local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS: Pirmā skolas diena Vācijā, manā klasē BĒGLIS72

424 70

ŠOKS: Pirmā skolas diena Vācijā, manā klasē bēgļi!

Sveiciens!

Šajā video pastāstīšu par savu sola biedru, kurš ir bēglis no Sīrijas!

Šis ir mans viedoklis par viņiem ko esmu guvis pateicoties internetam un sarunām ar viņu!

Ceru, ka Tev būs interesanti paklausīties.

Nesaku, ka viņi visi ir vienādi – Tā NAV! Mēs taču arī katrs esam savādāks, bet mans viedoklis par, manuprāt, vairumu, nav tas pozitīvākais!

Izsaki savu viedokli komentāros.

Būšu pateicīgs par padomiem!

Lai miers virs zemes un bērniem labs prāts!



424 70 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000
Sola biedrs imigrants.....Un kas tu pats esi Vācijā???
79 0 atbildēt

A Tu iedomājies, ka Tavi klasesbiedri Tevi uztver tieši tāpat kā Tu to bēgli. Forša sajūta, ne? emotion

47 2 atbildēt

Tu viņam liecies tik pat liels imigrants, kā tev viņš! So Shut tha fuck UP!

31 0 atbildēt

Nezinu, varbūt pamēģini koncentrēties uz to, kas jūs vieno, nevis to, kas jūs šķir. Nerunā par reliģiju, meitenēm un ēdienu, runā par mācībām un izklaidi. Cilvēki šajā vecumā vēl nav zuduši iespaidiem, var mainīt viņu izpratni par lietām un dzīves uztveri, dari visu, lai viņš saredzētu, ka jūs visi esat vienādi un ļoti maz faktoru jūs šķir. Jūs esat galvenokārt cilvēki, un tikai pēc tam jūs esat sīrieši, latvieši, vācieši, kristieši un musulmaņi.

26 0 atbildēt

piedod, bet tālāk par 0:28 nevarēju paskatīties, lūdzu beidz ļodzīties un grozīties nepārtraukti, piestrādā pie  veida, kā tu pasniedz sevi, arī runas veida (par to tālāk paklausījos)

varbūt tikai man tas traucē, bet nu iespējams neesmu vienīgais

27 4 atbildēt

es labāk vienā solā ar bēgli sēžu nevis ar tādu luni kā tevi

21 1 atbildēt

Noskatījos 5 min no video. Liekas, ka tevī jau ir aizspriedumi un tu viņu uztver caur aizspriedumiem, nemaz nemēģinot ieskatīties dziļāk. Jocīgi tā šausmināties par to, ka tev viena solā ar "bēgli" jāsēž, it kā viņš būtu nevis cilvēks, bet kaut kāds dzīvnieks. No tevis nāca tāda augstprātība.. Katrā ziņā nemaz tālāk negribēju skatīties. emotion

17 0 atbildēt
Jūs stulbi esat, vai kā? Viņš ir atbraucis uz Vāciju ar mērķi - mācīties, strādāt (?), bet tie smilšu nēģeri dabūn naudu neko nedarot. Pat tas viņa sola biedrs neko nejēdz. Salīdzinat. Latvietis kurš vēlas mācīties lai pectam iegūtu darbu vai nēģeris kurš savā dzīvē neko nesasniegs un pat nestrādās.
17 3 atbildēt

Sorry, loti sekls un virspusejs skatijums. Pasniegsana ari ir zem katras kritikas. 

17 3 atbildēt

Tu jau tas pats imigrants vien esiemotionemotion

12 0 atbildēt
Domaju attiecies ka pret jebkuru jaunu cilveku. Liec reliģijai un cūkām mieru. Ir taču citas tēmas. Pec laika jau sapratīsi kas par cilvēku.
12 2 atbildēt

Piedod, bet Tev tik slikta dikcija, ka neko nevar saprast. Labāk to visu uzraksti!

9 0 atbildēt

Imigrants stāsta par bēgli  emotion

9 0 atbildēt

Es pat neskatījos video... Bet apstāklis, ka autors pats ir "piesitis pēdu" uz "labāku vietu"... Pie apstākļa, ka LV pat nav ne karš, ne bads, pat krīze itkā ir pāri... emotion emotion

Un sūdzās par citiem tādiem pašiem... Migrantiem... emotion

Man liekas ka tā ir kārtējā "provokācija"...

8 0 atbildēt
Par to ko te visi saka- "pats Imigrants" , latvieši vismaz ir pieklājīgāki un disciplinētāki. Par to skolu,ka viņš nepazina kas ir koordinātu plakne ,jautājums vai viņš tur ,savā valstī,vispār ir gājis skolā. Lai cik rasistiski tas nebūtu,bet viņus tiešām nīdīs galvenokārt dēļ viņu rases un protams dēļ viņu attieksmes.
6 0 atbildēt
Es noskatījos pusi video un man apnika. Mazāk lasi, ko raksta citi. Nemet visus vienā maisā. Un par reliģiju? Respektē viņu reliģiju un tevi neviens neaiztiks. Ja kāds sāktu nerespektēt tevi un tavu dzīves veidu, tu to neuzņemtu ar smaidu uz lūpām. Anyway bullcrap.
7 1 atbildēt

Pats tu esi viens bēglis. Ne par velti sēžat vienā solā. emotion

6 0 atbildēt

Kaut kā izskatās pēc fake, jo neticu, ka var mācīties Vācijā, zinot veselus divus (!!) vārdus vāciksi. Muļķības! Pat ja mācības notiek angļu valodā, zinot vāciešus, neviens svešinieku no Eiropas tur necienīs, ja nezināsi vācu valodu. 

Nav ko tik tupā veidā kūdīt tautu! 

6 0 atbildēt

Hei, pats tu neesi beglis ja atrodies cita valsti? Besi sie pastaisnie tipi kas aizbeg no savas zemes un parmet citiem to ko dara pasi.

7 1 atbildēt

Kad būs kvalitatīvāk pasniegts, varbūt noskatīšu. Tagad labi ja 15s izturēju emotion

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »