local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgas satiksme sanikno zaķi! [PAPILDINĀTS]36

526 2

Vai arī Tevi ir saniknojusi Rīgas satiksmes cenu celšana sabiedriskajā transportā? Katrā ziņā šo zaķi viņi ir noveduši līdz baltkvēlei.
Tāpēc kādam bija kaut kas jāsāk darīt lietas labā. Ir izveidota speciāla aplikācija viedtālruņiem, kuras mērķis ir mobilizēt visus zaķus, proti, dot iespēju citiem zaķiem laicīgi uzzināt par RS biļešu kontroles aktivitātēm.

Pašu autoru vārdiem sakot, "Kādam beidzot bija jārīkojas attiecībā pret cenu kāpumu sabiedriskajā transportā. Zaķis varbūt nav perfekts, bet viņš iestājas pret pastāvošo sistēmu un cenu kāpumu attiecībā pret algām. Šis ir tikai sākums!"

Aplikāciju var iegūt gan android, gan iOS lietotāji. http://www.zakiem.lv

Dalies ar šo informāciju un seko zaķu aktivitātēm.

https://www.twitter.com/zakiemlv

https://www.facebook.com/zakiemlv

________________________________________________

UZMANĪBU!!!!!

Ir saņemti vairāki ierosinājumi, lai uzlabotu aplikāciju, tāpēc, ja esi iOS lietotājs un vēlies palīdzēt cīnīties pret netaisnību, vari pievienoties aplikācijas BETA v2 testēšanā.

http://zakiem.lv/beta/

TESTĒTĀJU SKAITS IEROBEŽOTS!



526 2 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000
Mans varonis!!! :jey:
0 0 atbildēt

 

laurisl6 02.02.15 10:58      

Ha, labi, kad es esmu vel students, tā kā pa 30 centiem vālēju, tā arī vālēšū, bet tāka autobusi mums ir ļoti precīzi tāpat uz ko svarīgāku nākas braukt ar mašinu

Es redzu ka pofig ir studentiem un skolēniem - kas braukā pa velti . 

Es trādāju - mana ģimene strādā - ja sanāk braukt nedod dievs uz darbu ar diviem transportiem , parēķiniet cik naudas tiek aizpūsts! Daudzas kolēģes  īrē izstabu  blakus darba vietai - lai sanāk lētāk un var kā pabarot ģimeni . TFU jums - kauna nau pļurkstēt , ka jums ir pofig ka pacelta maksa. Studiju laiks nau mūžīgs. Būsiet arī savu vecāku  gados un nāksies pastrādāt ne tikai ar muti.

0 0 atbildēt

Nu tas zakis ir baigi dusmigs !!! emotion (/)-_-)/)

0 0 atbildēt

Jūs varētu ielikt forumu vai kaut kādu jaunumu lapu, lai aplikācija neliekas tik tukša. Atveru, skatos, funkciju pilda, viss it kā labi, tik trūkst kaut kas. Galu galā, varētu arī ielikt tādu lietu kā apstiprinātais lietotājs - lietotājs, kas godprātīgi licis patiesu informāciju, jo tomēr kāds, kam šī aplikācija varētu nepatikt (piem. kontrolieris) var ielikt nepatiesu info un šādu lietotāju varētu bloķēt vai ignorēt.

0 0 atbildēt

kaut nedzīvoju rīgā un ar sabiedrisko tur braucu labi ja reizi pāris gados, man tas nav vienaldzīgi, jo tā nav tikai rīdzinieku problēma. var uzskaitīt virkni problēmu, kas no šī izrietēs.

1) pirmkārt, lai man nestāsta, ka tāda ir brauciena pašizmaksa. pa pāris eiro ar privāto transportu var aizbraukt no viena rīgas gala līdz otram. acīmredzot, kādam gribas smagi uzvārīties un tā jau ir valstiska problēma.

2) gaiss pilsētā ne tuvu nekļūs labāks. aizmirstam par park n ride projektu, kas ir rietumu pilsētu viens no attīstības rādītājiem.

3) iedzīvotāju maksātspējas mazināšanās, inflācijas kāpums.

utt..

0 0 atbildēt

Iznāca spēle nesen Kaimiņš vs Putins , tagad būs spēle Niknais zaķis vs Nils emotion emotion

0 0 atbildēt

Ideju atbalstu, bet nav jēga no aplikācijas ja man šobrīd visa karte plna ka krastmala pie daugavas pļava policijas reids iremotion Kamēr nevarēs pievienot komentāru un nebūs balsojums klāt tikmēr bezjēdzīgi jo šobrīd saliek visur ka ir kontrole... vajag ja ir   pietiekami daudz pozetīvi vai negatīvi balsojumi, tad zņojums parādās vai attiecīgi pazūd..

0 0 atbildēt

Bet vai vispār kāds atcerās ka Nils bija uztaisijis specīāli Rīdziniekiem biļetes ķipa lai tā kā pašiem pilsētas iedzīvotājiem būtu lētāk ... Atceros ļoti daudz cilvēku gāja pēc viņām un tgd tāds wtf mēn kas notiek!emotion

0 0 atbildēt

cenu dēļ vien ir vērts studēt emotion

0 0 atbildēt

Prusakovs šoreiz ir aizgajis par tālu,tā pat kā šī lieta ar IOs, man vajag android vismaz virs 4, vai nu billie jean vai kitkat.

0 0 atbildēt