local-stats-pixel fb-conv-api

Putina meli par Ukrainu28

434 3

Vairākas epizodes, kur Putins vienā intervijā ir sniedzis citu viedokli, bet citā jau par to pašu tēmu runā savādāk.



434 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Kārtējais krievu propogandas upuris, laikam Tēvs nav iemācījis domat ar savu galvu.

14 0 atbildēt

   Nu tagat producentam Borisam Ņemcovam.par šito īsfilmu var sanākt ziepes no putlerbandas un to atbalstītājiem.Vispār spēcīgs materiāls ++

11 0 atbildēt

Tapec vajag tadus Usakovus , Zdanokas un visus parejos urlas no latvijas patriekt ar sudainu koku nevis tilinaties ar viniem... Krievus LV vajag apspiest lai vinu pasi begtu uz savu smirdigo rasu parasu...

10 0 atbildēt
JR avatarsJR

Pirmkārt,tā ir ģeopolitika,kur nenoliedzami ASV un Eiropa ir ienteresētas,lai Ukrainā būtu pro-rietumnieciska valdība. Protams,ka ASV un Eiropa atbalstīja vecās varas gāsšanu,jo cilvēki paši tā bija izlēmuši,viņiem jau bija pieriebušies korumpētie Kremļa ielikteņi,kas bija izdevīgi Maskavai. Protams,ka Kremlim nepatika,ka tiek zaudēta Ukraina,tāpēc arī viss scenārijas aizgāja ar Krimu un Austrumukrainu. Jā,te ir liela daļa Krievijas vainas,ka ir sācies karš un to atzīst tā saucamās "Novorosijas" parlamenta priekšsēdētājs Oļegs Carevs. Tāpat arī Girkins atzina,ka visus Krimas deputātus sadzina ar automātiem uz balsošanu par atdalīšanos no Ukrainas. Jā,jā,skaties vairāk savas konspirācijas teorijas! Īstenībā jau skaisti izklausās,tikai realitātē ASV ir vienalga par to ārējo parādu,viņi vienkārši drukā dolārus un viss. Un,ja notiktu karš starp NATO un Krieviju,es domāju,ka tu pats saproti,kas notiktu .... Tāpēc,kāds vel nafig karš dēļ parāda,kurš viņiem ir pie vienas vietas ?! Civilos bombardē gan Ukraiņi,gan arī tie seperātisti,te kā Ukraiņu vaina,tā arī Kremļa un Putina,jo viņi apgādā viņus ar ieročiem,jo viņi Ukraina sūta savus karavīrus! Un jā,neaizmirsīsim,ka seperātisti notrieca Malaizijas pasažieru laineri!

11 1 atbildēt

Neesu jau kraupains krievu krancis, man astes nav. Jebkurš kurš prot domāt, skaidri redz ka mēs amerikāņiem esam vajadzīgi tikai kā placdarms kašķim ar krieviem, viņi tikai izvietos bāzes. Savus cilvēkus neievedīs un valodu neuzspiedīs atšķirībā no krievu atbrīvotājiem kas atnāca un aizmirsa aizvākties. Tie ir krievi kas gadsimtiem mūs ir paverdzinājuši ne amerikāņi. Krančiem ir laiks ****ies na roģinu ja šeit nepatīk.

5 0 atbildēt

Padomā ko raksti, lai ASV baidītos no krievijas. Tur jau pat kaķim jāsmejās. ASV bruņojums apsteidz krievijas bruņojumu par vairākām paaudzēm, nejau par velti krieviem kā ēst ir vajadzīgi tie Mistrāli, kas ir krietni attīstītāki par viņu vecajiem sūdiem.

4 0 atbildēt

Skaidrs ka krievi ir tie vainigie, gan jau taja gala putlers atradis biznesa iespejas. Deļ plikas zemes jau neviens ta necenstos.

3 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt

Viss skaidrs, man ļoti patīk tie izgriezumi pirms katras atbildes..

