local-stats-pixel fb-conv-api

Policija ar vardarbību izliek no mājas 83 gadus veco Gitu Karlsbergu11

52 0

Video parādīts, kā 2017. gada 6. septembrī tiesu izpildītājs Juris Gehtmans kopā ar policiju izmeta 83 gadus veco Gitu Karsbergu no mājas.

52 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Kur tur ir vardarbība? Ja policisti varētu vai gribētu, tad būtu iepisuši tiem idiotiem, kas bļauj, lai laiž vaļā utt.. 

Skatoties video neredzu policijas vardarbību, pāris nobrāzumi nav vardarbība, un viss būtu noticis daudz mierīgāk, ja nebūtu bļāvuši pa puspagastu, un mierīgi ļāvuši aizvest.

Cilvēki ir stulbi, ja neko nav nodarījuši, tad par ko gan uztraukties, aizbrauc ar viņiem uz iecirkni un noskaidro visu. Pārsvarā ja jau ir sataisījuši sūdus, tad bļauj un filmē, lai domā ka policija ir vainīgā.

Policija darīja savu darbu. 

Runājot par citām valstīm, zinu, ka vācijā drīkst policistam teikt jebko un lamāt jebkādīgi, bet ja tu viņam pieskaries, vai arī ja policists uzskata, ka tu apdraudi citus, tad tevi saliek rokudzelžos. Tātad vācijā tā vecene, kad paņēma to trubu, jau būtu pie zemes nolikta un rokudzelžos ielikta, un arī tā resnā kaza, kas bakstīja ar nūju policistam, kamēr viņš arestēja to resno čali.

13 0 atbildēt

Lūk kāpēc "lauķi" izstāvēja tanti! 

Gitas Karlsbergas kaimiņiene Anda Abricka 2007. gadā no Parekss bankas aizņēmās 86 000 eiro, kā nodrošinājumu ieķīlājot Karlsbergas māju. Karlsberga par to neko nezinājusi. Viņas paraksti uz ieķīlājuma līguma, mērķa aizdevuma līguma (lai segtu ar kredīta ņemšanu saistītos izdevumus) un nostiprinājuma lūguma zemesgrāmatai tika viltoti. Policija 2010. gadā ierosināja kriminālprocesu, taču to velk garumā, izmeklēšana nav pabeigta. Karlsberga ir atzīta par cietušo kriminālprocesā.

10 0 atbildēt

Un, lūk, arī iemesls - kāpēc latvieši vēlas ātrāk pazust no Latvijas - liels idiotu bars, kas pārvalda latviju, kā kaut kādu koloniju, ieviešot likumus, kas atvieglo viņu dzīvi - ka tik pašiem labi. emotion

7 0 atbildēt

Paši jau vainīgi, bet skaidrs, ka likumdevēji arī atbildīgi par to, ka veciem vai mazturīgiem cilvēkiem vispār dod kredītus. Daudzi cilvēki nev spējīgi paši saprātīgi izdarīt lēmumus.  emotion 

6 0 atbildēt

Rēcīgs video.

3 0 atbildēt

" ...Vispirms ņemam kredītus un pēc tam bļaujam, ka mums viņus liek atmaksāt " To pirmo komentāru rakstījis idiots, cilvēkus spiež ņemt kredītus un izbraukt, valsts sistēma un zaglīgie ierēdņi, nevajag te dir*t, ka nevajag ņemt, kamēr ieslēdzot TV, internetu, e-pastu 99% visas reklāmas sastāv vien no ātrajiem kredītiem kas patiesībā nodarbojas ar augļošanu un pārkāpj likumu! Kāpēc Latvijā ir ātro kredītu bizness tik augstā līmenī, un bendē cilvēku dzīves, jo viņi visi ziedo partijām un atsevišķiem ierēdņiem, kas atļauj apjāt cilvēkus un uzvārīties no nabagiem.

3 0 atbildēt

uh policistiem grūts darbs, kkadus urlus nolikt pie vietas būtu daudz vienkāršāk

2 0 atbildēt

Varu pateikt arī pieklājīgāk.. Aptaukojies, bet tas čalis ir resns, pārāk resns, viņam būtu jāiet un jānomet liekais svars, nevis jācenšas pretoties policijai un dabūt sirdstrieku

2 0 atbildēt

Izskatās ka rausta autoram kaut kādas pretenzijas pret laukiem. (Spriežot pēc 3, punkta)  emotion 

Es jau redzu ka kāds grib bļaut: "Te viss notikek laukos, bla, bla, bla..." - jūs laikam nekad neesat bijuši īstos laukos, te vairāk izskatās pēc kādas piepilsētas.  emotion 

Visur ir idioti, visur ir dzērāji un izglītoti cilvēki, tāpat arī kredītu ņēmēji!  emotion 

1 0 atbildēt

Beidzot kāds arī loģiski pieiet šai situācijai!

0 0 atbildēt