local-stats-pixel fb-conv-api

Padiesības deviņa visiem!0

5 0

Jesus said: If you will seek you will find, it took me a long way, but thank God i did it!

Vairāk vai mazāk, bet viennozīmīgi ikviens veido savu dzīvi pēc kādiem uzskatiem, mācībām, paraugiem, proti mācās no kaut kā jeb kopē. Saki ko gribi, Tu neesi orģināls pilnībā, praktiski tikai ārēji, bet iekšēji Tevi veido visas lietas, cilvēki un notikumi laikam ritot.Meklējot var nākties iziet cauri visādiem s*diem, ir vērts meklēt to patiesību. Kalnainais meklēšanas proces var būt grūts ceļš, bet tas ir to vērts atrast īsto un vienīgo!

Tie kas nemeklē kas ir kas, un kāda visam jēga, gribi vai negribi tu vienkārši iesi līdzi tā kā Tevi būs veidojusi dzīve un citi cilvēki. Tu visticamāk iesi līdzi ar to kas "liksies" patīkams un skaists, tams kas sniegs apmierinājumu fizioloģiski- pelēkajai masai, kas meklē ērtāku un komfortablāku dzīvi. Proti, automātiskā programma ja tu nemaz nezini kas ir īsti kas, varbūt daļēji nojaut, bet tās pārliecības līdz galam nav, jo ir tik daudz visa kā. Un tas vis kaut kas ir tik pārliecinošs un labs..pat liekas nereāli ka tas varētu nebūt pa īstam..

Ja vēlies es Tev varu aiztaupīt laiku, ja Tu meklē, ja nē, tad tik un tā Tu tiksi veidots automātiski. šī ir patiesā mācība un paraugs. Viss pārējais var šķists skaists, bet ir tikai meli.

#God #Jesus #Truth #Way #Life #Bible

Ja Tu patiešām domā neviens jau nekad nezinās pilnīgu patiesību par visu.. tu taču joko vai ne ? ja jā, tad redzi kā skola un TV ietekmē.

Ir tik daudz meļu arī šajā mācībā, bet tie ir tie kas šo padara par reliģiju tāpēc arī tas daudzus atbaida. Devil is flipping things upside down.

5 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000