1 0 atbildēt

Hip hip urrā, Tu laimēji vienvirziena biļeti uz Maskavu! emotion

1 0 atbildēt

Dzīves īsto vērtību zin tikai tie cilvēki kas ir bijuši mata tiesu no nāves un tikai tie kas ir nogalinājusi zin cik tas mēdz būt saldkaisls baudījums, palikt dzīvam un redzēt krītam tavu pretinieku.

0 0 atbildēt

Man nav tādu tiesību lai dzēstu komentāru..Ja kāds dzēsa tad no admin

0 0 atbildēt
Dirš kā elpo pļūtins
0 0 atbildēt

ASV nav bailes no krievijas (speciāli ar mazo burtu). Tapēc ka viņi nevēlās karot nenozīmē ka baidās. Viņi palaidīs raķeti uz krieviju, tie laidīs pretī. Vai ASV to grib? Domāju ka nē.

0 0 atbildēt

Visā tajā žēl ir tikai kareivju, jo politisku iemeslu dēļ tie ir palikuši par ložu gaļu. Pat viņu ģenerāļi tiem sniedz nepareizu informāciju. Jo karā vairs nav jēdziena, domā ar savu galvu, tu vai nu pildi pavēles (Lai kādas tās arī būtu), vai tiec novākts kā dezertieris. 

0 0 atbildēt

Tas nav nemts no vikipedijas, es tādu nelietoju.

0 0 atbildēt

Zini kadel odesa nav kars? Kaut tur visvairak krievu, kuriem ar jqbut neapmierinatiem ukrainas sastava? Nav pa celam uz krimu. Mariupoli bombardeja ruSSkiji, un protams ka luhanska un donecka cietis civilie no turienes, valdiba pazinojusi, ka civiliedzivotajiem jaevakuejas, tie kas tur palikusi ir tadi pashi ruSSkiji, ka tie teroristi, pashi ir gatavi but pa dzivo vairogu, un sad tad but pa izpriecu kadam krievu teroristam, kas izdomajis, ka izklaides pec grib kadam civilajam lodi piere ielaist

0 0 atbildēt
Tu sviestā sagājis esi? Ne sūda nesajēdz no tā, kas notiek, bet raksti tāpat. Pirmkārt, Japāna ir mierīga valsts, kas kopā ar ES un ASV atbalsta sankcijas pret Krieviju. Otrkārt, Ķīnai šobrīd nav ne vajadzības, ne iespējas to darīt. Treškārt, pēc šī spriežot, Tev vajag ar galvu domāt... Cirvis.
1 1 atbildēt
JR avatarsJR

Nu un ko tad šī filmiņa parāda ? Daudzus materiālus no konteksta ? Piemēram to,ka Ukrainu jau kārtējo reizi cenšas pataisīt par fašistisku/nacistu valsti ? Neviens jau nenoliedz,ka tur bija problēmas ar neonacistu elementiem,bet protams,Krievija izmantoja iespēju un propogandēja,ka skatieties lūk,Ukrainā atdzimst nacisms utt. Atceros daudzus melīgos sižetus,kurus pats poa TV redzēju. Šie stāstīja,ka Ukraiņu nacisti nabaga krievus dzen pagrabos un šauj,vienkārši vāks emotion Un kā jau teicu,kā Ukraiņi,tā arī seperātisti bombardē civilos. Ne jau ar nolūku tas tiek darīts,bet tā vot sanāk. Mariupoli vairāk kā skaidrs,ka apšaudīja seperātisti,to jau noteic OSCE novērotāji un paši cilvēki stāstija,ka lādiņi nāca no seperātistu puses. Un ko tu teiksi,ka Ukrainas un Krimas scenāriju jau paredzēja deviņdesmitajos ? https://www.youtube.com/watch?v=xfAbIvn7WtU

0 0 atbildēt

emotion emotion

0 0 atbildēt