināšanu un tekošo strautu, kas pa Jūsu domām bija veļasmašīna. Beigās, kad palika augsti domāju, ka vnk. uzpūta nekats augtais vējiņš. emotion

0 0 atbildēt

Bērnudārzs, labāk būtu pēdējo metālu iznesuši. Ja zinātu, ka cik daudz par to varat dabūt naudu, visu ēku izstaigātu nenoraustījušies, te tikai izdomājat paši kaut kādas skaņas!

0 1 atbildēt

Arī esmu gājis spoku medībās. Kautko arī noķēru. emotion

2 5 atbildēt