local-stats-pixel fb-conv-api

Sociālais eksperiments - imigrants sit un pazemo savu sievu PUBLISKI3

43 0

Jūs nekad nevarat iedomāties, kas var notikt jūsu acu priekšā, uz ielas. Jūs gribat, lai pasaule, kas jums ir apkārt būtu mierīga un katrs pa savām darīšanām. Bet ir gadījumi, ka jūsu acu priekšā var būt pazemota un sista musulmaņu sieviete, meitene. Un to dara viņas vīrs, publiski. Jūs to varat iedomāties?

Un citus interesantus rakstus skataties manā profilā!

Te es runāju par ļoti interesantu video YouTube, sociālo eksperimentu, kurš ir veikts, lai paskatītos uz apkārtējo reakciju. Viss ir iespējams, ka arī dzīvē var būt tādi notikumi reālistiski. Noskataties video un pasakat, ko jūs darītu šādā situācijā? Kā jūs rīkotos, ja jūsu acu priekšā kaut kas tāds notiktu? Iesaistītos, ietu garām, palīdzētu? Cilvēki ir dažādi un, domāju, mūsdienās ir ļoti maz cilvēku, kuri palīdzēs cilvēkam. Kamēr cilvēks cietīs tad paies garām tūkstošiem cilvēku. Tad lūk, skatamies šo apkārtējo garāmgājēju reakciju un veidojam secinājumus.



43 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://YouTube
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tas jau ir normāli,ja musulmanis sit savu sievu! Tā viņiem ir ikdiena!

6 0 atbildēt

Mans priekšats par musulmaņu sievietēm dalās. Ja musulmane nevēlas būt šajā reliģijā un darītu jebko, ja būtu iespēja atbrīvoties, tad es uzskatu, ka viņai vajag palīdzēt. Ja musulmane vēlas pielūgt piedrāzsto islāmu un uzskata to par labu sistēmu, tad lai jau , piemēram, sit vien tālāk. Palīdzot cilvēkiem, kas tik akli krituši "reliģijā" ir bezjēdzīgs laika izsķiešanas veids, jo galu galā viņa piedzemdēs vēl sīkus kropļus kas šo reliģiju piekops, un pat iespējams uzspiedīs ar draudiem nākotnē. DIemžēl, esmu meitene un islāms liek man vēl jo vairāk ienīst sevi un manu būtību, jo kā izskatās, es neesmu cieņas vērta. Un tieši visas tās musulmanes, kas redz labu šajā ticībā, liek justies arvien vairāk pēc mēsla. Jo tomēŗ, es nevēlētos vienu dienu savu dzīvi beigt ar pašnāvību, lai izvairītos no situācijas, kur mana veselībai un ķermenim (potenciāli izvarošanas vai uzbrukuma gadījumi, jo es viņu galvās izskatītos par prostetūtu un "uzprasītos"emotion, pazaudēt savas cilvēktiesības un būt mazvērtīgāka par vīrieti, un dzīvot aizliegumā izbaudīt dzīvi, kamēr tie kropļainie veči staigā valdām par pasauli.Lai gan, šādas beigas sāk izskaties ar vien iespējamākas katru dienu.

6 1 atbildēt
Tie cilvēki, kuri ir vienaldzīgi, ir vienkārši pretīgi dinozaureļu sugasss pārstāvji, vēmiens no tādiem nāk.
0 0 atbildēt