local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS: Pirmā skolas diena Vācijā, manā klasē BĒGLIS72

424 70

ŠOKS: Pirmā skolas diena Vācijā, manā klasē bēgļi!

Sveiciens!

Šajā video pastāstīšu par savu sola biedru, kurš ir bēglis no Sīrijas!

Šis ir mans viedoklis par viņiem ko esmu guvis pateicoties internetam un sarunām ar viņu!

Ceru, ka Tev būs interesanti paklausīties.

Nesaku, ka viņi visi ir vienādi – Tā NAV! Mēs taču arī katrs esam savādāks, bet mans viedoklis par, manuprāt, vairumu, nav tas pozitīvākais!

Izsaki savu viedokli komentāros.

Būšu pateicīgs par padomiem!

Lai miers virs zemes un bērniem labs prāts!



424 70 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

emotion 

0 0 atbildēt

Tagad mēs nezinām par ko ar viņu nevar runāt, jo viņi iespējams novāks par to (jo to tu noklusēji, izdzēsi skaņu) Pasaki tam kroplim, lai viņš nedirš daudz, viņš neatnāca uz eiropu, bet gan brutāli ielauzās un nodod viņām sveicienu no manis ar kāju pa hrebaļņiku emotion

0 1 atbildēt

Nu ko lai es tev saku draudziņ, hmm.. esi neitrālis, neuzticies , jo lielakā daļa viņi ir divkosi un dirsālīdēji. bet taja pašā laikā gatavi atdot pēdējo, kas ir ,ja tu nonāksi nelaimē. neiekāro viņu sievietes, savādāk , ja uzzinās, nositīs. un jā, viņi ir nevīžas.. jādzenā , bet viņi ir apķērīgi, ja viņi pagaidām neko nesaprot un nezin kas ir koordinātu plakne , tad pēc mēneša viņš jau to paļubomu apgūs.tas pats arī ar valodu. ja grib, viņi ātri visu apgūst.emotion

1 2 atbildēt

bļin, pipuk sīkais, kur pats tu atrodies?

1 3 atbildēt

7:30- Ko nevar runāt-> Dzeršanas paradumi, piektdienas, tusiņi, sekss, porno, pirmlaulību sakari, seksīgas meitenes, Korāna apspriešana ar izteikti negatīvu pieskaņu- tas ir "Haram"-> Grēks. Jebkura veida apreibinošo vielu lietošana ir "Haram".  Pravieša Muhameda diskriminēšana jebkādā veidā ir Haram.  Baznīca ieņem svarīgu lomu, tā kā pravietis "Jēzus" arī ir pieminēts Korānā, tāpēc par savu reliģiju tu vari brīvi runāt tiktālu, cik tālu tā neaizskar islāmu diskriminējošā gaismā. Neesmu muslims, bet ir sanācis brīvākā gaisotnē arī pārrunāt šos jautājumus. Par "Burqua", "Hidjab" utt, nēsāšanu- to nosaka "Sharia Law", un tas ne vienmēr ir obligāti.

0 4 atbildēt
Nu ja viņš piedzima Vācijā, tad skaitās kā vācietis. Bet nu pox. Labāk imigrants latvietis nevis kaut kāds smilšu nēģeris.
2 12 atbildēt
« 1  2  3 »