local-stats-pixel fb-conv-api

Pāvests, Rianna, Bībers u.c - neredzamā seja.3

12 0

Daudzi nesaprot, daudziem tas jau nu ir pašaprotami , ka pasaule kurā dzīvojam ir tikai iilūzija un tā ir paralēla ar garu pasauli. Dēmoni kritušie enģeļi, tie dzīvo starp mums.. un viņu uzdevums ir novest un maldināt cilvēci no patiesības, proti, to ka pasauli un visu ir radījis Dievs. Un viņiem tas ļoti labi izdodas..Daudzi mūsdienās tic daudz dažādām teorijām vai pat netic jau vairs nekam. Mēs neredzam šo garu pasauli, bet noteikti varam sajust tās klātbūtni. Un tici vai nē tas ir pa īstam. Ir cilvēki,populāri bagāti cilvēki, kas pārdevuši dvēseli sātanam,- jā tas tā arī notiek- un devuši atļauju dēmoniem iemiesoties un pilnīnībā pārņemt viņu dzīves pretī saņemot naudu un slavu.

Intervijās ar slavenībām tās pašas atzīst ka viņos dzīvo kāds kas dod viņiem spēku un iedvesmu, bet vienlaikus arī smacē un ir atņēmuši visu brīvībues . Tas nav tikai ASV . Dēmoni darbojas visā pasaulē, es pats esmu piedzīvojis šīs lietas tāpēc nevēlos lai tas notiek ar jums. bet varbū tas jau ir noticis - murgi, nomāktība, depresija, aneksija utt. - Jo tālāk cilvēce iet jo mazāk tā tic Dievam..un tāds ir sātana mērķis - maldināt cilvēku un paņemt tik daudz dvēseļu līdzi ellē cik iespējams.

P.S. maza atkāpe, sātans vēl nekad nav bijis ellē, un neviens jau bijis arī paradīzē. sātans staigā pa zemes virsu un ir pavisam reāla garīga dēmoniska būtne kas noved cilvēkus no patiesības, un viņam tas ļoti labi izdodas..

Dzīvības grāmata- Bībele- tā ir atbilde. Mūs ir radījis Dievs, bet cilvēks uzdod jautājums kāpēc tad viņš atļauj šo visu lai tas notiek ? 1. Dievs atļauj sātanam darboties lai pārbaudītu kur ticēs patiesībai un kurām labāk patīk meli..Viss ļaunais kas notiek pasaulē nav Dieva darbs.. tas ir sātana, Dievs to vienkārši pieļauj, jo bībeles pareģojumam ir jāpiepildās un Jēzum ir jāatnāk ottreiz- nevis lai cīnītos ar grēku, bet lai paņemtu sev līdzi tos, kas viņam tic, un maina savas dzīves viņa dēļ..ko gribu vēl piebilst, visas zīmes ko Jēzus teica kā būs, kad viņa atnākšana tuvojas - bads, slimības, karš, zemestrīces , plūdi.. tas viss notiek kā vēl nekad..

Meklējiet, draugi atbildes..meklējiet patiesību un Jūs to atradīsiet..es atradu. Miers.

Meistars ar fotošopa palīdzību neredzamo padara redzamu

viņi pārdevās

12 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Es tomer saku, ka ta ir kirzakcilveku rase, kura dzivo Zemes ieksiene.

0 0 atbildēt

 emotion 

Ir daudz citi un diezgan loģiski izskaidrojumi visam šim, bet par dēmoniem dzirdu pirmoreiz, sasmējos, paldies. 

0 0 atbildēt