local-stats-pixel fb-conv-api

Policiste nesaprot vienkāršus jautājumus latv. valodā81

690 6

Policiste nesaprot, ko viņai jautā latviešu valodā.

no video-Dzimums-latviete emotion un citi pigori

690 6 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.youtube.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Skumji.

62 1 atbildēt

Dīvaini, ka policists, kuram ir pienākums zināt valsts valodu turpina pildīt savus pienākumus, bet mehāniķis, kuram valodu agstākajā līmenī zināt nav nepieciešams, zaudē savu darbu.

55 0 atbildēt

'Dzimums-latviete'  - wtf?

55 1 atbildēt

Dzimums? Latviete! emotion

Es gar zemi!

34 0 atbildēt

Un sapulces notiek latviešu valodā kā tad emotion

31 0 atbildēt

Ja latvietis nezina krievu valodu, viņu pat nevēlas darbā ņemt, ja krievs, ukrainis vai čukča nezina latviešu valodu, dzīvodams Latvijā padsmit gadus, darba devējs viņu sagaida atplestām rokām! WTF? esmu saticis melnādainos, kuri pāris gadus dzīvo LV un saprot un runā latviski. 

29 0 atbildēt

Visnožēlojamāk jau ir tas, ka Vladimira Stoļerova kungs aizstāv savu padoto. Varbūt viņam liekas, ka viņš dara baigi svētīgu darbu, bet reāli tas ir paz*jums valstij, kad priekšniecība apzināti cenšas piesegt. No darba būtu jāatbrīvo abi.

26 1 atbildēt

Ārprāts, kā kko tādu pieļauj, vāks! emotion

26 1 atbildēt

Neciešu ka svešzemnieki izrāda tādu necieņu pret velsti, neiemācoties valsts valodu!

Man senča puse ir krievi un viņi visi runā Latviski!!! un bez kļūdām vai akcenta!!!

Jo viņi mācijās valodu!

Bet mājās savā starpa viņi runā krieviski!

23 1 atbildēt

Es runāju un atbildu krieviem tikai un vienīgi latviešu valodā! Āmen!

20 0 atbildēt

Kauns, kauns un vēlreiz KAUNS! Man nav absolūti nekādu pretenziju pret krievvalodīgajiem, bet tomēr IR jāmāk runāt valsts valodā. Uzreiz iedomājos situāciju, notiek kaut kas slikts, es zvanu policijai, un man tur sāk dirst kaut kādu verbālo caureju [nu, no sērijas -dzimums-latviete], es būtu izmisusi, faking izmisusi. Tādēļ, varbūt derētu izrādīt visprimitīvāko cieņu pret šo valsti, un iemācīties runāt vismaz sarunvalodas līmenī? Par to priekšnieku kauns kvadrātā - melo acīs skatīdamies, preteklis.

16 0 atbildēt

Beigās minēja par to,ka valodu nosaka vairākums. Nu man ir smagi pie manas apaļās pakaļas. Es atrasdamies Daugavpilī principa pēc runāju Latviski ar jebkuru cilvēku kas man pretī runā rus. Ja viņš nesaprot, tā ir viņa problema.

15 1 atbildēt

Tā vairs nav politika, bet gan drauds drošībai un cilvēku dzīvībai. Ar to nevajadzētu jokot. Ja kāds Latvijā nesaņem palīdzību, jo ir latvietis un policiste lūk ''nav integrēta'' tad wnk nav ko teikt.

14 0 atbildēt

laikam krievi mīnusus liekemotion

15 2 atbildēt

pag pag, tev liekas normāli ka cilvēks, kurš ir sašauts un tūlīt mirs, bet tomēr spēj piezvanīt policijai, bet neviens viņam nepalīdz jo tā kas saņēma zvanu nesaprata NEVIENU VĀRDU latviski?!!?!? Jo lūk viņa nav ''integrēta''? Tā ir pārspīlēta uzspiešana, ka polcistam ir jāsaprot valsts valoda?! Go kill yourself, latviski izsakoties

13 1 atbildēt

Njā par šitādām lietām jau vairs nebrīnos, ka Latvijā notiek ;D 

11 1 atbildēt

wow! izskatās, ka visu dienu "one.lv" sēž! :D:D Jo darba pienākumus neredzu kā viņa var veikt... :P

9 0 atbildēt

skumji, bet video beigās pareizi pateica, tas nemainīsies jo krievu valodas tirgus vērtība un apgrozījums ir lielāks. Personīgi nav jau nekas pret krievu valodu vai tās ikdienišķajiem lietotājiem, bet gribētu palūgt mazliet cieņu pret valsti kurā dzīvo un nu jau lēnām izmirstošo Latviešu valodu. Cik tad mēs vairs esam kas to valodu zin, tikai pāris miljoni.

Mazliet ažēl tāš sievietes palika, arī tomēr tikai cilvēks un tikai grib izdzīvot, un tagad šajos liakos vēl jāmaksā sod, un seja pa televīziju un internetu. Ceru kad kaut kad šie mūsu nāciju un valodu kašķi beigsies un mēs spēsim saprasties emotion

8 0 atbildēt

Užas. Un tam latviešu policistam uzlika sodu, jo viņš nemācēja krieviski...

7 0 atbildēt

Pat uz elementaaru jaut. nevar atbildeet. pizdjets vnk.... taa ''latvieshi'' zin muusu valodu... :D:D

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »